Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Въпрос до мамите в Англия

  • 558
  • 6
Здравейте вси4ки.Имам върос към мамите живеещи в Англия.Голямо остана у4удването ми 4е тук /поне в Бирмингам/спиралите се слагат от ли4ните лекари/които забележете не са специалисти/.Ве4е две мои приятелки си слойиха след раждането спирала и двете в последствие ги махнаха понеже им се полу4иха усложнения.И на двете им бяха сложени от техните GP-та.Дали тези усложнения са се полу4или вследствие на "уменията"на лекарите или заради самите спирали нямам редстава,но факта си е факт.Днес отидох при уж моя лекуващ лекар,който и до ден днешен не мога да разбера кой е понеже всеки път съм ри разли4ен та ми беше казано същото-спиралата се слага от тях.За сетен път стигам до извода 4е тук лекарите са гола вода,но пък за сметка на това са с голямо само4увствие на всезнаещи и всеможещи.Та моми4ета аз се отказах от този вариант-ще си отида ри моя си гинеколог  като се рибера в Б-я.Поне си знам 4е е сециалист и няма разни си там у4или-недоу4или лекари да си правят експирименти.
Виж целия пост
# 1
Тук ако имам гинекологични проблеми или искам да си направя някакви изследвания или каквото и да било свързано с гинекологията си има специална клиника към която мога да се обърна и да си запазя апойнтмънт без да имам нещо общо с джи пи то.
Виж целия пост
# 2
Къде по-то4но?Аз днес то4но това исках -да отида при специалист,но не ми дадоха никаква информация.Дай малко инфо
Виж целия пост
# 3
Къде по-то4но?Аз днес то4но това исках -да отида при специалист,но не ми дадоха никаква информация.Дай малко инфо

За съжаление не мога да си открия листчето с телефона и точното име. Нещо като клиника по гинекология ми се върти. Тя е част от болницата и ако звъннеш ще те насочат. Ето сайта, аз междувременно ще търся къде съм го забутала, че и хелт визиторката ни е в отпуск и няма на кой да звънна за инфо.

http://www.mkgeneral.nhs.uk/
Виж целия пост
# 4
Тук се поставят от гинеколог. Има и т.нар. "Женска клиника" newsm78 Thinking
Виж целия пост
# 5
Аз ползвам услугите на тази часна клиника http://www.carefertilityweb.co.uk
много съмдоволна от тях
Виж целия пост
# 6
защо не питаш хелт визитърката?тя най-добре ще те насочи за болниците в Бирмингам.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия