Раирани кифлички с кашкавал

  • 32 291
  • 147
# 75
Благодаря, marabu!
 Малко съм оплескала работата, щото не можах да изтраям  Tired и още вчера  навъртях 2 дози. Обаче ги оставих да втасат ,замразих ги в плоска тава и тогава опаковах без да мажа. При замразяването ме обхвана съмнение, защото се свиха малко. Сетих се, че като взимам замразено готово козуначено тесто го оставям да втаса и после още веднъж вече оформено  Outta Joint Няма нищо , за следващия път ще знам.
 Сега пък се чудя, след като вече съм оплескала процедурата като им дойде ред за печене - да ги оставям ли да втасат през нощта ( леле за 3 -ти път  Sick) или директно да си ги пека  newsm78. Извинявам се, че те занимавам , но ще ме е яд да ги изхвърля- тоооолкова хубави станаха!
Виж целия пост
# 76
печи ги замразени ето моя резултат от замразените директно след оформянето

Виж целия пост
# 77
 Благодаря отново  Embarassed
Виж целия пост
# 78
Страшни са. За пръв път през живота ми правих кифлички и супер станаха. Днес направих пак със сирене, кашкавал и шоколад Simple Smile
Виж целия пост
# 79
От както видях рецептата и снимките, през ден ги правя тези кифлички, винаги стават и то разкошни. Дефекта е в качването на килца. Ама са си такова изкучение...Как да не му се отдадеш #Crazy
Виж целия пост
# 80
Във възторг съм от тази рецепта - през почивните дни правих два пъти по две и три дози и едва оставаха за закуска. Фантастични са. Малкият сам си отваря шкафа, взема си и вика:"Мамо, ям сам."
Виж целия пост
# 81
Вчера замесих тесто, но не ми втаса, а имах страхотно желание  Cry
Виж целия пост
# 82
Lindita може би маята не ти е била хубава. Правих ги със прясна мая - много бързо втасва.
Виж целия пост
# 83
Lindita може би маята не ти е била хубава. Правих ги със прясна мая - много бързо втасва.

И моята беше прясна, всъщност срокът на годност й е до днес.
Виж целия пост
# 84
Аз искам да попитам дали 100-те мл. прясно мляко, в които се слага маята плюс захар и брашно, са част от 200 мл., написани още в началото на рецептата. НЕ са 100 + 200, нали?Rolling Eyes
 
И стигна ли ви 300-320 гр. брашно? Thinking
Виж целия пост
# 85
Аз искам да попитам дали 100-те мл. прясно мляко, в които се слага маята плюс захар и брашно, са част от 200 мл., написани още в началото на рецептата. НЕ са 100 + 200, нали?Rolling Eyes
 
И стигна ли ви 300-320 гр. брашно? Thinking

Мис...да, част са, въпреки,че аз сложих малко повече мляко(дори и като удвоих количеството продукти) и не...на мен не ми стигна брашното.....Много се съмнявам,че и на вас ще стигне, така че смело удвои дозата......Успех! Hug
Виж целия пост
# 86
Мама Цоцоланка, благодаря!  bouquet
Че днес първия ми опит за раирани кифлички се превърна в милинки... ooooh!
Виж целия пост
# 87
Ще ги пробвам веднага, имам тесто   chef
Виж целия пост
# 88
Страхотно мекички и вкусни.Правих ги на два пъти в неделя,а снощи вече и двойна доза.То не бяха със сирене,кашкавал,шунка,локум......ядат домашните и им плющят ушите Mr. Green
Благодаря за рецептата!  bouquet
Виж целия пост
# 89
 Confused Само при мен ли не се поучиха? Всичкият кашкавал е изтекъл на дъното на тавичката, кифличките са безформени. Все пак ще снимам, може някой да открие причината. Не мисля, че съм сложила много кашкавал  newsm78
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия