САМО за РЕЦЕПТИ за машина за хляб

  • 1 044 317
  • 736
# 135
Някой има ли  рецептите за Ларедутската машина за хляб?
Виж целия пост
# 136
има тема за тази, която прави хлебче 400 гр. а за тази, която сега се купува, предполагам няма проблем с тези рецепти тук. моята още я чакам и затова не мога да дам лични отзиви.
Виж целия пост
# 137
има тема за тази, която прави хлебче 400 гр.
Къде е това, може ли да дадеш линк?
Виж целия пост
# 138
заповядай! Simple Smile
Виж целия пост
# 139
Това са рецептите на ТЕФАЛ.
Понеже са PDF формат и нямам идея как да ги пусна , давам линк към пощата ми ,където съм го качила за споделяне.
http://dox.bg/files/dw?a=91a0870748
Виж целия пост
# 140
Това са рецептите на ТЕФАЛ.
Понеже са PDF формат и нямам идея как да ги пусна , давам линк към пощата ми ,където съм го качила за споделяне.
http://dox.bg/files/dw?a=91a0870748
много мерси, има доста интересни неща Simple Smile   bouquet
Виж целия пост
# 141
Много ми харесаха рецептите за Тефал, но имам следната молба: дали някой, който има тази машина може да опише кой номер програма каква е и с каква продължителност. Така ще мога да се ориентирам коя програма на моята машина мога да използвам...
Виж целия пост
# 142
Много ми харесаха рецептите за Тефал, но имам следната молба: дали някой, който има тази машина може да опише кой номер програма каква е и с каква продължителност. Така ще мога да се ориентирам коя програма на моята машина мога да използвам...
Извинявам се . Забравих че едното без другото е безполезно.  bouquet
В книжката имам една табличка , която не знам как да кача .Предполагам ,че на всички машинки има опция за грамаж 750,1000,1200гр. и степен на препичане.Взимам времетраенето на приготвяне на хляб от 1000 гр. със средна степен на препичане.Пускам програмите с тази продължителност на циклите.Разликата е 10- 15 минути от грамаж до препичане./май не го обясних много точно,ако някой има въпроси да пита, ако може да ме научи как да кача ПДФ файла с рецептите ,така че да е по лесно достъпен ,да го направи  #Crazy/
1. Обикновен хляб - 3,18 мин
2. Обикновен хляб -бърза - 2,12 мин
3. Пълнозърнест хляб - 3,45 мин
4. Пълнозърнест хляб - бърза - 2,28 мин
5.Френски ,хрупкав - 3,32 мин
6. Сладък хляб - 3,22 мин
7. Супер бърз бял хляб - 1,20 мин
8. Кекс - 1,22 мин
9. Хляб без глутен - 2,10 мин
10. Тесто с мая и без- 1,30 мин
11. Тесто с мая богат аромат - 5,07 мин
12. Мармалад и компот - 1,25 мин
13. Готвене само- 0,10- 1,30 мин
Виж целия пост
# 143
veni-vidi,   bouquet
Виж целия пост
# 144
ХЛЯБ С БЯЛО И ТИПОВО БРАШНО

200 мл прясно мляко
200 мл вода
4 с.л. олио
2 ч.л. сол
2 с.л. захар
680 г брашно /50:50 бяло и типово/
3 ч.л. суха мая
Виж целия пост
# 145
ЕДРОЗЪРНЕСТ БЯЛ ХЛЯБ

330 мл мляко
2 с.л. маргарин или масло
1 ч.л. сол /по-пълна/
3 с.л. захар /по-празни или според вашия вкус/
510 г грубо брашно за хляб / или типово/
1 ч.л. суха мая
Виж целия пост
# 146
ХЛЯБ С ПЪЛНОЗЪРНЕСТО И ТИПОВО БРАШНО

200 мл вода
1 с.л. олио
1 ч.л. сол
1 с.л. захар
150 г пълнозърнесто брашно
350 г типово брашно
10 г жива мая
Виж целия пост
# 147
ХЛЯБ С БЯЛО И ЦАРЕВИЧНО БРАШНО

250 мл мляко + 150 мл вода /може само вода или само мляко/
4 с.л. олио
15 г сол /почти 3 чаени лъжички/
25 г захар /почти 3 супени лъжици непълни/
670 г брашно / 500 г бяло + 170 г царевично /
1 пакет суха мая
Виж целия пост
# 148
ХЛЯБ С КАШКАВАЛ - aleks

3 с .л. зехтин
250 мл. прясно мляко
100мл. вода
1 мерит. лъж захар и 1 мер. лъж. сол/ от малките /
450 гр. брашно бяло
Две с. л. пшенични трици и една шепа зърнени ядки ,може и без тях ,но се увеличава количеството на брашното.
100 гр кашкавал, може и повече.
1 пакетче суха мая на др. Йоткер.
Виж целия пост
# 149
БЪРЗ ХЛЯБ - Vivian*

275мл. вода
1 и 1/2 ч.л сол
1 ч.л захар
1 с.л. олио
500г. брашно
10-12г. прясна мая
 
 
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия