Рецепти от Турската кухня.

  • 375 894
  • 346
# 285
Хайде аз пак въпрос
нахута на какво прилича на вкус  Blush

Вчера купих булгур да си призная , събота или неделя ще го готвя, да видим какво ще каже фамилията на вкуса му, пък и аз съм любопитна...
Виж целия пост
# 286
нахута има вкус на леблебия, ако си яла! Laughing  От семейство грахови е, но няма общо на вкус. По-скоро на някакъв боб се доближава вкуса, като е сготвен.
Виж целия пост
# 287
Хайде аз пак въпрос
нахута на какво прилича на вкус  Blush
Много е вкусно на мен ми има вкус на боб  Sunglasses
Но е по-хубаво  Whistling
Виж целия пост
# 288
леблеблия- само ядки съм яла... трудно ми е да си я представя сварена Grinning но стар боб обичам Whistling
Виж целия пост
# 289
Ели, леблебията е нахут - накиснат (надува се много) и изпечен! Peace То е същото нещо!
Като е сготвено на манджа или на пюре, точно на някаква разновидност на стар боб има вкус.

В подписа ми Моите манджи - рецепти има идеи за нахут и булгур! Peace
Виж целия пост
# 290
В подписа ми Моите манджи - рецепти има идеи за нахут и булгур! Peace
Мерси, мерси
сега ще ги видя...
А иначе купих доста праз за рецептата с ориз, може ли с булгур вместо с ориз... нали горе-долу същото...
Виж целия пост
# 291
Хайде аз пак въпрос
нахута на какво прилича на вкус  Blush

Вчера купих булгур да си призная , събота или неделя ще го готвя, да видим какво ще каже фамилията на вкуса му, пък и аз съм любопитна...
На нищо не прилича на вкус,поне според мен/изобщо не мога да го сравня с БОБ на вкус АБСУРД!Но аз много го харесвам,приготвям го с пилешко месо-много вкусно става!
А относно рецептите , аз се опитах да направя пилешко със сметана , но нещо не ми се получи:( Бая ми загоря това пиле)Уж го запържих леко и после във фурната само 15 мин го пеккох:( Също така правих и булгур пилаФ който беше успешен:)))За пръв път ядох булгур странен вкус има -мисля че ми хареса:)
Виж целия пост
# 292
Това изглежда страхотно!!!!!!!!!!!!
Виж целия пост
# 293
Благодаря за идеите с нахут Simple Smile Аз досега съм готвила веднъж на постна манджичка с моркови и повече лук, много си го харесах и вече съм решила да го добавям към любимите продукти в кухнята.
Виж целия пост
# 294
Да се отчета какво съм сготвила досега ог чудните рецепти на БЕРИНА - кайгана, телешкото с гъби на фурна и кебапа с телешко и арабските питки - искендер кебап.
 smile3501 на Берина. Всичко много се хареса у дома.Мъжът ми само си променяше мнанието какво най много му харесва в зависимост от това което му давам да опита.
Сега съм хвърлила мерника на казан деби и реването.
Виж целия пост
# 295
Страхотни рецепти !!!  bouquet
Виж целия пост
# 296
Берина, искам да те попитам, виждам че си и от Варна, освен че си в БГ... Гледам често готвиш телешко. Ако е домашно, ясна е работата, но ако е купешко - откъде го купува?? По магазините все продават говеждо под името 'телешко'. Доста е жилаво, не е крехко, трябва му много варене и прочие за да става за ядене, а твоите рецепти са за леко запържване, запичане за по 40мин. Знам, че става страхотно с телешко - младо, ама от кой магазин може да се намери това??
Виж целия пост
# 297
Страхотни рецепти! Благодаря!  bouquet
Виж целия пост
# 298
Берина оризовото брашно в казан дебито може ли да се замени с нишесте - пшенично.Купих такова и си мислех че съм набавила продуктите и сега гледам оризово брашно.Нещо не мога да го намеря Sick
Виж целия пост
# 299
Пъхни малко ориз в кафемелачката и бръмни два пъти - става идеално оризово брашно. Какво се чудиш толкова  Grinning
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия