Я да питам за сиренето Brie

  • 15 757
  • 70
# 45
всичко ям, но от както съм бременна съм забравила всякакви сирена, освен традиционното българско сирене.
Виж целия пост
# 46
Само моцарела мразя.Всички други сирена уважавам страшно много.

 Sick И аз. Мразя прясно сирене!
Виж целия пост
# 47
Я да ви питам как го хапвате вие сиренето? По френски ли - за десерт и непременно с чаша червено вино? Wink

Виж целия пост
# 48
Явно съм единственият човек, говорещ френски тук, който ненавижда френски сирена Laughing Само на едно се бях размазала от ядене - бурсен, с чесън Mr. Green
Виж целия пост
# 49
jj okocha, прясно сирене и аз не ям. Моцарелата е по-скоро обаче пресен кашкавал  Peace

chumbi, не, ние не. Хапваме ги и го предлагаме винаги като предястие, независимо от напитката. Но когато заменяме вечерята с тях - слагаме само сирена, плодове и червено вино, без нищо друго преди или след това.
Виж целия пост
# 50
Аз  пък си хапвам Бри и на закуска, за ужас на фамилията Mr. Green, но иначе правилото си е да се яде преди десерта със зелена салата, малко хляб и червено вино. Още не съм установила каква е идеята - особено пък след обилен обяд, може би помага за храносмилането #Crazy
Виж целия пост
# 51
Това не е парафин  Laughing
Аз го ям така. Така се яде. И камамбера също и всички сирена от този вид  Grinning

Така го ям. С бяло вино...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Виж целия пост
# 52
жалко, че са ултра-калорични.
Абсолютно  Tired Онзи ден купих масло и едно сирене и маслото беше с 85 процента масленост, а сиренето с 86  Crazy
Ммминете на ВМ-НВД де  Mr. Green

Аз ги ям сирената:
- като предястие - чисти, в компанията на ядки + грозде, круши или ябълки и Wine Glass
- на препечена филийка пльоснати
- Камембера конкретно съм го яла нещо като паниран (ама не в БГ, не знам тук има ли) с конфитюр от френско грозде (или нещо подобно)...  вкусно.

и да допълня, че през бременността ми бяха една от маниите сирената... не съм се ограничавала за мой срам  Blush
Виж целия пост
# 53
жалко, че са ултра-калорични.
Абсолютно  Tired Онзи ден купих масло и едно сирене и маслото беше с 85 процента масленост, а сиренето с 86  Crazy
Ммминете на ВМ-НВД де  Mr. Green

Аз ги ям сирената:
- като предястие - чисти, в компанията на ядки + грозде, круши или ябълки и Wine Glass
- на препечена филийка пльоснати
- Камембера конкретно съм го яла нещо като паниран (ама не в БГ, не знам тук има ли) с конфитюр от френско грозде (или нещо подобно)...  вкусно.

и да допълня, че през бременността ми бяха една от маниите сирената... не съм се ограничавала за мой срам  Blush

искаш да кажеш, че Дюкан допуска такова калорично сирене в диетата?
Ако ми кажеш "да" тутакси минавам. Без месо и сирене мен не ме брой  Laughing
Виж целия пост
# 54
Честно не съм на "ти" с диетите, ама щом тази вкл. допълнително масло или зехтин, или сметана... или незнам си кво подобно, за да се достигне 60% мазнинност на погълнатата за ден храна... значи става. В кви количества е друг въпрос  Laughing
Виж целия пост
# 55
и да допълня, че през бременността ми бяха една от маниите сирената... не съм се ограничавала за мой срам  Blush

Аз само първия месец, до необходимото изследване, което казва за после да или не. Казаха, че няма проблем и пак си хапвах  Simple Smile
Това важи за всяка бременна  Peace
Виж целия пост
# 56
Ох обожавам го и аз това миризливо сирене!
Не съм спец, но това бри и на мен много ми допада!
На полетите ни кувейт-париж, винаги имаше бри и пътниците много рядко си го ядяха! #Crazy
Ние си взимахмеот сирената в първа класа разбира се! Mr. Greenтам бяха винаги по хубави и разнообразни!
На всички европейски полети имаше сирена, но при нас лошото е че не предлагахме алкохол!
Сирената бяха с маслини и крекери!ммммммммммм  chef
Блонди много ме разсмя за червените зъбки!
Аз това не го харесвам, пробвала съм няколко вида от тези парафиновите но не ми допаднаха!
Виж целия пост
# 57
Oбожавам всякакви сирена, от най-обикновените , до най- скъпите, само да не са много смръдливи.  не се минава и ден без да ям някакво сирене. Бри ми е едно от любимите и в никакъв случай не му махам "парафина"  Crazy Laughinghahaha rotfImbo  Бе какъв парафин бе, то това му е чара на това сирене! Обичам много и моцарела, запечена върху пица  smile3521
Виж целия пост
# 58
Непастьоризирано сирене (дори и меко) съм виждала само супер специални в супер специализирани магазини... пастьоризираните са безопасни за бременни.

Тук пък казват на бременните да не ядат бяло сирене (тип българско), то можело да не е пастьоризирано. Аз ядях сирене всякакво и мляко като луда през бременността си, синът ми сега също. Суши ядях с рачешки рулца (те са фалшиви) и печена змиорка, от бременността ми остана и страстта по маринования джинджифил.
Виж целия пост
# 59
Този дъх се получава от старо и много престояло сирене. Срокът им на годност не е голям. Иначе няма абсолютно никакъв дъх  Peace
Thinking
Странно. Вторият път си взех нарочно в президентска опаковка, беше си в срок на годност още... Типично за българските предприемачи, вероятно някой се е светнал да печати опаковки и преопакова стари стоки... Дали да не светна този, дето внася официално и си плаща данъците, че някой разваля имиджа на продукта? (Само дано не се окажат едно и също лице)
Може да се появи на българския пазар като специално за България така както е с кафето Якобс монарх-kronung

Моя приятелка работи във фирмата  офиц. вносител на президент за България - 90% съм сигурна, че не е тяхно, те имат много големи обороти  newsm78 ще питам. Но ние намазваме редовно неща на които им изтича срокът и трябва бързо да се пуснат по цени на едро Laughing
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия