Норвежка, вкусна гъбена крем супа !

  • 57 654
  • 180
# 150
TheNMaster`, не знаех, че Мегле е млечна сметана. Само Президент съм ползвала.
Виж целия пост
# 151
Направих супичката, обаче сметаната се пресече. Ползвах заквасена сметана "На баба" (нали пише, че може). Помагайте с идеи къде ми е грешката? Иначе даже и в този вид супата е вкусна, пак си я хапнахме с удоволствие. Определено ще я направя пак, дано само да разбера защо се получи така.
Виж целия пост
# 152
Направих супичката, обаче сметаната се пресече. Ползвах заквасена сметана "На баба" (нали пише, че може). Помагайте с идеи къде ми е грешката? Иначе даже и в този вид супата е вкусна, пак си я хапнахме с удоволствие. Определено ще я направя пак, дано само да разбера защо се получи така.

 Ако сметаната си я сложила студена и директно в топлата супа, ще се пресече. Явно трябва да допълня това в рецептата...че студената зкавасена сметана се разбива отделно с малко бульонче от супата , за да стане на гъста каша и чак тогава се слага в супата, за да не се пресече, както когато се прави застройка за супи с жълтък:peace: Ами много  по добре на вскус е  да се прави обаче  с течна сметана. Заквасена само поради липса на течна...

Опитай с течна ...ще ви хареса повече!  Flutter
Виж целия пост
# 153
TheNMaster`, не знаех, че Мегле е млечна сметана. Само Президент съм ползвала.
Не всичко,което е Мегле  от сметаните е животинска сметана...Трябва да четеш етикетите...Аз случайно я открих и много се изненадах,но останах доволна от резултата.... Hug..
Виж целия пост
# 154
Ако сметаната си я сложила студена и директно в топлата супа, ще се пресече. Явно трябва да допълня това в рецептата...че студената зкавасена сметана се разбива отделно с малко бульонче от супата , за да стане на гъста каша и чак тогава се слага в супата, за да не се пресече, както когато се прави застройка за супи с жълтък:peace: Ами много  по добре на вскус е  да се прави обаче  с течна сметана. Заквасена само поради липса на течна...

Опитай с течна ...ще ви хареса повече!  Flutter

Мда..... Изложих се, пролича си каква готвачка съм Simple Smile. Втория опит ще бъде задължително с течна сметана. Хапнахме си много вкусно!
Виж целия пост
# 155
Ако сметаната си я сложила студена и директно в топлата супа, ще се пресече. Явно трябва да допълня това в рецептата...че студената зкавасена сметана се разбива отделно с малко бульонче от супата , за да стане на гъста каша и чак тогава се слага в супата, за да не се пресече, както когато се прави застройка за супи с жълтък:peace: Ами много  по добре на вскус е  да се прави обаче  с течна сметана. Заквасена само поради липса на течна...

Опитай с течна ...ще ви хареса повече!  Flutter

Мда..... Изложих се, пролича си каква готвачка съм Simple Smile. Втория опит ще бъде задължително с течна сметана. Хапнахме си много вкусно!

Не, недей а така... защото никак не си се изложила! Hug Просто понякога се случват фалове в кухнята...и при мен  често са се случвали... hahaha Дори при най-добрите готвачи са се случвали, сигурна съм Hug
Виж целия пост
# 156
Супата изглежда страхотно  Heart Eyes  Crazy
И аз ще я правя тези дни   chef , само трябва да си взема сметана   
Винце, ти коя течна норвежка сметана ползваш?
Виж целия пост
# 157
Супата изглежда страхотно  Heart Eyes  Crazy
И аз ще я правя тези дни   chef , само трябва да си взема сметана  
Винце, ти коя течна норвежка сметана ползваш?

Габка, аз ползвам течната сметана на ТИНЕ /крем фльоте/...ето тази Hug

Може и мат фльоте...но тя е повече за сосове. От готвач-професионaлист знам, че крем фльоте е по вкусна за супи.   chef
Виж целия пост
# 158
Супата изглежда страхотно  Heart Eyes  Crazy
И аз ще я правя тези дни   chef , само трябва да си взема сметана  
Винце, ти коя течна норвежка сметана ползваш?

Габка, аз ползвам течната сметана на ТИНЕ /крем фльоте/...ето тази Hug

Може и мат фльоте...но тя е повече за сосове. От готвач-професионaлист знам, че крем фльоте е по вкусна за супи.   chef
Мерси  Hug
Днес пратих ММ да пазарува и той ми взел Мат фльоте
Остава да я направя и да се отчета  Peace
Виж целия пост
# 159
Супата изглежда страхотно  Heart Eyes  Crazy
И аз ще я правя тези дни   chef , само трябва да си взема сметана  
Винце, ти коя течна норвежка сметана ползваш?

Габка, аз ползвам течната сметана на ТИНЕ /крем фльоте/...ето тази Hug

Може и мат фльоте...но тя е повече за сосове. От готвач-професионaлист знам, че крем фльоте е по вкусна за супи.   chef
Мерси  Hug
Днес пратих ММ да пазарува и той ми взел Мат фльоте
Остава да я направя и да се отчета  Peace

Пак ще стане, супичката Hug
Виж целия пост
# 160
Прочетох и веднага се изстрелях към кухнята да направя това елексирче за болното си гърло и то сега ми е благодарно Grinning
Бързо, лесно, вкусно!  Hug
Само накрая добавих от себе си лют пипер и лимонов сок... да посмажа гласните струни Wink
  bouquet
Виж целия пост
# 161
Прочетох и веднага се изстрелях към кухнята да направя това елексирче за болното си гърло и то сега ми е благодарно Grinning
Бързо, лесно, вкусно!  Hug
Само накрая добавих от себе си лют пипер и лимонов сок... да посмажа гласните струни Wink
  bouquet

Много хубаво си направила! Hug
Виж целия пост
# 162
Вчера сутринта я направих, стана "у-би-ец"  Crazy
Аз също добавих грухан лют пипер, много вкусна, включвам я в
менюто си!
Винце, благодаря!   bouquet
Виж целия пост
# 163
Вчера сутринта я направих, стана "у-би-ец"  Crazy
Аз също добавих грухан лют пипер, много вкусна, включвам я в
менюто си!
Винце, благодаря!   bouquet

Много съм хеппи!  Hug Heart Eyes
Виж целия пост
# 164
Вчера "спретнах" супичката. Стана невероятно вкусна. Малко завиших продуктите, че с тез трима мъже за къде с тази доза  Joy.
Благодаря, Винце.   bouquet  Вече е в графа любими и често ще присъства особено в зимното ни меню
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия