Страхотни пилешки филенца

  • 19 407
  • 102
# 30
И аз ги направих печени,че нямах много време.Наистина са много вкусни,поздравления за хубавата рецепта!
Виж целия пост
# 31
Имайте милост, момичета. на работа съм и само гладно гледам монитора Tired
Виж целия пост
# 32
харесва ми тази идея, другата седмица ще ги пробвам.Ние ядем основно пилешко бяло месо, тъй че идеално за нас! Peace
Виж целия пост
# 33
И на мен много ми харесаха. Имаме да дояждаме пиленце и тези филенца ще ги спретна след 2-3 дни - дето се вика от толкоз пиле да не ни поникне перушина Joy
Мерси да рецептата  bouquet копирам си я веднага.
Виж целия пост
# 34
мам4е 2
Аз не ги овалвах в галета, а просто ги поръсих с нея отгоре.Peace
Забравих да ги овалям, а после не ми се вадеха и затова ги поръсих. Страхотни са и така! Peace
Виж целия пост
# 35
Pina, за теб е по-добре да ги оваляш в овесени трици. Пробвах - стана добре. Само майонезата с какво може да се замени  newsm78, освен да си забъркаш домашна от рецептата за руска салата на Дорито (от нашите рецепти).
Виж целия пост
# 36
И аз ще ги направя печени Simple Smile
Виж целия пост
# 37
  bouquet  bouquet   bouquet   bouquet   bouquet за авторката.
Направих ги по нейната рецепта.Седяха 1 нощ,добавих и малко подправка за пиле,пържих с панировка за пиле.Е,няма такъва филенца просто.Обрах овациите.Невероятни бяха.Отново мерси. Hug
Виж целия пост
# 38
 Евала на авторката за рецептата и начина по който я предстявя
 smile3501 smile3501 smile3501
 Сега тъкмо сготвих пиле с ориз,ама след няколко дни нямам търпение да хапна от тия филенца!
Виж целия пост
# 39
Нямам търпение и аз да ги спретна  bouquet
Виж целия пост
# 40
Направих ги, направих ги newsm44 newsm44. На авторката Nadia newsm51. И аз ги пекох и като elina king ги поръсих с галета отгоре. Може би ако ги бях оваляла целите и ги бях още малко позапекла щяха на станат още по добри. Мойте нещо не станаха хрупкавки. Но и така бяха чудесни с тези аромати  bowuu
Само да питам момичетата който са ги пекли  - слагате ли мазнина друга в тавичката. Майонезата май е достатъчна и как постигате при печенето хрупкавия ефект newsm78?
Виж целия пост
# 41
Страхотни! Сложих ги в тава с все майонезата, поръсих обилно с галета и хоп - във фурната. Стават хрупкави от галетата, допълнителна мазнина не съм слагала.
Благодаря за рецептата   bouquet
Виж целия пост
# 42
 smile3501 smile3501 newsm10 на авторката.Снощи имах гости и обрах овациите.Всички ми искаха рецептата.половината ги направих с картофено пюре,половината с галета.За съжаление аз опитах само с карт.пюре(от  тези с галетата просто не стигнаха за да вкуся) и бяха върховни.Още веднъж smile3525 за NADIA.
Виж целия пост
# 43
P.P.Аз ползвах 900гр. филе, добавих и соев сос и ги запекох.
Виж целия пост
# 44
Побутвам темата,защото филенцата са невероятни и повече хора трябва да ги опитат.За NADIA   bouquet
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия