Използвате ли различно от слънчогледовото олио?

  • 18 413
  • 170
# 135
главно олио, рядко за салати зехтин
Виж целия пост
# 136
Наскоро разглеждах етикетите на различни бутилки с олио. Направи ми впечатление, че на повечето шишета /но не на всички/ пишеше колко полиненаситени мазнини съдържат. Някой виждал ли е олио, на чийто етикет са посочени количеството омега 3 мастни киселини?
Виж целия пост
# 137
Сега си прегледах бутилките...На лешниковото и на тиквеното има посочени Омега-З мазнините. 
Виж целия пост
# 138
Благодаря за бързия отговор. А каква марка са тези бутилки олио?
Виж целия пост
# 139
Лешниковото е на EKO BUL PRODUCT, а тиквеното -на BALCHO ltd.
Има ги в здравословните магазини.Те са салатни ,не стават за готвене. 
Виж целия пост
# 140
Точно за такива се интересувах, които да използвам за салати и и да зная колко омега 3 мастни киселини съдържат. Намерих една справочна информация, според която 100г. от лененото олио съдържат 54 г., а от тиквеното олио 15 г. омега 3 мастни киселини .
Виж целия пост
# 141
Аз използвам само зехтин  Peace
Виж целия пост
# 142
Използвам освен олио и зехтин и сусамено олио,много е приятно за салати,невероятен вкус.
Виж целия пост
# 143
До сега само четох из такива форумчета , но тук се пише за някъкви продукти АЛТЪН  newsm78
Грабна ме това , че само добри отзиви има за продуктите .Къде се пройзвежда ?От къде мога да си купя?Не съм го виждала или просто не съм търсила.Веднъж чух  някъкви жени на спирката си говориха за зехтина . но до там.........
  chef  chef  chef
Виж целия пост
# 144
За готвене олио, за салати - EXTRA VIRGIN  зехтин, от дъжд на вятър и сусамово олио за салатките.
Виж целия пост
# 145
До сега само четох из такива форумчета , но тук се пише за някъкви продукти АЛТЪН  newsm78
Грабна ме това , че само добри отзиви има за продуктите .Къде се пройзвежда ?От къде мога да си купя?Не съм го виждала или просто не съм търсила.Веднъж чух  някъкви жени на спирката си говориха за зехтина . но до там.........
  chef  chef  chef
И аз като теб съм новаче. Но тук можеш да научиш много полезни неща.Преди всичко тук сме да си помагаме и даваме съвети. HugНезнам нищо за Алтън, но мацките които са писали за него могат да ти помогнат.За да се пише толкова много за него сигурно е хубаво.
Виж целия пост
# 146
Харесвам вкуса на царевичното олио и го ползвам,когато намеря за готвене,в останалите случай-ползвам слънчодледово. За салати винаги ползвам зехтин или сусамово. Миналото лято ми бяха донесли две бутилки Червено Палмово Масло-Златна палма. Peace Беше много интересно, защото то е с наситено оранжев цвят и доста плътно като консистенция. На мен ми беше малко тежичко,но мъжът ми си го хапваше с удоволствие.Най-странен беше таратора с оранжеви малки капчици. LaughingНо тази година ня-я-ма Cry
Виж целия пост
# 147
Ползвам от известно време за всичко (салати и готвене) само зехтин Екстра Върджин. Слънчогледово олио ползвам само ако пържа картофи или тиквички и после се изхвърля.
Честно казано дори не знаех, Embarassed че се предлагат толкова много видове олио
Виж целия пост
# 148
Използвала съм N- на брой бутилки оризово олио за готвене и салати и ако не беше скъпичко, щях да забравя за слънчогледовото(купувам само Златна тракия). За салатки използвам и екстра върджин зехтин пак на Олиталия. Мисля да пробвам и от гроздови семки. Купих си преди време, повлияна от някои писания соево олио, но ми дъха малко и съм го игнорирала.
Виж целия пост
# 149
Аз освен слънчогледовото използвам още масло, зехтин, царевично, зеленчуково и фастъчено олио

особено фАстъчено
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия