пилешки дробчета

  • 12 861
  • 51
# 45
Блонди, по твоята рецепта ако ги приготвя, вода слагам ли? Или ги пека така, както са овалени в брашно и олио?
  Направих ги без вода, само с олио и галета станаха страаахоотнии.
Виж целия пост
# 46
Ще пробвам рецептата след малко Simple Smile.
Виж целия пост
# 47
Аз като правих рецептата ,не сложих първия път индийско орехче,понеже в къщи не го обичат. Много е тежко като подправка.
Втория път го правих за моя рожден ден, всички и гости и нашите в къщи, бяха възхитени от вкуса на пилешките дробчета.
Дори в първия момент не бяха повярвали,че ядат пастет от  дробчета.
А пък какъв пазарлък падна в ресторанта в Англия да ми дадат рецептата?!

Деси, как точно правиш фламбирането с коняка? С горещата още смес или....  newsm78
Виж целия пост
# 48
Момичета, след бланширане на дробчетата, не стават ли сухи след основната термична обработка?
Виж целия пост
# 49
 labrex,
Когато запържа лука и чесъна и прибавя дробчетата, колкото да си променят цвета,наливам коняка и още докато е горещо фламбирам.
Добавям гъбите и оставям докато остане на мазнина.
Иначе пастета става воден.
Аз дори го правих тези дни,че имах гости.
Страхотно предястие! Peace
Виж целия пост
# 50
labrex,
Когато запържа лука и чесъна и прибавя дробчетата, колкото да си променят цвета,наливам коняка и още докато е горещо фламбирам............

desi, благодаря за уточнението!  bouquet Скоро ще го направя, сигурна съм, че ще е много вкусно! Grinning
Виж целия пост
# 51
Запържвам нарязаните дробчета докато започнат да пукат, към тях прибавям кромид лук нарязан на полумесеци. Когато и лука поомекне прибавям подправките- сол, черен пипер и кимион. Пържа докато останат на мазнина. Гарнирам ги с пилаф  Peace


Една тънкост при пърженето на дроб - никога не слагайте сол докато се пържи дроба защото така става твърд и сух  Naughty
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия