Как обезсолявате сиренето за попара..

  • 2 852
  • 55
# 15
Да, в топла вода се слага, ако трябва да стане бързо. И водата се сменя по-често.
Виж целия пост
# 16
В студена вода .Слагам си за няколко дни сирене и го оставям в хладилника.
Виж целия пост
# 17
В студена вода го накисвам.
Виж целия пост
# 18
изкисвам във вода поне 4 часа
Виж целия пост
# 19
Вечер слагам в хладилника една купичка с вода и в нея сиренето и на сутрината е готово за попарата.
Виж целия пост
# 20
И аз слагам в купичка със студена вода и ако не свърши за около 3 дни подменям.
Ама да ви кажа нещо напоследък след като обезсоля сиренето и то започва да нагарча или да има вкус като леко пресечено. Купувам или Пършевица или Маджаров, или Добрич. Защо така - не знам  newsm78. Да не би да трябва да се държи по-малко във вода? А що се отнася до това "свежо" сирене - дайте повече инфо - на кого е, какво представлява ?
Виж целия пост
# 21
в студена вода и в хладилника
Виж целия пост
# 22
в студена вода и в хладилника
И аз така Peace
Виж целия пост
# 23
В купичка със студена вода и в хладилника Peace
Виж целия пост
# 24
Аз също го държа във вода в хладилника.
Виж целия пост
# 25
Отделила съм една кутия с капак за сиренето на детето. Слагам бучка за няколко дни, вода и в хладилника.
Виж целия пост
# 26
това "свежо" сирене, което съм купувала от билла/На Хелиос/ нито е свежо, нито е сирене, има огромна трайност и не бих го дала на дете, особено на бебе.

Не знам кое друго имате вие предвид.

Виж целия пост
# 27
слагам го в кутията, нарязвам го на парчета и сипвам вода, без значение каква - нали после го слагам в хладилника?! и всеки ден сменям водата
Виж целия пост
# 28
Студена вода и слагам толкова колкото е необходимо за 1 попара....На следващия ден -пак Simple Smile И така...
Виж целия пост
# 29
"Свежо" сирене не се ли викаше на онова, което става за един ден?  Thinking В нашия град правят едно такова. Яде се, но е сирене само на вкус, не и на съставки.
Аз купувам саламурено, правя порции колкото кибр. кутийка, сипвам студена вода в купичката и слагам в хладилника. След около седмица правя пак.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия