ФОНДЮ

  • 8 841
  • 36
# 30
в тенджерка  Peace

внимавай да не ти загори на дъното сиренето, разтапяй на слаб котлон  Peace
Виж целия пост
# 31
А с какви хапки го консумирате?Сами ли ги правите?
Виж целия пост
# 32
Фондюто със сирене досега съм го правила с хапки от поизсъхнал/позапечен хляб (леко да хруска), понатъркани с малко чесън. Просто нарязвам хляба на хапки от предната вечер, които оставям навън (не в кутията). На другия ден са готови.

Но аз съм по-скоро почитател на бургундския вариант (на първата страница съм дала рецептата).  Peace
Виж целия пост
# 33
а на водна баня дали няма да е по добре да се разстопи сиренцето?
Виж целия пост
# 34
никога не съм правила на водна баня...
няма смисъл...

котлонът ти не може ли да се регулира?
Виж целия пост
# 35
Е може ама да питам,май трябваше да помисля преди това  Joy ще пробвам вече утре защото го мисля това фондю вече 1 седмица, и ще ви кажа какво съм направила  Rolling Eyes
Виж целия пост
# 36
А с какви хапки го консумирате?Сами ли ги правите?
Да, правя хапки от франзелка , набучвам ги на дървен шиши и ги мятам на грила за кратко да се запекат. Самото фондю аз пригготвям в тенджерка на бавен огън, става за 5мин, няма нужда от допълнително варене. Хубавото на съда за фондю е че държи сирената топли(разтопени) иначе като поизстинат и се втвърдяват и така се губи част от удоволствието при консумация  Confused
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия