Здравейте и добре дошли във форум "Осиновяване, осиновители, осиновени"


Тoва е място за обсъждане на всички въпроси, свързани с процедурата по осиновяване, отглеждането на осиновени дечица, чувствата и трудностите, с които се сблъскват осиновители и осиновени.

Молим  ви, преди да пишете,да се запознаете първо с правилата в съществуващите форуми,които са създадени за ваше улеснение.
 Sign Exclamation Препоръчваме Ви да се регистрирате. Става бързо и не изисква повече от 5 мин. от времето ви. Това става,като изберете секция
РЕГИСТРИРАЙ СЕ !
Като регистриран потребител ще имате възможност да използвате пълната функционалност на форумите, а именно - да изградите свой собствен профил, който да бъде познат на останалите потребители, да участвате активно в дискусиите, да пускате теми с анкети, да редактирате или изтривате Ваше мнение, да разменяте лични съобщения с останалите потребители.
1. Ако желаете във форума да бъде обсъдена нова тема натиснете бутон
НОВА ТЕМА,опишете подробно вълнуващите ви въпроси и изпратете за разискване.
2. Ако искате да дадете своето мнение по дадена тема използвайте
НОВ ОТГОВОР,а за да отговорите на определено мнение - бутона ЦИТАТ.При използването на отговор с цитат заглавието ще е RE на това, на което отговаряте, а в тялото може да оставите цялото или част от мнението, на което давате отговор.

 Sign Exclamation Прочетете указанията за използване на Кредор, форматиране на текст, пускане на анкета, публикуване и размери на снимки, картинки, лентички и т.н. във форума
ПРАВИЛА,УСЛОВИЯ и УКАЗАНИЯ

 Sign Exclamation Когато пускате нова тема или задавате въпрос, на който искате да получите отговори - моля, уважавайте тези, които биха го прочели и могат да дадат мнение и ПИШЕТЕ НА БЪЛГАРСКИ!. Ако нямате инсталирана кирилица на вашия компютър използвайте .Ако имате проблеми с него можете да използвате
ТАЗИ ПРОГРАМА.

Sign Exclamation Молим Ви, преди да зададете някакъв въпрос,разгледайте и останалите теми.Четете и няколко страници по-назад , а не само заглавната страница на форума. Случва се така, че няколко поредни дни се пускат абсолютно идентични теми, само защото някой не се сеща да прочете една, две, три страници по-назад. Знаем, че е по-лесно просто да се пусне нова тема, но много потребители просто не отговарят на новата тема, след като веднъж са отговорили по същия въпрос предния ден. Ползвайте ТЪРСАЧКАТА и преди да пуснете нова тема, проверете (по някокло ключови думи) дали вече я няма разисквана. Ако не откриете нищо, което да ви върши работа, тогава пуснете темата. Така ще получите действително повече отговори, а не само линкове "прочети тук" и отговори от 1-2 думи. Сами разбирате, че по този начин ще избегнете товаренето на форума с въпроси, които са задавани преди.


 Sign Exclamation Пускайте теми с конкретни въпроси. Ще е много по-удобно за всички ни да четем, ако заглавието дава представа за какво става въпрос в темата. Така че, когато пускате нова тема, избягвайте лаконични неща като "ПОМОЩ ! ", " ВЪПРОС ЗА ..." , "АМИ АКО..." и др. подобни. Поставяйте ясни и насочващи заглавия. В противен случай си запазваме правото да променяме заглавията така, че да не се създават объркване сред потребителите.

Sign Exclamation МОЛИМ ВИ да ограничим цитирането.Често се среща мнение с един огромен цитат и две думи или ред коментар . Това само изразходва даденото ни пространство тук. Нека да установим следната практика. Просто и ясно - ако отговаряте на някой потребител изтрийте цялото му мнение сложете три точки или най - много една две думи и напишете своя отговор.
Ето така:

Цитат на: Вили
Здравейте , искам да попитам.....
Или ако искате да обърнете внимание на точно определена дума, фраза или изречение, оставете само тях в цитата :
Цитат на: Вили
...с какво сваляте висока Т....
А НЕ ТАКА :
Цитат на: iskrica_nadejda
Цитат на: yosarian
Цитат на: iskrica_nadejda
И молим ви, не прекалявайте с цитатите!
Те натоварват твърде много и са хипердосадни - отваряш, а там 2 съобщения с по 2-3-4... чаршафа цитати в тях!
Когато цитирате, махнете частта, която не засяга пряко вашия отговор, оставете само това, на което отговаряте в действителност!

Sign Exclamation Теми, които са извън тематиката на клуба, както и теми, съдържащи тенденциозна скрита или явна комерсиална реклама, могат да бъдат редактирани, премествани или премахвани по преценка на модераторите.

 Sign Exclamation Молим Ви, ценете времето на останалите - пишете грамотно, на български, на кирилица!

 Sign Exclamation Модераторите си запазват правото да променят правилата в полза на форума и да заключват теми, на които не е отговаряно дълго време и да премахват такива, които не съдържат ценна за потребителите информация, както и седмичните теми.Съобщения, които не съответстват на тематиката и условията на форума, ще бъдат премествани или изтривани без предупреждение и обяснение на причините. Надяваме се това да става изключително рядко. НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ГЛАВНИ БУКВИ БЕЗ НУЖДА, ТОВА Е РАВНОЗНАЧНО НА КРЕЩЕНЕ!

 Sign Exclamation Единственото условие за участие във форума е: ВЗАИМОУВАЖЕНИЕ И ТОЛЕРАНТНОСТ!

 Sign Exclamation А ето и линкове към темите с правилата и указанията :
Моля, запознайте се с правилата, препоръките и указанията:

.:: ПРАВИЛА и ПОЛИТИКА на форумите! ::.

.:: ПРЕПОРЪКИ ::.

Какво е КРЕДОР и как се използва? Как да пишем на кирилица?

Как се форматира текст?

Как се цитира мнение?

Как се указва връзка (линк)?

Как да пуснете анкета?

Как да добавите картинка към профила, в подписа или в мнение?

Как се поставя лентичка с календар на бременността и др.?

Тема за тестове на лентички, картинки, цитати, линкове и др.

Пожелаваме ви много здраве и добро настроение !

С най-добри чувства и уважение: Модераторска група
Виж целия пост