Рогчетата на pina.....

  • 83 744
  • 316
# 60
маме, много добре изглеждат!  Peace Хареса ли ги на вкус? Аз като ги гледам са се получили!  Peace

Децата започнаха от ненамазана тава......Още топла, топла и едва ги спрях......Мъж ми сложи допълнително от рогчетата.....Аз не мога да дишам - всеки да си прави изводите дали ги харесахме или да! Не ги харесахме! Страхотни са!
Виж целия пост
# 61
Пина, ако сложа маргарин (от този 80% масленост на Бела, той си е като масло) колко като количество да сложа? Пак ли 350 гр?
Виж целия пост
# 62
И аз да попитам 350гр. мас колко чаени чаши са  newsm78?
Виж целия пост
# 63
И аз да попитам 350гр. мас колко чаени чаши са  newsm78?

Не трябва да е течно!

Пробвайте с краве масло, при него това са повече от 3 пакетчета по 125гр. ......
Виж целия пост
# 64
Мама Цоцоланка, да прочетох внимателно рецептата, знам го! Аз имам св. мас домашна и затова питах колко чаши. Може би две?
Виж целия пост
# 65
незнам колко чаши са 350гр мас  Thinking

и за маргарина не знам  Thinking  може да се пробва, но дали ще е достатъчно мазен... но пък при бутер тестото става с маргарин, би трябвало да стане.
Виж целия пост
# 66
Аз проверих в една стара таблица, в която пише, че 1ч.ч. мас е 240 гр. И аз се чудя колко точно да сложа, защото съм им хвърлила око Embarassed и накрая ще ги направя с 1 1/2ч.ч.
Виж целия пост
# 67
ами да, чаша и половина трябва да е добре!  Peace

Според мен, ако маста е малко по-малко или малко повече не е проблем, пак ще станат.
Виж целия пост
# 68
Благодаря   bouquet
Виж целия пост
# 69
Обожавам ги тези рогчета - точно от едно време. Непремено ще пробвам рецептата ти pina!   bouquet

Само да питам - мога ли да замеся тестото в машината за хляб. Гледам пуснала си рецептата там, но не разбрах мога ли да го замеся в машинката. Притеснява ме гъстотата на тестото - да не я затормози. Доста ли е твърдо това тесто?

Виж целия пост
# 70
не, не е твърдо, ако не се предозира брашното за сметка на водата. Може да го замесиш в машината, но веднага трябва да го извадиш от там. Като втасва тя затопля и се размеква и се разтича маста.
Да ти кажа най-добре на ръка ми се струва, че няма нужда от 30 мин месене, но ако искаш пробвай.
Виж целия пост
# 71
Преди малко замесих рогчетата и сега чакам "тестото да се отпусне", та следобед може и да има снимки Wink
Аз обаче нали съм все по половините дози пресметнах, че яйцето трябва да е 1 и 1/2, а другата половинка я разпределих за плънката и за намазване.
Виж целия пост
# 72
Ето ги javascript: ClipBoard('http://www.snimka.bg/album.php?album_id=246579');
Мога само да кажа, че вкусът им е ммм......... нямам думи.
 Pina,  newsm51
Виж целия пост
# 73
Много апетитни изглеждат  Peaceпри толкова добри отзиви и аз ще ги направя в неделя   bouquet
Виж целия пост
# 74
Да, габолина, чудни са! Ти си ги направила извитички, всеки с каквато форма иска!  Peace  Понякога ми се ще на мен някой да ми направи, пък аз само да ям...  Embarassed
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия