Как приготвяте овесените ядки

  • 24 556
  • 37
# 30
Аз си стоплям прясно краве мляко (пастьоризирано),и добавям овесените ядки "на око",да желаната гъстота,добавям и настърган плод понякога.Дъщеря ми много ти яде,взимам от немските-син хартиен пакет  Peace
Виж целия пост
# 31
Аз купувам на Brueggen или на златна нива -фини овесени ядки.В 200мл вряща вода слагам 3с.л ядки и изключвам котлона.Стават като каша на гъстота.Моето дребосъче почти всяка сутрин закусва с това,но ги обича със сирене и масло.Слагам и много малко тръстикова захар.
Виж целия пост
# 32
Да се включа в темата и да попитам нещо: как точно слагате АМ, когато приготвяте овесените ядки. Мисля да започна да предлагам на дъщеря ми, но се чудя, нали ядките се варят във вода, т.е. получава се като ви чета някаква кашава консистенция, след това гледам добавяте плодове, сирене, масло и АМ, но как го добавяте, къде го разтваряте newsm78. АМ не се вари, така че логиката е да се слага после, но как точно?
Извинявам се ако ми е тъп въпросът, но нещо не се сещам Thinking
Виж целия пост
# 33
Записвам се да следя  и аз,защото още не съм давала ,а й не знам как  Embarassed
Виж целия пост
# 34
Да се включа в темата и да попитам нещо: как точно слагате АМ, когато приготвяте овесените ядки. Мисля да започна да предлагам на дъщеря ми, но се чудя, нали ядките се варят във вода, т.е. получава се като ви чета някаква кашава консистенция, след това гледам добавяте плодове, сирене, масло и АМ, но как го добавяте, къде го разтваряте newsm78. АМ не се вари, така че логиката е да се слага после, но как точно?
Оставяш малко вода след варенето и чакаш да изстине до градусите, при които е отбелязано на кутията, че трябва да се разтавя АМ. Добавяш млякото, то се разтваря и готово. А може и самостоятелно да си го разтвориш отделно и да добавиш, но смятам, че е по-добре по първия начин.
Виж целия пост
# 35
Да се включа в темата и да попитам нещо: как точно слагате АМ, когато приготвяте овесените ядки. Мисля да започна да предлагам на дъщеря ми, но се чудя, нали ядките се варят във вода, т.е. получава се като ви чета някаква кашава консистенция, след това гледам добавяте плодове, сирене, масло и АМ, но как го добавяте, къде го разтваряте newsm78. АМ не се вари, така че логиката е да се слага после, но как точно?
Оставяш малко вода след варенето и чакаш да изстине до градусите, при които е отбелязано на кутията, че трябва да се разтавя АМ. Добавяш млякото, то се разтваря и готово. А може и самостоятелно да си го разтвориш отделно и да добавиш, но смятам, че е по-добре по първия начин.


  bouquet Благодаря за инфото, ще пробвам тези дни Peace
Виж целия пост
# 36
Аз запарвам овесените ядки с топла вода. Не прибавям АМ.
Виж целия пост
# 37
Аз ги приготвям на сина си с плод и кисело/плодово мляко или с прясно мляко и мед.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия