Ти какво сготви? Снимай, покажи!

  • 57 963
  • 347
# 300
Много благодаря! А това отгоре е кисело мляко, предполагам? Много красиво си го сервирала, направо да му се прияде на човек. Ще го направя в събота.
Виж целия пост
# 301
За днес - прясно зеле с ориз

Пети, отново ще те питам за рецептата Embarassed Embarassed Blush Мерси  bouquet
Лурдес това е най -обикновенно постно прясно зеле.
Задушавам в малко зехтин нарязан на ситно лук,след това слагам 1ч.л.червен пипер и около 1ч.ч.нарязани на ситно или настъргани домати.Наливам 1ч.ч. вода и оставям докато заври.След това добавям нарязаното зеле около половин зелка (средна зелка),разбърквам и оставям да поври малко докато малко поомекне зелето.Овкусявам със  сол,черен пипер,магданоз и малко копър.В тавичка изсипвам около 1/2ч.ч. ориз и отгоре изсипвам зелето доливам още малко вода и слагам във фурната и запичам. Simple Smile
Виж целия пост
# 302
Да, кисело млекце е, ястието е много вкусно и студено сервирано.  Peace
Виж целия пост
# 303
Страхотна тема. Записвам се да я следя, а може и със снимки да се включа  bouquet
Виж целия пост
# 304
Салата с катък и царевица, Бейби картофки с филе и кашкавал


Виж целия пост
# 305
и следват за утре


Тиквички, патладжан и кайма с ориз в патладжанена лодка    Grinning

и

супа топчета




Виж целия пост
# 306
Тази лодка е много вкусна утре ще правя и аз  Grinning
Виж целия пост
# 307
Днешната вечеря  Hug

салата с рукола и царввица

кюфтета с доматен сос
Виж целия пост
# 308
Сисссс ням ада съжаляваш  Peace

Добро утро  Grinning

Закуска - Мюсли торта

Виж целия пост
# 309
Ох страхотни неща сте направили пак ми потекоха лигите и то на пълен стомах.

Благодаря момичета, радвам се, че са ви харесали предложенията ми!  Embarassed  Hug

Естел,. чудна торта  Peace  а каква е тази домашна извара  Embarassed 

Ами в нашия квартал има хора които продават домашно прясно мляко. Ние редовно си купуваме по 4л., но последния път на втория ден ми се развали млякото и реших да не го изхвърлям, но да го оползотворя, като направя извара. След като се затопли то се отделя на парцали и се събира на едно място изварата, след като изстине се получават 2 консистенции едната е чиста вода, а другата извара изцеждам и ползвам. Изварата е по-хубава от на магазина понеже е и доста мазничка.
Виж целия пост
# 310
Ето този десерт с карамелизирани праскови - взех рецептата от тук, но сега не мога да я намеря и даже не мога да го направя пак  newsm29. Основната рецепта беше с ябълки, но аз ги замених с любимият ми плод - стана страхотен сладкиш, а аз даже необичам да ям сладко

Заповядай http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=72935.msg1381348
- точно за това говоря. мнооого ти благодаря, от няколко дена се тормозя......
Виж целия пост
# 311
Ами в нашия квартал има хора които продават домашно прясно мляко. Ние редовно си купуваме по 4л., но последния път на втория ден ми се развали млякото ...

Estell, аз също си купувам редовно домашно мляко. Когато го сваря в хладилника оставям само толкова, колкото ще ми трябва в момента, а другото го наливам в купички от маргарин с обем 500 мл. и го съхранявам във фризера. Така винаги имам, когато ми потрябва прясно мляко. Размразявам го в микровълновата като го пусна три пъти подред на експресно размразяване. После само го разбърквам и готово. Не се пресича. Единственият недостатък, е че мазнината му леко се отделя на повърхността под формата на малки сферички. Това обаче не пречи на употребата му, а само при пиене прави впечатление.
Виж целия пост
# 312
Искам някоя от двете Пепита да ме осинови.Браво момичета,възхищавам ви се.  bouquet  bouquet  bouquet
Идвай у нас, ама с малката   4470, че е пълна къщата само с мъжкари   superuu football
Нямам време да влизам - много добри фотографки сте станали  Flutter.Браво!
Поздравления за всички, скоро ще се включа!  bouquet
Виж целия пост
# 313
Ето от мен едно тирамису, сега отлежава в хладилника, снимка на парче не знам дали ще има защото довечера ще го нося на гости.

Виж целия пост
# 314
Яхния от зелен боб и картофи

Резенчета краставица с ябълков оцет и сол

Зрял боб със създърма
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия