РЕСТОРАНТСКИ/кръчмарски рецепти- 2

  • 258 029
  • 788
# 75
Аз веднъж ги правих, но при пърженето (след варенето) ми се разкашкаха. А уж не ги бях сварила напълно.
Виж целия пост
# 76

  bouquet

Вивиан и при мен така се получава, затова и исках една кръчмарска рецепта. Ще пробвам и тази, пък ще видим  Wink
Виж целия пост
# 77
Момичета, а някой знае ли, как се правят супите по заведенията. Имам прдвид топчета и пилешка. Много са ми вкусни, ама не могад а ги докарам в къщи. Сякаш нямат картофи, а са гъстички и никога не са пресечени  newsm78
Виж целия пост
# 78
Момичета може ли рецепта за картофи соте - по кръчмарски  Simple Smile. Адски е дълга предната тема и не можах да ги открия!  newsm78
Ето по кръчмарски  Grinning
Сварените картофи(варени с обелките,за да не поемат вода) се обелват след като са напълно изстинали и се нарязват на по-едро.
 В тиган (аз използвам тефлонов) се загрява маслото+малко олио за да не пуши.Слагат се 3-4 скилидки обелен чесън и след като се позачерви се добавят  картофите.Не се разбърква много често,точно за да не се разкашкват.Посоляват се се добавя нарязан копър.При сервиране се наръсват с настърган кашкавал(чесъна се изважда и не се сервира)... Hug
Виж целия пост
# 79
А,ей това вече,което даваш TheNMaster като рецепта трябва да се пробва,и ми звучи ужасно вкусно.
Виж целия пост
# 80
А,ей това вече,което даваш TheNMaster като рецепта трябва да се пробва,и ми звучи ужасно вкусно.
Вкусно е ,да  Grinning И е ефектно като се сервира....Мммммм,ще взема да направя тази вечер(към пилешките кюфтенца),че се размечтах  hahaha hahaha hahaha
Виж целия пост
# 81
Всеки път, когато отворя темата и получавам слюнкоотделяне  hahaha Много вкусно обяснявате  eat
Виж целия пост
# 82
По подобие на рецептата на TheNMaster правя картофи по френски като пак сварявам картофите но не до готовност,слагам ги в тигана с олио и масло смесено,като ги нарязвам на по едро,и върху тях нарязани на филийки гъби.Така ги пържа без да разбърквам,докато не се зачервят хубаво отдолу.След това ги разбърквам да се запържат и от другата страна.Гъбите и те се изпържват и не остават сурови.Пробвала съм да разбъркам още докато ги слажа,но гъбите така прегарят и затова реших да ги слагам отгоре върху картофите без да бъркам.Стават идеални.след като са готови ги ръся с копър.по принцип по рецепта се слага и чесън,но в нас не е на почит Confused
Виж целия пост
# 83
Момичета може ли рецепта за картофи соте - по кръчмарски  Simple Smile. Адски е дълга предната тема и не можах да ги открия!  newsm78
Ето по кръчмарски  Grinning
...

  bouquet
Виж целия пост
# 84
По подобие на рецептата на TheNMaster правя картофи по френски като пак сварявам картофите но не до готовност,слагам ги в тигана с олио и масло смесено,като ги нарязвам на по едро,и върху тях нарязани на филийки гъби.Така ги пържа без да разбърквам,докато не се зачервят хубаво отдолу.След това ги разбърквам да се запържат и от другата страна.Гъбите и те се изпържват и не остават сурови.Пробвала съм да разбъркам още докато ги слажа,но гъбите така прегарят и затова реших да ги слагам отгоре върху картофите без да бъркам.Стават идеални.след като са готови ги ръся с копър.по принцип по рецепта се слага и чесън,но в нас не е на почит Confused

Гъбите не  пускат ли вода?  newsm78
Виж целия пост
# 85
Бо ,не съм забелязяля подобно нещо,а доста често ги приготвям Thinking
Виж целия пост
# 86
Аз вече ги направих картофките соте по кръчмарски и си ги хапнахме дори-много са вкусни,направо страхотни.Благодаря на TheNMaster ,че ги сподели. 
Виж целия пост
# 87
Поздравления mimi6669 точно така изглеждат   bouquet  bouquet  bouquet
Само аз слагам малко по-малко кашкавалче отгоре,но това е въпрос на вкус и всеки слага колкото си иска....Страхотно си се справила   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Виж целия пост
# 88
Ох, и аз ще ги пробвам по тази рецепта. Страхотна снимка ...  chef
Виж целия пост
# 89
Ох, и аз ще ги пробвам по тази рецепта. Страхотна снимка ...  chef
И аз и аз.TheNMaster - мерси за рецептата  bouquet
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия