Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 27

  • 34 528
  • 292
# 225
Neleto,много сладка тортичка!

emsy,Честит рожден ден!  Hug А тортата изглежда много вкусна,аз както си обичам сметана  Crazy

Фиор, невероятна торта!Браво за търпението и майсторлъка!:shock: :crazy

Танита,би ли споделила как направи триетажната торта?Използва ли подпори,какви блатове прави и как постигна този леко заоблен ефект на блатовете?
Виж целия пост
# 226
emsy, Честит Рожден Ден!  newsm59 Пожелавам ти само хубави неща да ти се случват! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Тортата е много апетитна!

Fior, тортата е невероятна!!! Моите поздравления!!!  smile3501 smile3501 smile3501 Искам по-подробни снимки, моля!!! И поясни защо е такава тематиката, мъжът ти да не е готвач? Много изпипани детайли, всичко е много реално! Много, много ми харесва!

_Пепи_, чакам тортата с русалките. Flutter

Браво и за другите майсторки, които не съм поздравила!
Виж целия пост
# 227
Ехееее,Fior ти направо ме смая!Уникат е тортата ти!А да не би да я е направил мъжът ти smile3503 или ти направо си го снимала докато я прави.
Пепи ,страхотна русалка.Ще чакам тортата с интерес!
Виж целия пост
# 228
фиор тортата е супер!
emsy  Честит рожден ден!
снощи за пръв път направих марципан Варна,спазих всичко,замесих го накрая с пудрата захар,и го прибрах в хладилника
преди малко реших да пробвам да направя нещо с него,но много лепне,залипа се по пръстите ми,дали иска още пудра захар,в стаята е доста топло,
направих иначе две розички,ала тестото залепна едно за друго,иначе станаха.
Греша ли някъде,и къде?
Виж целия пост
# 229
emsy, честит рожден ден и от мен.

Fior, невероятно!Поздравления и за идеята и за изпълнението и за цялостното справяне.Рядко пъти ме впечатляват така торти.Твоята е една от тях. Браво  smile3501
Виж целия пост
# 230
И от мен браво на всички / да не изброявам поименно че ще пропусна някой/!

Fior ти да не би да се занимаваш професионално с тортоправене? Тортата е страхотна!!!
Виж целия пост
# 231
Емси - Честит рожден ден!  bouquet  bouquet  bouquet

Фиор - това е БУТИКОВА ТОРТА  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501
Виж целия пост
# 232
emsy, да си много здрава и щастлива и ако поне част от това щастие ти минава през правенето на красиви торти, то все така красиви да са ти!

fior, какво ново да кажа на фона на валящите аплодисменти...просто към тях добавям и своите, и мисля, че това е едно много идейно, обмислено и стриктно изпълнение...бих си запазила снимката. Дай повече подробности за тортата вътре, за моделиращата маса, моля:)
Виж целия пост
# 233
снощи за пръв път направих марципан Варна,спазих всичко,замесих го накрая с пудрата захар,и го прибрах в хладилника
преди малко реших да пробвам да направя нещо с него,но много лепне,залипа се по пръстите ми,дали иска още пудра захар,в стаята е доста топло,
направих иначе две розички,ала тестото залепна едно за друго,иначе станаха.
Греша ли някъде,и къде?

Като моделираш ползвай натурално нишесте, така ще предотвратиш лепненето.
Виж целия пост
# 234
Момичета,благодаря на всички  ви за комплиментите!
А да получиш такива от майсторки като вас-за мен значи много!  bouquet
Не мислех,че е много впечатляваща,защото имам доста грешки,но пък така се учи.
Мъжа ми просто онемя! #CrazyГоляма играчка падна,но мисля,че си струваше!
Като цяло бях планувала да правя барбекю,но в последствие реших, да опитам нещо подобно.
dorchester,за яйцата си права,дъщеря ми го забеляза същото,но вече се бяха залепили и не ми се играеше да правя нови.
Gushanka,мъжа ми е готвач и за това е такава тематиката.
irinka28,да беше така-добре,обаче мъжа ми със сладкарството е скаран! Joy
yulinda,благодаря ти,но имам доста да се уча,че да се занимавам професионално! Wink
А относно самата торта:нищо особено,вътре са пандишпанови блатове-бели и кафяви,крем-ванилия и шоколад на Йоткер,покритието е марципан Варна,фигурките-"сборна формация"-остатъци от хладилника! Joy
Фигурката но готвача не е много хубава,но никога не ме е бивало в моделирането на човечета. Embarassed
Най-общо това е,дано утре и гостите я харесат!
Ето още малко снимки
 
Виж целия пост
# 235
Fior, останах без думи като видях снимките! Hug
Виж целия пост
# 236
Поздравления и от мен, момичета   bouquet Стахотни сте! Станах  #Crazy от вашите красоти! Та сега се чудя...да питам или не  newsm78 Да правя ли въобще нещо или...не....едва ли ще стане така красиво! Ама в краен случай....ще си похапна сама  Grinning
Аз съм учителка и понеже се разболях, провалих Тържеството на буквите на моите ученици/а всичко беше уредено и много ги разочаровах. Sad/Та искам да ги изненадам /живот и здраве след ваканцията да си проведем отложеното тържество/ с интересна торта. Предполагам много ще се зарадват.
Та, можете ли да ми предложите нещо интересно? Търсих торта-книга, но не намерих. А може и да съм пропуснала...то какво ли не видях Shocked
Благодаря, предварително   bouquet
Виж целия пост
# 237
Аз пак за млечния марципан на Наталина. Сега започнах да го правя, но не добавих вода и пише, че в такъв случай почти не поема пудра захар. Да обаче моят вече пое почти 200 гр пудра захар и все още лепи много. Да добавям ли още захар или какво да го правя?
Виж целия пост
# 238
dany_vas,жалко, че си болна, но и също че тържеството се е провалило, но мисля че ,децата тe обичат и няма да се сърдят.
Ето тук има няколко страници с торти книги:http://www.peceni.info/obrazkove-galerie/galerie-va-ich-vyrobku

Момичета, малко извън тортоправенето ,но как да дам връзка например да напиша тук и като цъкна да се покаже връзката.Извинявайте ,че се откланям от темата  bouquet
Виж целия пост
# 239
Благодаря irinka28 , но нещо не мога да отворя този адрес...опитвах няколко пъти newsm78
Утре пак ще пробвам, че стана доста късно и е време за  smile3524
И да не забравите да излъжете някой...вече е 1-ви април  Grinning
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия