Френска селска торта?

  • 179 081
  • 616
# 615
На мен винаги ми отива по- малко сметана, някъде около 900-1000гр вие колко слагате между блатовете newsm78
Два пъти съм я правила. Първият път с около 900-1000г сметана, втория с 1.200....е, определено с повече сметана у нас повече се харесва. Става някак по не суха , пък и нали блатовете и те поемат сякаш  Peace
Виж целия пост
# 616
Здравейте, момичета! Понеже не разполагам с оригиналната рецепта на сладкарницата, моля да ми кажете в кой точно момент се слага брашното в захарния сироп. Колко топъл трябва да е сиропът? Вчера правих блатовете, но тестото ми стана изключително жилаво и много трудно за разточване. Не съм сигурна къде сбърках - дали прибавих брашното  към много топла течност или от това, че замених бялата захар с кафява и кравето масло с кокосово...? Как мислите?

Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия