Свински пържоли - как?

  • 13 551
  • 23
# 15
Снощи пробвахме малко от маринованото месо на грил тиган - ами станало е супер интересно  Mr. Green
Много съм доволна от резултата. Чак се чудя за тази вечер, дали да не ги метнем на скарата  newsm78
И все пак ако са в тавичка с гъбки да махам ли маринатата или да я оставя за сос при печенето ?
Виж целия пост
# 16
Остави я.
Виж целия пост
# 17
Ако ги печеш в тавичка, преди това задължително запържи гъбките с масло. Не ги слагай сурови. Стават много по- вкусни  Peace месцето също  Peace
Виж целия пост
# 18

....ако са в тавичка с гъбки да махам ли маринатата или да я оставя за сос при печенето ?

Не, марината не се ползва.
Виж целия пост
# 19
От скоро свинските пържоли го пека във фолио и стават много крехки и вкусни, а и не ми е толкова трудно миенето на съда.
Подправям  пържолата по избор.
Аз слагам черен пипер.
Върху фолиото наръсвам със олио и соев сос, слагам пържолата и нея я наръсвам с олио и соев сос

Аз правя по подобен начин свинските пържоли от врат без кост. Не ги начуквам а си правя един сос от соев сос, черен пипер и червен пипер/равни части/, и зелени подправки пак равни части /магданоз, копър и мащерка/ и с тази смес намазвам обилно пържолите. Престояват около 12 часа, след което ги завивам всяка поотделно в парче фолио. Слагам ги в тава и ги пека докато изври всичката течност, която са отпуснали. Може да проверяваш в някое крайче, дали са добре запечени и ги вадя. Стават изключително крехки и не са прекалено мазни. Много добре се комбинират с картофено пюре. Sunglasses
Виж целия пост
# 20
От скоро свинските пържоли го пека във фолио и стават много крехки и вкусни, а и не ми
Аз правя по подобен начин свинските пържоли от врат без кост. Не ги начуквам а си правя един сос от соев сос . . .

Мммм, да!
И това ще го пробвам.
Виж целия пост
# 21
Малко се изложих Embarassed
Имаше възможност да станат много хубави пържолки, но ги изпуснах при печенето и станаха сухички.

Смятам пак да пробвам Simple Smile
Виж целия пост
# 22
Стават сухи, ако са с филе. Пробвала съм и този вариант, затова ви препоръчвам само врат да приготвяте по този начин, иначе стават наистина много сухи. Wink
Виж целия пост
# 23
Хич не ги разбирам мръвките  Blush
А и в магазина не беше написано от коя част са. Забелязах единствено, че не е контрафиле, а рязано по дължината на влакната.
Май някой трябва да ме ограмоти малко, че...
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия