Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

В градът на седемте тепета,живеят куп бъбриви мами с весели хлапета (Пловдив-14)

  • 15 126
  • 292
# 285
Да попитам тогава, след като сме родени април месец, а трябва да тръгнем септември на градина, през това време в яслата ще ни държат ли?
Мисля, че ще ви изпишат на 1 юни. Ако не се лъжа.
Точно така и тръгва веднага в сборните групи в градината ако няма кой да го гледа! Heart Eyes
Виж целия пост
# 286
Нямам думи за законите им и наредбите,що за логика,ами ако детето е родено януари месец,какво ще прави майката до септември кой ще го гледа,нали трябва да се върне на работа ooooh!
Има нова наредба вече че децата родени януари месец ще им се пази място от септемри и тръгват с предишния набор при навършване на 3 годинки. А за нас февруари дето са родени или в сборни групи юни или септември с набора то и ние ще сме на 3 и 10 месеца ама кой го е грижа Sick!
Неонка, тогава не виждам смисъл от другата наредба, в която пише, че се приемат деца целогодишно  newsm78 Аз ще се пробвам, пък каквото стане, иначе мисля да я пусна на ясла на пролет и да ходи там една година и на другата пролет - на градина. Не искам да тръгва на градина на 4 и после на училище - на 8. Confused Много късно ми се вижда, по мое време тръгвахме на училище на 6-7 годинки, те сега с тия наредби какво направиха, да тръгват чак на 8. Close
Май по новия закон не приемат целогодишно защото наплива е голям при нашите наборчета. приемат или изчакват наборчетата които навършват 3 годинки септември. октомври .декември и януари а останалите юни или септември! Но има вариант че за яслата също е голям наплива и ако се пази място в градината при навършване на 3 го изпращат в градината но при такъв наплив едва ли. Абе няма да те отчайвам пробвай се а пък може да ти излезне късмета  bouquet!
Виж целия пост
# 287
Мдаа, сложна е работата, ще изчакам да отшумят малко споровете, да пооправят наредбите и отивам да си говоря с директорките на 4 очи   Wink Ще пиша какво е станало!
Виж целия пост
# 288
Мдаа, сложна е работата, ще изчакам да отшумят малко споровете, да пооправят наредбите и отивам да си говоря с директорките на 4 очи   Wink Ще пиша какво е станало!
Знаеш ли на мен една от директорките на една от градините в Тракия ме посъветва да отида октомври месец и да я питам за свободно място за да го вземе моя февруари но трябва да е на ясла и да го прехвърлят от там при навършване на 3 години! Или тогава ще се знае и наредбата за 2009 година и ще може да ми приеме документа по рано! Но ти сега си отиди да питаш а октомври пак!  bouquet
Виж целия пост
# 289
има ли някоя мама да ходи на фитнес в клуб Рефлекс ,в Кичука?
Виж целия пост
# 290
аз ходих в ЕВРОПЕЙСКИЯ КОЛЕЖ преди но сега няма кой да гледа малката а имам нужда Sad,за клуб рефлекс незнам но имам желание да ходя ти ходиш ли там ?дай ми малко инфо за там моля те
Виж целия пост
# 291
Аз ходех преди от време на време в Рефлекс, много е близо до нас, но времето не ми стига все и съвсем разредих ходенията, а и нямах компания , а да ходиш сам е скучно !!
Виж целия пост
# 292
Момичета, заповядайте в НОВАТА ТЕМА
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия