Пилешки сърца и дробчета

  • 22 429
  • 28
# 15
Еми по отношение на бразилски първо са ми малко странни на вкус(или си внушам че е така)а и имаше някакви парчета найлон вътре Confused
Виж целия пост
# 16
Ще ти дам рецепта за превъзходни дробчета:

Измивам ги и ги слагам в студена вода да заврат и поврат около 10-15 мин. като отстранявам пяната т.е. препенвам ги. Докато врат слагам даф. лист. Прецеждам ги , поръсвам с черен пипер, сол и малко брашно и ги слагам да се запържат. Добавям чушка, домат , гъби , повечко лук и вино и магданоз.. Ако ми се стори , че нямат достатъчно сос добавям малко от бульона в който съм ги варила. Махам от котлона и настъргвам кашкавал. 

Виж целия пост
# 17
Имам много лесна и изключително вкусна рецепта за пилешки сърчица.Първо ги измивам и почиствам.Поставям ги в малка тенджерка,прибавам половин чаена чаша вода,една-две супени лъжици олио и половин чаена чаша бира.Слагам ги на котлона и добавям едно листче дафинов лист.Оставям ги да се задушават на не много силен огън докато течността изври/трябва да няма никакъв сос/ или около20-30мин.Преди да ги махна от котлона ги посолявам на вкус и слагам малко черен пипер.Когато ги поднасям ги наръсвам с пресен магданоз.Това е отлично мезе за бира!Всеки,който ги е опитал после веднага ми иска рецептата!Дано ви харесат!
Виж целия пост
# 18
Имам много лесна и изключително вкусна рецепта за пилешки сърчица.Първо ги измивам и почиствам.Поставям ги в малка тенджерка,прибавам половин чаена чаша вода,една-две супени лъжици олио и половин чаена чаша бира.Слагам ги на котлона и добавям едно листче дафинов лист.Оставям ги да се задушават на не много силен огън докато течността изври/трябва да няма никакъв сос/ или около20-30мин.Преди да ги махна от котлона ги посолявам на вкус и слагам малко черен пипер.Когато ги поднасям ги наръсвам с пресен магданоз.Това е отлично мезе за бира!Всеки,който ги е опитал после веднага ми иска рецептата!Дано ви харесат!
Тази рецепта е много интересна   bouquet .
Виж целия пост
# 19
А бихте ли препоръчали откъде могат да се вземат хубави дробчета /на коя фирма/? Аз няколко пъти взимам и все не ми харесват.

На Градус - Стара Загора ти препоръчвам
Виж целия пост
# 20
А бихте ли препоръчали откъде могат да се вземат хубави дробчета /на коя фирма/? Аз няколко пъти взимам и все не ми харесват.

На Градус - Стара Загора ти препоръчвам
на градус наистина са много  хубави  chefи на "росо"мисля че се казваха също Simple Smile
Виж целия пост
# 21
Моят мъж ми разказваше, че е ял пилешки сърца на шишчета, печени на скара. Не можа да ми каже рецептата обаче, май били предварително сварени и мариновани. Някой да знае нещо подобно?  newsm78
Виж целия пост
# 22
чети по-нагоре
Виж целия пост
# 23
Без име , ще го пробваме това вкусно мезе за бира!  Peace
Виж целия пост
# 24
Да похваля пилешките дробчета по селски на Как` Сийка , толкова вкуснииииииииииии......Писна ми от разни свински изпълнения и се чудех какво друго да направя, имах пакетче дробчета и случайно попаднах на рецептата. Направих я обаче в тиган с капак, защото във фурната се печеше питка "Роза". А познайте какво се случи после, когато питката и дробчетата бяха готови?


Как` Сийка , ЧНГ! Да си жива и здрава! И голям мерсаж за вкусничката рецепта!  bouquet
Виж целия пост
# 25
На мен чак ми се доядоха дробчета. Тези дни ще пробвам.
Моята рецепта е така:
1кг дробчета,
4-5 глави лук,
чер пипер,
соев сос,
 вълшебен вкус Маги-зеленчуци,
малко бира,
пресни гъби около 300 грама- ако нямате не е проблем
Всичко се смесва  в намазнена тавичка и се пече  до готовност.
Сърцата приготвям така:
сварявам в тенджера под налягане
след това задушавам в тиган с масло и подправки- чер пипер, вълшебен вкус Маги, може и чубрица
Правя освен пилешки и патешки сърца по тази рецепта.
Виж целия пост
# 26
Сърцата са най-хубави на скара или плоча , цепнати по средата и нанизани на шишчета. После се добавя соев сос и стават страОтни  chef.
Дааа страотни стават така наистина.
Виж целия пост
# 27
Имам много лесна и изключително вкусна рецепта за пилешки сърчица.Първо ги измивам и почиствам.Поставям ги в малка тенджерка,прибавам половин чаена чаша вода,една-две супени лъжици олио и половин чаена чаша бира.Слагам ги на котлона и добавям едно листче дафинов лист.Оставям ги да се задушават на не много силен огън докато течността изври/трябва да няма никакъв сос/ или около20-30мин.Преди да ги махна от котлона ги посолявам на вкус и слагам малко черен пипер.Когато ги поднасям ги наръсвам с пресен магданоз.Това е отлично мезе за бира!Всеки,който ги е опитал после веднага ми иска рецептата!Дано ви харесат!
Наистина изглежда вкусно и мисля да ги направя тези дни.Но искам да попитам какво е количеството на сърчицата горе -долу? Simple Smile
Виж целия пост
# 28
 дроб4етата се изпържват много леко в мазнина, и се добавя много
  лук,нарязан на големи ленти.изпържват се,и се добавят малко сос от домати и пар4ета пе4ени белени 4ервени 4ушки ...овкусява се със сол,4ерен и 4ервен пипер,може много малко 4убрица


              СТАВА МНОГО ВКУСНО,А Е И ЛЕСНО
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия