Препоръчвам ви...

  • 14 250
  • 83
# 30
Фифундрела... Samsung S850  

Mimi,не...не се слага вода в торбата за печене...Достатъчно е да намажеш пилето с мазнина...Около 1/2 чаша вода сложи в тавата,където ше сложиш торбите...и не забравяй да ги надупчеш.  :hug:
Много ти благодаря   love001  тези  дни ще го пробвам
Виж целия пост
# 31
Аз искам да препоръчам тези кашкавалки на всички.
Страхотни са и и ги правя винаги когато студентката си идва и още веднъж когато си заминава.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=156708.0
Виж целия пост
# 32


 Аз препоръчвам тази рецепта за милинки.Постоянно получавам ЛС с молби за рецептата, защото е архивирана и трудно се открива.А и наистина милинките са страхотни Hug
Виж целия пост
# 33
аууууууууууу,тези кошнички на  pep-4o са просто страхотни  Party
Виж целия пост
# 34
Препоръчвам ви....
Норвежката гъбена супа  на Червено винце  Peace

Питки с моцарела и овесени ядки на Пеп-4о Peace

  Торта-Мюсли на Сладка хапка Peace


Виж целия пост
# 35
Добавям и моите препоръки за Норвежката губена супа и Тортата-мюсли  Peace

Също и първата ми рецепта от този форум, която си остава най-любима - ягодовото парфе без захар на Сладка Хапка: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=28600.0

Непременно пробвайте също и:

* палачинковата торта с ягоди на Зори http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=102468.0

*браунис на Блонди http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=230651.0

*меденките на Джули от Наталина
Виж целия пост
# 36
Миналата седмица открих Кодрит Кадир по рецептите на Мими. Невероятен десерт, бих искала да ви го препоръчам. Снимала съм го, утре ще го покажа и в мое изпълнение.

П.П.Вместо сухо мляко и вода в крем карамеловата смес, използвах прясно мляко колкото е дадено за водата, т.е.650 мл.

П.П.П. Редактирам за да покажа и снимка


Кое отива отгоре, не разбрах Confused. Аз току що го направих този сладкиш и крем карамела си ми остана отгоре.
Виж целия пост
# 37
Телешко с вино и портокали
Необходими продукти
1,2 кг телешко месо
1 бутилка червено вино
2 портокала
3 моркова
1 глава целина
10 малки лукчета (може и мариновани)
3 скилидки чесън
мащерка, дафинов лист, магданоз
2 с.л мазнина
сол, пипер


Начин на приготвяне
Нарежете месото на малки кубчета. Нарежете морковите на кръгчета, целината на кубчета и лукчетата на ивички.
Обелете чесъна.
В дълбок съд леко задушете месото с малко мазнина. Отделете го в друг съд. В същата мазнина задушете лукчетата, отново сложете месото, прибавете виното, морковите, целината, чесъна и зелените подправки.
Подправете.
След като заври на силен огън, намалете котлона и оставете да къкри 2 часа и половина.
Изтискайте портокалите и минутка преди да свалите яденето от печката, излейте сока и разбъркайте.
Поръсете преди да сервирате със ситно нарязан магданоз.

Виж целия пост
# 38
Melisa ,имам въпрос за "телешкото с вино и портокали".Бутилката вино какъв грамаж е?
Виж целия пост
# 39
Melisa ,имам въпрос за "телешкото с вино и портокали".Бутилката вино какъв грамаж е?


Петя, едва ли Мелиса е правила рецептите, тя ги преписва от тук: http://recepti.tialoto.bg/article.php?id=5996  Peace
Виж целия пост
# 40
Миналата седмица открих Кодрит Кадир по рецептите на Мими. Невероятен десерт, бих искала да ви го препоръчам. Снимала съм го, утре ще го покажа и в мое изпълнение.

П.П.Вместо сухо мляко и вода в крем карамеловата смес, използвах прясно мляко колкото е дадено за водата, т.е.650 мл.
Кое отива отгоре, не разбрах Confused. Аз току що го направих този сладкиш и крем карамела си ми остана отгоре.
Marieta, отгоре изплува кекса, а отдолу остава крем карамела. След обръщането крем карамела трябва да остане отгоре, така си пуска сиропа върху кекса и става нещо страхотно, ако успеете да го задържите една нощ в хладилника  Laughing
Виж целия пост
# 41
Melisa ,имам въпрос за "телешкото с вино и портокали".Бутилката вино какъв грамаж е?


Петя, едва ли Мелиса е правила рецептите, тя ги преписва от тук: http://recepti.tialoto.bg/article.php?id=5996  Peace

   Лео няма ли да ги изрие?да не взема да препиша рецептите от една дебела готварска тема в темата.....
Виж целия пост
# 42
Цитат
Marieta, отгоре изплува кекса, а отдолу остава крем карамела. След обръщането крем карамела трябва да остане отгоре, така си пуска сиропа върху кекса и става нещо страхотно, ако успеете да го задържите една нощ в хладилника  Laughing

Разбрах после, наистина кекса изплува отгоре. Сладкиша е просто невероятен! Въпреки че подходих небрежно към кексовото тесто пак се получи вкусно. Направих го на око, много набързо. Това не би ми омръзнало да го ям всеки ден Crazy.
Единствения недостатък е, че не е никак диетично Sad.
Виж целия пост
# 43

Миналата седмица открих Кодрит Кадир по рецептите на Мими. Невероятен десерт, бих искала да ви го препоръчам. Снимала съм го, утре ще го покажа и в мое изпълнение.

П.П.Вместо сухо мляко и вода в крем карамеловата смес, използвах прясно мляко колкото е дадено за водата, т.е.650 мл.
Кое отива отгоре, не разбрах Confused. Аз току що го направих този сладкиш и крем карамела си ми остана отгоре.
Marieta, отгоре изплува кекса, а отдолу остава крем карамела. След обръщането крем карамела трябва да остане отгоре, така си пуска сиропа върху кекса и става нещо страхотно, ако успеете да го задържите една нощ в хладилника  Laughing






В началото на рецептата пише -"разтваряме 5 с. л. захар......" - въпросът ми е в какво ги разтваряме, може да е малко глупав, надявам се да ме извините.



Виж целия пост
# 44
Разтваряме 5с.л. захар по дъното на тавата, като се карамелизира разпределяме равномерно по дъното. След минутка тя застива като стъкло.

Мими има предвид ,че разтваряме захарта на котлона или в печката да се карамелизира. Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия