РЕСТОРАНТСКИ/кръчмарски рецепти- 2

  • 258 394
  • 788
# 15
Аз съм правила тутманик със сирене с тестото на "Верди" но много сух стана, а сложих доста масло  Rolling Eyes Не ми хареса тестото употребено по този начин.
Виж целия пост
# 16
Като се разточва на кори и корите се намазват и тогава се слага плънката.Отгоре пак се намазват като се наредят в тавата.....После втасва бързо във фурната.Изобщо не става сухо.Става пръхкаво,пухкаво и на слоеве които се разделят.....Ние снощи ометохме цялата тава.... Embarassed Embarassed Embarassed
Виж целия пост
# 17
На мен пък ми стана сухо  Laughing  Crossing Arms , правих го по същия начин . Както и да е , всеки  с  вкуса си  Peace
Виж целия пост
# 18
Темата е доста идейна , затова се записвам и тук, за да ви следя!
Виж целия пост
# 19
Снищо правих охлювчетата от бутер тесто на Лео, но ки намазах със сосчето за пици Верди. Станаха уникални!  ooooh!
Дъщеря ми изяде три охлювчета, а тази сутрин за закуска още три. Това е пълно доказателство!

Изобщо рецептите от Верди са адски сполучливи!
Виж целия пост
# 20
Снищо правих охлювчетата от бутер тесто на Лео, но ки намазах със сосчето за пици Верди. Станаха уникални!  ooooh!
Дъщеря ми изяде три охлювчета, а тази сутрин за закуска още три. Това е пълно доказателство!

Изобщо рецептите от Верди са адски сполучливи!
Ха-хааа,не експериментирам само аз значи  hahaha  hahaha  hahaha
Това ще го пробвам с охлювчетата...
Виж целия пост
# 21
Снищо правих охлювчетата от бутер тесто на Лео, но ки намазах със сосчето за пици Верди. Станаха уникални!  ooooh!
Дъщеря ми изяде три охлювчета, а тази сутрин за закуска още три. Това е пълно доказателство!

Изобщо рецептите от Верди са адски сполучливи!
Ха-хааа,не експериментирам само аз значи  hahaha  hahaha  hahaha
Това ще го пробвам с охлювчетата...

Хихи, аз вече всичко мажа с това сосче, защото е божествено!
А иначе ги направих с кремвирш и отгоре с кашкавал.
Виж целия пост
# 22
А за изпусналите-какво е това сосче на Верди?
Виж целия пост
# 23
Сосчето е това, с което мажат тестото за пица, и в/у него се поръсва с дадените продукти.
Сосчето съдържа:
кетчуп, вода, олио, риган, босилек и малко сол.
Виж целия пост
# 24
Сега и аз ще опитам тая  вита баница от тестото Верди,че ми звучи много вкусно. Simple Smile
Виж целия пост
# 25
Да похваля принцеските на Snake - невероятно сочни и за първи път не ми се събра каймата посредата на филийката.
Ето как изглеждат
- рецептата е в предходната тема на 3 стр. Hug
Виж целия пост
# 26
Някой да знае как се приготвя Тайландската салата от Мис Каприз? Основното, доколкото видях по менюто, е сос Уорчестър, който си нямам идея как се прави и дали пък не се продава нейде готов Wink))

И другото - има една салата в Уго - с топли пилешки филенца.... някой да знае как да си я направя? и пак специално сосът ме интересува.. Rolling Eyes

Мерси!  Hug
Виж целия пост
# 27

И другото - има една салата в Уго - с топли пилешки филенца.... някой да знае как да си я направя? и пак специално сосът ме интересува.. Rolling Eyes

Много я обичам тази салата. И аз се интересувам за рецептата.
Виж целия пост
# 28
На мене ми е много интересно - как правят цед.кисело мляко с шоколад и орехи в Годзила newsm78.То е ясно, че мляко няма, ама..............Ако някои знае, ще се радвам да сподели Hug
Виж целия пост
# 29
Вчера правихме с една приятелка пицата Верди...опитът беше сполучлив, макар че на вкус не е нещо специално. Май в тестото трябва да се сложи и щипка сол. На мен лично ми се стори безсолна.
Трябва обаче да призная, че това тесто е много по-различно от хлебното, което продават по магазините. Тези дни пак мисля да пробвам, може пък да ми хареса още повече Grinning
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия