Печен кашкавал

  • 10 795
  • 30
 BlushВсички обичаме кашкавал, но за паниран трябва повече време, а и пърженето...Така че ще ви предложа моята рецепта.
4 яйца
250 г кашкавал /настърган/
300 мл прясно мляко
2-3 с.л брашно
малко масло
Разбиват се яйцата и се добавят останалите продукти да стане нещо като кексово тесто. Пече се в тавичка подмазана с олио и поръсена с брашно за да не залепне, в предварително загрята фурна.
Рецептата е за тавичка с диаметър 25 см., за по-голямо количество увеличаваме продуктите.Бързо, лесно и вкусно. Joy
Виж целия пост
# 1
Това е много вкусно, опитвала съм го, но не знаех как се прави. Благодаря за рецептата  bouquet
Виж целия пост
# 2
Ето какво ще правя довечера! Мерси!
Виж целия пост
# 3
Благодаря за хубавата рецепта, отдавна се канех да направя кашкавал на фурна у дома - в стола на работа често го предлагат и ми харесва. Довечера може да се отлича Grinning
Виж целия пост
# 4
А това количество горе-долу за колко порции е? И на мен ми хареса рецептата, но искам да се ориентирам за количеството.
Виж целия пост
# 5
Довечера и ние сме на печен кашкавал  chefМерси за идеята
Виж целия пост
# 6
Ммммм рецептата е супер Grinning Аз не ям пържено, а много обичам кашкавал! Това е точно като за мен Grinning
Виж целия пост
# 7
Това чудо наистина е много вкусно, но аз го знаех като кашкавален тутманик. Най-върви с айранче.
Виж целия пост
# 8
А това количество горе-долу за колко порции е? И на мен ми хареса рецептата, но искам да се ориентирам за количеството.
Според мен ако има гарнитура  newsm78 ще стигне за 4-членно семейство. Ние сме трима и ни е предостатъчно Rolling Eyes
Виж целия пост
# 9
ОК, мерси за отговора. Ще го направя непременно, звучи вкусно.
Виж целия пост
# 10
Наистина хубава рецепта. Често ми се случва да панирам кашкавал, който се разтича в тигана. Ето защо напоследък слагам парче от него в тефлонов тиган без нищичко и чакам да се запече някак си.
Ще опитам твоята рецепта със сигурност, само че съм на диета, а кашкавалът се оказва много калоричен!
 newsm78
Виж целия пост
# 11
Стана много вкусно. Благодаря за рецептата Simple Smile
Може би с повечко брашно ще стане някакъв тутманик?
Виж целия пост
# 12
Рецептата е много добра, ястието определено си струва да влезе в графата на често-правените.
...с лека рационализация от моя страна - всички посочени продукти в робота за 30 сек. В началото си помислих, че някъде греша пропорциите, защото сместа се получи леко рядка, но във фурната бързо се втвърди.
Освен това не изисква никакво внимание докато се пече. Пекохме го докато къпахме бебо.
Виж целия пост
# 13
И аз да си кажа. Чудото печен кашвал е вкуснотийка. Вчера за именният ден на половинката бях направила, но определено не беше основното ястие.
За следващият път мисля да вкарам малко подобрители като босилек и малки сушени доматчета.
Оценка - 6  newsm10 (учуди ме даже, че се наду при положение, че няма никакви набухватели). Децата и те го харесаха.  bouquet
Виж целия пост
# 14
даже, че се наду при положение, че няма никакви набухватели
Хонда, това си е суфле, защо да не се надуе... моето поспадна, като поизстина, де, ама пак беше супер.
Виж целия пост
# 15
ММММ, звучи много вкусно, задължително ще го пробвам и то сигурно още утре Wink
Виж целия пост
# 16
Мдаааааа, облизахме си пръстите, мерси за вкусната и лесна рецепта   bouquet
Виж целия пост
# 17
Днес и ние го пробвахме. Много вкусно Grinning
Виж целия пост
# 18
Преди малко го сложих във фрната smile3508
Виж целия пост
# 19
Снощи ни беше на гости дядото на съпруга ми и аз го правих за вечеря. И двамата бяха очаровани. Благодаря за вкусната и бърза рецепта, което е също много важно в моето ежедневие с малко бебе Simple Smile.
Виж целия пост
# 20
Така, и аz го опитах. Много хубаво стана, прибавих само още подправки.  chef
Виж целия пост
# 21
Да, наистина беше много вкусно, мерси за рецептата Simple Smile
Само и аз като Роса, прибавих още подправки, че ние доста си ги любим Simple Smile
Виж целия пост
# 22
И аz го пробвах, ама да си приzная, zабравих яйцата  ooooh! . Ама и беz яйца стана де  Crossing Arms. Малко смешно беше как се теглеше като подментка, също така беше малко трудничко да го отлепя от тавичката, ама добре, че тя е с тефлоново покритие... Laughing

Таzи седмица и с яйца ще го пробвам  chef
Виж целия пост
# 23
Това ядохме за вечеря и много го харесахме! Сложих повече кашкавал ,кисело мляко вместо прясно,олио вместо масло и поръсих с червен пипер  HugПоздравления за рецептата !  bouquet
Виж целия пост
# 24

Време?
Виж целия пост
# 25
Колкото поеме! Ако го печете на лунна светлина, малко повече!
Виж целия пост
# 26
Това наистина звучи много добреее  chef Само и аз да питам колко време се запича, как го проверявам дали е готово и на колко силна фурна, за да не изгори?   chef
Виж целия пост
# 27
Голяма вкусотийка стана!
 Поздравления за рецептата!
Виж целия пост
# 28
Вкусно стана и се наду ама защо спадна след това??????????? newsm78
Виж целия пост
# 29
  Много я обичам тази рецепта, аз обикновено слагам  няколко вида сирена.
  Друг вариант е да се настърга и малко кренвирш или друг колбас, в общи линии рецептата е с възможност за подобрения и допълнения Wink
Виж целия пост
# 30
И в нашата къща много се хареса рецептата. Аз също сложих малко шунка вътре, защото иначе нямаше да мине  Grinning
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия