Извинявайте, дано не ставам досадна вече... но все пак ще правя онова ми ти прасе, но със затворена уста. Ето тук е прекрасно показано как се правят обемни торти. Искам да стъпя на тази основа, и после да формя каквото успея. Но все пак много ми се иска да ви попитам - с какви блатове ще е най-удобно да се работи? Досега съм правила само един блат, който мога спокойно да разточа, и евентуално да използвам някаква форма - на медовика. Гледам, и мацката с това е работила. Но дали ще се получат успешно по-дебели блатове, и дали ше попият добре? другия вариант е да сипвам сместа за пандишпановия блат в тава, да пека и после да изрязвам, ама много фира ще има. Какво ще ме посъветвате?
Мисля си, че после от парчетата, смесени с крема, ще мога да докарам формата, ама дали този вариант ще е по-удачен?
Освен това се колебая за крема отгоре - дали ще се получи с ганаш горе-долу прилично покритие?
Много, ама много ще съм благодарна, ако някой сподели опит. Защото мъжа ми адски много държи да се пробва с моделирането, ама преди това всичко трябва да е измислено от някой друг