Пай с кайма е зеле

  • 2 920
  • 23
# 15


Да "облепвам" ли  стените на тавата или тестото да е само на дъното 

Аааа, да облепва се, нали ще слагаш плънката отгоре, трябва и стените да имат тесто.
Виж целия пост
# 16


Да "облепвам" ли  стените на тавата или тестото да е само на дъното 

Аааа, да облепва се, нали ще слагаш плънката отгоре, трябва и стените да имат тесто.


След изпичането не се ли отделя трудно от стените  newsm78
Извинявай за тези въпроси  Embarassed
Виж целия пост
# 17


Да "облепвам" ли  стените на тавата или тестото да е само на дъното 

Аааа, да облепва се, нали ще слагаш плънката отгоре, трябва и стените да имат тесто.


След изпичането не се ли отделя трудно от стените  newsm78
Извинявай за тези въпроси  Embarassed

Не си притеснява, питай, лошо няма. Ами нали ще намажеш с мазнина тавата, а и в тестото все пак има малко мазнина, при мен се отлепят лесно.
Виж целия пост
# 18
 Изглежда страхотно, а в силна или по-слаба фурна се пече, т.е. би ли казала приблизително градуси?
Виж целия пост
# 19
Направих го с кисело зеле  Grinning
Много е вкусно  Hug
Единственото нещо. което съм променила
е че не съм слагала никъде сол и съм задушавала
до пълното изчезване на водата -заради зелето
Все пак има един недостатък , краищата станаха
по дебели , така че следващия път ще разстилам
тестото по прецизно
Благодаря за вкуснотийката   bouquet
Виж целия пост
# 20
Направих го с кисело зеле  Grinning
Много е вкусно  Hug
Единственото нещо. което съм променила
е че не съм слагала никъде сол и съм задушавала
до пълното изчезване на водата -заради зелето
Все пак има един недостатък , краищата станаха
по дебели , така че следващия път ще разстилам
тестото по прецизно
Благодаря за вкуснотийката   bouquet


Радвам се, че ти е харесало, аз също ще го пробвам с кисело зеле. Краищата наистина стават по-дебели, но то е поправимо, като го разстелиш по-тънко.
Виж целия пост
# 21
Изглежда страхотно, а в силна или по-слаба фурна се пече, т.е. би ли казала приблизително градуси?


Аз лично пекох на вентилатор/ 200-250 градуса/
Но все пак авторката да каже  на колко трябва
Виж целия пост
# 22
Пека го на силно загрята фурна, реостатът ми не работи, но е около 200-250  градуса.
Виж целия пост
# 23
  bouquet
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия