Свински език в масло

  • 24 883
  • 9
как се прави.
Момичета помагайте:)
Виж целия пост
# 1
Първо го сварявам в тенджера под налягане. Обелвам и  нарязвам. После  го задушавам с  масло в тиган на котлона. Подправки сол и черен пипер.

Виж целия пост
# 2
Първо го сварявам в тенджера под налягане. Обелвам и  нарязвам. После  го задушавам с  масло в тиган на котлона. Подправки сол и черен пипер.


И аз така , само го варя в обикновенна тенджера !
Виж целия пост
# 3
И аз го варя в тенджера под налягане, беля и нарязвам, но след това просто го запичам с маслото за 10-15 мин във фурната.
Виж целия пост
# 4
Благодаря ви момичета!
Безценни сте!
Виж целия пост
# 5
как се прави.
Момичета помагайте:)

Един добронамерен съвет - преди да сложиш езика да се вари в бързоварката НЕПРЕМЕННО го надупчи на няколко места с дебела игла (респ. клечка за зъби, шишче или др.п.).
Знам за няколко случая на "взривяване" на тенджера от надуване на езика.
След като извадиш езика, още топъл (но не горещ, за да не те изпари) го обели.
Може да го нарежеш на филийки или цял да го замразиш в камерата, като аварийка за нечакани гости.
Много е вкусен - леко охладен и залети филийки от него полети със сос тартар.
Ако решиш и на манджа можеш да го направиш - с ароматен доматен сос и китайски/или печурки гъби.
Успех!
Виж целия пост
# 6
Момичета, колко време варите езика в тенджера под налягане?
Виж целия пост
# 7
Момичета, колко време варите езика в тенджера под налягане?
Мога да кажа за телешкия ,защото св. не съм готвила. Телешкия м/у 30 и 40 мин. Свинския предполагам,че ще "иска" малко по-малко време, но не съм сигурна.
Виж целия пост
# 8
Момичета, колко време варите езика в тенджера под налягане?
Мога да кажа за телешкия ,защото св. не съм готвила. Телешкия м/у 30 и 40 мин. Свинския предполагам,че ще "иска" малко по-малко време, но не съм сигурна.

мерсиии  Hug
Виж целия пост
# 9
много обичаме в къщи език,освен в масло го поднасям и със заливка от кис.мляко+майонеза,добавям в заливката и чесън,черен пипер сол и малко горчица Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия