Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

АЛИАНС, ПРЕСТИЖ, БРИТАНИКА или друга школа за чужди езици - мнения и отзиви

  • 134 846
  • 320
# 270
Здравейте,

предлагам нови, закупени и получени буквално преди дни, учебници за Founders за Британика - учебник и учебна тетрадка. Причината е моето плиткоумие - не открих тези на каката и реших, че са загубени. Естествено вчера ги открих Embarassed .  Може пък да помогна на някой пропуснал сроковете за поръчка и получаване, въведени тази година.


Виж целия пост
# 271
Днес бяхме на първи урок в Парт тайм. С много добро впечатление останах. Там ще запиша дъщеря ми.
Виж целия пост
# 272
Младост 1
Виж целия пост
# 273
Имате ли актуални впечатления от Престиж? Доста деца от класа му са се записали тази година там, но аз се колебая. Мислех да го запиша в Аво Бел, но някой ми каза, че нивото било паднало много. Едва ли е вярно, но все пак ако някой може да ме посъветва, ще бъда благодарна.
Виж целия пост
# 274
Аз търся мнения за Парт Тайм и Адива. Simple Smile
Виж целия пост
# 275
Аз съм се насочила към Berlitz за сина ми на 8 год. Харесва ми това, че заниманията им са по 60 мин. До колкото съм чела мнения са все положителни пък да видим. Ако някой знае нещо ще се радвам да сподели, а пък аз като добия впечатления ще кажа.
Виж целия пост
# 276
Сияйна луна, и ние решихме там да запишем сина ми. Възраст 6г.
Виж целия пост
# 277
И аз съм в търсене на подходящ център за обучение по английски език. Дъщеря ми е в четвърти клас и всичко на всичко знае 10 думи. Във втори клас ходеше на частен учител. Госпожата беше много добра, но става за подготовка на големите за матури, а и беше много  мила- което не  е правилният подход за  госпожицата ми. В трети - започнахме с друга, на която обяснявах, че искам от  A и B да се започне. Тя си знаеше нейното - върви по материала преподаван в училище. И пак нищо.
Сега съм се насочила към някой център , като ми се иска групата да е от 6-7 дечица. Дано попадне на правилният педагог.
И за да не е само спам - наскоро получих оферта от STEP by STEP, дали някой има отзиви за този образователен център?  Peace
Виж целия пост
# 278
Тъй като искам детето като начало да е в малка група се колебая между http://berlitz.bg/, http://helendoron.bg/ и http://www.up-school.bg/.
Някой с мнение за тези центрове?

Моя приятелка си записа детето в Хелен Дорон и е доволна, те са на принципа учене с игра без децата да усещат. Нейното дете е по -  малко,но знам,че обучението им може да продължи до 19 години. Тя посещава офиса в Центъра, имат безплатни демо уроци. И аз обмислям малкия ми син да го записвам там, че ми е близо до работата.
Виж целия пост
# 279
Аз съм страшно разочарована от Британика, само гледат да ти вземат парите. Заради 2-3 деца които не са заинтерисовани да учат, а защото родителите са им платили да бъдат на курс и не се интерисуват какво ще научат страда цялата група. Госпожата вдига ръце и казва и те трябв ада наваксат, ама не може така, да ги отделят в друго ниво да повтарят и т.н. Не може останалите деца да стоят и да тъпчат на едно и също място и нищо ново да не учат. Ако трябвало ще давали допълнителен материал на детето ми. Аз ли трябваше да ви с еобадя за да го напарвите. Също с еоказа, че въпросните деца едно от тях донесло нергиле и пушили в класната стая. Пълно безхаберие и никакъв контрол от преподаватели и от страна на администрацията. Когато съобщих тогава взеха мерки. Нивото е много, много ниско.
Виж целия пост
# 280
Да споделя мнение от Берлиц - 2 седмици вече откакто започнаха курса. 4 деца са и моя син с голямо желание се занимава с уроците. Не знам дали защото е в предучилищна и още не знае какво е домашна работа но ги прави с желание. Учат думички и песнички.
Виж целия пост
# 281
Колко се радвам, че ме издразниха Британика още в началото и ги зачертнах. Simple Smile
Доволна съм от Адванс и от МаксимУм.
На МаксимУм ходи 6-годишното и то с голямо удоволствие и радост на супер ниска цена. Попива всичко от материала и чака с нетърпение следващия урок. Даже ме пита защо е само веднъж седмично.   Laughing
Виж целия пост
# 282
Британика от доста години не е това, което беше когато я създадоха. За деца подкрепям с две ръце школата на International house Sofia. Това е верига от училища в цял свят, но за съжаление в България им куца рекламата. Открих ги случайно на едно детско парти в мола.

Преподавателите са нативно говорещи английски език от Великобритания и САЩ и гледам, че малките много им се кефят на учителите.
Обаче има два вида родители - едни, които искат да се учи точно по учебник а вторите да наблягат повече на свободният разговор и тогава става малко конфликт между родителите и учителите незнаят какво да преподават в крайна сметка. Затова е добре още преди да се записва детето да се пита ще се следва ли учебника за нивото или ще се набляга повече на свободният разговор и  произношението.
Виж целия пост
# 283
Ние засега сме доволни от Британика. След всеки урок  във фоайето е закачен лист с взетия материал и домашното, отделно и учителката обяснява. Може би е въпрос на преподавател.
Виж целия пост
# 284
Бихте ли ми казали колко струва подготовка и изпит за FCE в Британика, или Аво-бел, тъй като не успях да намеря инфо в сайтовете им, вероятно ще трябва да им звъня. И според вас къде е по-удачно да се запиша ?
Благодаря !
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия