Я да питам за сиренето Brie

  • 15 763
  • 70
# 60

Моя приятелка работи във фирмата  офиц. вносител на президент за България - 90% съм сигурна, че не е тяхно, те имат много големи обороти  newsm78 ще питам. Но ние намазваме редовно неща на които им изтича срокът и трябва бързо да се пуснат по цени на едро Laughing
Стоката не беше обявена за стара, а това се случи и със сирене на друга фирма (не помня на коя фирма), пак от същия магазин - Фантастико в Скай Сити. По начало знам за обикновените сирена  икашкавали - имали срок на годност 7 дена от датата на покупката. На мен ми вкисна 4тия ден и като попитах продавачката следващия път тя ми показа ситния шрифт на табелката с цената. Tired Това пишеше на всичко, което се продава на щандовете - и маслини, кашкавали и т.н. Затова втория път си купих фабрична опаковка на Президент 250гр с отпечатан срок на годност до края на следващия месец...

Затова започнах да се съмнявам аз ли нещо съм си повредила рецепторите или има нещо гнило в цялата тази ситуация...
Виж целия пост
# 61
И аз ги похапвам тез сиренца, обаче... ми намирисват на мъжка физиологична течност, признавам си.  Blush
Четох, четох, никой няма моя проблем...  Mr. Green
Виж целия пост
# 62
Я да ви питам как го хапвате вие сиренето? По френски ли - за десерт и непременно с чаша червено вино? Wink
Разбира се, че по френски ги хапвам.
Българското сирене го ям по български.
Моцарелата я ям с домати, босилек и чесън.
Раклетът го ям с раклет, фондюто с фондю...
Обичам и едно сирене с дъх на карамел.
Мисля, че няма да ми стигне един живот, за
да пробвам всички сирена на този свят.
Виж целия пост
# 63
Раклетът го ям с раклет, фондюто с фондю...

 Joy
Това е едно от най-нескопосаните определения, коите съм чела  Joy
Виж целия пост
# 64
Раклетът го ям с раклет, фондюто с фондю...

 Joy
Това е едно от най-нескопосаните определения, коите съм чела  Joy
Аха, извратена ли ме нарече току-що, а? А?
Виж целия пост
# 65
Аха, извратена ли ме нарече току-що, а? А?

Хич, хич  Stop Готина си, знаеш  Grinning
Ох, смях се от сърце  Joy
Цун  Heart Eyes
Виж целия пост
# 66
jj okocha, прясно сирене и аз не ям. Моцарелата е по-скоро обаче пресен кашкавал  Peace


Ако приемем, че общото име на всички тях е сирене, не е баш така  Grinning Кашкавалът не е ли име, определящо вид сирене?
Виж целия пост
# 67
Като гледам, само Лиска употребява сирената по предназначение...
Evanescent, засрами се Grinning



Виж целия пост
# 68
Не разбирам... наистина мислех, че е масово явление..
На съм нормална, хм?

Специално си купих ементал и бри за вечеря, да видим.
Утре ще докладвам.  Mr. Green
Виж целия пост
# 69
Може и да е масово, но никой да не си признава че затова обича сирене Wink  Joy

Ама те ементала и бри-то не смърдят, по-добре пробвай с камембер или рокфорд, или пък някое попрестояло козе...   ooooh!


Виж целия пост
# 70
Може и да е масово, но никой да не си признава че затова обича сирене Wink  Joy

Ама те ементала и бри-то не смърдят, по-добре пробвай с камембер или рокфорд, или пък някое попрестояло козе...   ooooh!




...... Laughing ако става въпрос за смрадливи и Фета ( Българското ни сиренце) на 2 месеца получава специфичен или "благороден мухъл " а за миризмата да не говоря...... Crazy........само на вкус не мога да кажа за какво става на въпрос ..............
но аромата и смраднята са 100%-ови
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия