фондю

  • 10 747
  • 47
# 45
ами аз си имам спиртник  newsm78
и той ми поддържа фондюто топло.

ама като е в гювече, то не изстива толкова бързо.
а и при нас не успява да изстине, изяждаме го скоростно  Sunglasses
Виж целия пост
# 46


Искам да попитам момичетата:
донесох си от швейцарско пакетчета с готови смеси за фондю, ама нямам гърненце ..

Ползвай цукалцето Simple Smile
Виж целия пост
# 47
Жалко, че не съм видяла темата по-рано, защото знам, че в София се продаваше и фондю и раклет. Поне докато още бях там... Готови смески за фондю също има, продават ги в магазин "Дар от боговете" на бул. България нагоре след Борово. Уред за фондю съм виждала в магазините на Българо-немския център или не си спомням точно как се казваше (а може да е бил и ТСМ  newsm78 ). Там има и уреди за раклет.
В неделя си правихме раклет, беше много вкусно! Но аз лично не мога да изям преко сили повече от 2 филийки сирене, защото ми идва доста мазен и е тежка храна. На раклета могат да се пекат паралелно и гъбки, бекон, и т.н., докато сиренцето клокочи отдолу  Simple Smile Иначе много върви с кисели краставички и варени картофи (или препечен хляб). Самото сирене след разтопяването и леко зачервяване отгоре може да се поръси с различни подправки на вкус - ние слагаме сушен магданоз и съвсем малка щипка чили. Много е вкусно! Върви с червено винце  Wine Glass , което спомага и за по-добро храносмилане след това, предвид тежката храна.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия