пилешки крилца за бира :)

  • 10 578
  • 15
тези крилца за елементарни, винаги стават и са много вкусни
1кг. пилешки крилца се нареждат в тава, заливат се с бира /може и изветряла/, поливат се със соев сос, поръсват се с Picantina за пиле, метват се във фурната и се пекат до златиста коричка Simple Smile по същия начин могат да се направят и трътки
Виж целия пост
# 1
Приготвям ги със същите продукти,само че ги пържа или по-скоро задушавам под капак в тиган с незалепващо покритие ама наистина незалепвашо и пропускам пикантината,защото соевия сос е достатъчно солен.
БЪРЗО,ЛЕСНО И АДСКИ ВКУСНО! Heart Eyes
Виж целия пост
# 2
renyto, а колко време горе-долу се пекат?
Виж целия пост
# 3
Аз ги панирам пилешките крилца и до сега не съм ги запичала.Мисля да пробвам рецептата ти ,кажи ми колко соев сос слагаш?
Виж целия пост
# 4
t_ilieva пекат се гору-долу 30-40 минутки, да имат златиста кожичка Simple Smile

MIAOW ние ги обичаме с повечко соев сос, така че слагам на око, а и зависи от кои вид е соса Simple Smile
Виж целия пост
# 5
Днес така направих пил. бутчета и станаха страхотни Hug
Виж целия пост
# 6
Ако пък сте любители на по-интересните вкусове, сложете (в йенски съд ги приготвям аз) и 1 лъжица или по-малко мед + пресовани 2 скилидки чесън. Peace
Виж целия пост
# 7
Аз ги приготвям така :
Крилцата ги слагам в марината от олио,червен пипер,пикантина,соев сос и така престояват около час.
След това ги пържа във фритюрника .
Стават невероятни.
 

Ще ги пробвам и с бира на фурна.
Благодаря за рецептата  bouquet
Виж целия пост
# 8
Снощи опитах рецептата само,че с пилешки бутчета.Станха много вкусни.Благодаря renyto !  bouquet
Виж целия пост
# 9
Ако пък сте любители на по-интересните вкусове, сложете (в йенски съд ги приготвям аз) и 1 лъжица или по-малко мед + пресовани 2 скилидки чесън. Peace

Аз ги пека на фурна  като renyto. След това ги заливам със сос приготвен от: мед, пресован чесън и настърган лимон. Между другото същия сос използвам и за рибата.   bouquet
Виж целия пост
# 10
Направих ги и станаха много вкусни!
Аз правя една друга рецепта:
Смесвам брашно с червен пипер. В тази смес овалвам крилцата, редя ги в тава и заливам с олио. Така се пекът до готовност. Стават, като пържени. Така правя и бутчета.
ще пробвам и останалите рецепти. много обичам крилца
Виж целия пост
# 11
Ще пробвам  Hug
Виж целия пост
# 12
Ето ви и моята рецепта за пилешки крилца.

сос: 2 с.л. горчица
       2 с.л. майонеза
       2 с.л. соев сос
       1 ч.л. пудра захар
       1 с.л. пшенично нишесте
       счукан чесън на вкус /аз слагам 2 скилидки/
      1 ч.л. "Пикантина" за барбекю /или друга подправка/
Сосът е за 1 кг. крилца.
Всичко се разбива. Всяко крилце се овалва в соса. Трябва да престоят така най-малко 2 часа. После се изсипват със соса в тавичка и се пече на 200 гр.
§: Слагам и малко водичка като ги пека /да се разреди/, за да остане малко сосче към края.  Drunk Drunk

В къщи всички са луди по тях. Утре пак ще правя.
После с биричката....ммммм   Drunk
ако някой сподели как се добавят снимки...утре ще се похваля

   
Виж целия пост
# 13
тези крилца за елементарни, винаги стават и са много вкусни
1кг. пилешки крилца се нареждат в тава, заливат се с бира /може и изветряла/, поливат се със соев сос, поръсват се с Picantina за пиле, метват се във фурната и се пекат до златиста коричка Simple Smile по същия начин могат да се направят и трътки
Супер са. Аз обаче слагам и масло.
Виж целия пост
# 14
много съм щИстлива че ви се харесват Simple Smile

ще пробвам крилцата на vitamin4e, звучат интересно с пудрата захар
Виж целия пост
# 15
reny, пробвай ги. наистина са много вкусни.  ако соса ти се види малко, на око можеш да добавиш от всичко по малко. Може би тряваше да уточня, че е хубаво отначало да се пекат покрити с фолио, и когато са почти готови, да се открият за да се зачервят. За цвят към сосчето може да се добави по желание червен пипер или куркума.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия