Има ли скара,която не пуши или поне по слабо?

  • 15 280
  • 41
# 30
Записвам се да следя, че и аз в тези дни съм решила да се сдобия с такава покупка.
Виж целия пост
# 31

А някой да е ползвал нещо подобно http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09013543 ?
Сякаш съм му хвърлила око Thinking
Имам това същото нещо. Много съм доволна. Вземи го, няма да съжаляваш.

Оказа се,че в наше село такъв модел нямат в Техномаркета,и се спрях на този и взех,че го купих.
Сега сме на пържолена диета и пекох вече почти всякакво месо,
 -изобщо не пуши,натъртвам дебело изобщо не пуши,
 -месото става малко по бавно отколкото на обикновена оребрена скара,но вече го имам в предвид и си пека по отрано,
 -след употреба плочите се свалят и накисват,след което се измиват без търкане,голямо предимство Peace
С 2 думи много съм доволна,горещо препоръчвам на тези,които нямат тераса,а обичат скара като мен Peace
Виж целия пост
# 32
Дани, сега готови ли са пържолките, да се обличам ли вече и да идвам Mr. Green
Виж целия пост
# 33
Според мен факта дали пуши или не дадена скара зависи от това, което се пече върху нея и ка се пече. Скарата затова е скара да пуши и цвърчи печивото  Mr. Green. Грил тиганите имат в един момент ефекта на пържене, защото няма къде да се стича мазнината от месото. С капак сякаш ще да е най - недимящия вариант  Thinking.
Виж целия пост
# 34
Дани, сега готови ли са пържолките, да се обличам ли вече и да идвам Mr. Green
Диде и на теб ли ти замириса?Тук тия дни само скари и пържоли обсъждам с приятелки и познати,че всички искат да идват да ги опитат ooooh!

Според мен факта дали пуши или не дадена скара зависи от това, което се пече върху нея и ка се пече. Скарата затова е скара да пуши и цвърчи печивото  Mr. Green. Грил тиганите имат в един момент ефекта на пържене, защото няма къде да се стича мазнината от месото. С капак сякаш ще да е най - недимящия вариант  Thinking.
Този модел скара имат наклон и тавичка в която се стича мазнината,аз на това най много държах,за да не се получи ефекта на пържене Peace
Виж целия пост
# 35
И аз съм фен на оребрения тиган!
Виж целия пост
# 36
Моята скара е от гладките, тефлонови ли, какви се водят  Thinking В сравнение с оребрената скара на майка ми, моята пуши много по- малко.
А месото става ли същото, като с оребрената скара. Имам предвид на вкус, за "чертички" предполагам, че няма да се получат.
Сигурно ми е глупав въпроса, но и аз съм една готвачка ooooh!
Питам, защото ме интересува някаква такава скара, но пушека ме притеснява. Sad
Виж целия пост
# 37
Купих си най-обикновенна с широки реотани,българска.

Такава ползвам от 2г. и вчера до като пекох зеленчуци на скарата, повече от половината реотани изгоряха/не грееха.
Иначе, за пушека - равна няма, но пък вкусни стават нещата.
Предполагам, че няма смисъл да сменям реотаните, по добре да си купя нова, но сега се мая пак ли същата Thinking
Виж целия пост
# 38
..И аз ще споделя за Ронсън, но по-скоро удивлението си от това,че  почти "не работи"  #Crazy... имаме я от миналото лято, но е изключително слаба. Ако искате да се радвате на сочни стекове с характерно оребрена окраска изберете си от обикновените скари или грил тиган, но пък те пушат. Нашият татко дълго отказваше покупката на скара, именно заради пушеците т.к единственото възможно за нея място е на балкона, а е лошо да опушваме и "ароматизираме" прането на съседите. Така след много отлагане взехме въпросният модел и сега съжаляваме....за храната, но не вредим на съседите  Grinning  Grinning Grinning Grinning За цената на същия можеше да купим  3 български скари и да ги сменяме през 5 месеца например Wink
 
Виж целия пост
# 39
..И аз ще споделя за Ронсън, но по-скоро удивлението си от това,че  почти "не работи"  #Crazy... имаме я от миналото лято, но е изключително слаба. Ако искате да се радвате на сочни стекове с характерно оребрена окраска изберете си от обикновените скари или грил тиган, но пък те пушат. Нашият татко дълго отказваше покупката на скара, именно заради пушеците т.к единственото възможно за нея място е на балкона, а е лошо да опушваме и "ароматизираме" прането на съседите. Така след много отлагане взехме въпросният модел и сега съжаляваме....за храната, но не вредим на съседите  Grinning  Grinning Grinning Grinning За цената на същия можеше да купим  3 български скари и да ги сменяме през 5 месеца например Wink
 

И нашата в един момент започна да работи много слабо. Даже на сервиз я носих. Оказа се, че щепсъла към скарата не бил сложен хубаво. Обаче си е вярно, че месо се пече по-бавно. Но като се сетя как се чисти обикновената и си кроткам с Ронсъна.
Виж целия пост
# 40
Моята скара е от гладките, тефлонови ли, какви се водят  Thinking В сравнение с оребрената скара на майка ми, моята пуши много по- малко.
А месото става ли същото, като с оребрената скара. Имам предвид на вкус, за "чертички" предполагам, че няма да се получат.
Сигурно ми е глупав въпроса, но и аз съм една готвачка ooooh!
Питам, защото ме интересува някаква такава скара, но пушека ме притеснява. Sad

На чертички не стават месцата  Laughing Вкусът си е на скара без съмнение( тази вечер правих кюфтаци, та ми е съвсем пресен вкусът  Mr. Green). И наистина пуши по- малко от оребрената без да имам представа защо.
Виж целия пост
# 41

На чертички не стават месцата  Laughing Вкусът си е на скара без съмнение( тази вечер правих кюфтаци, та ми е съвсем пресен вкусът  Mr. Green). И наистина пуши по- малко от оребрената без да имам представа защо.
Чак тук ги усетих кюфтаците ( май съм гладна ). Simple Smile Значи ще се насоча към гладка тефлонова, защото все пак разчитам само на аспиратора. Не искам после с часове да проветрявам. Mr. Green
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия