Шоколадово-бананов кекс – много пухкав и приказно ароматен!

  • 129 496
  • 775
# 30
Запис...имам рожден ден скоро и събирам рецепти...ммм
Виж целия пост
# 31
Направих го, много е хубав, тъкмо си хапнах сега от него.  Grinning
мен много не ме биваше по кексовете,  Mr. Greenно сега с тия хубави рецепти дето ги пускате си станах направо спец.  Hug
Виж целия пост
# 32
  alessia ,много се радвам! Hug Снимка не направи ли? Wink
Виж целия пост
# 33
Ех,как не видях по-рано рецептата,досега щеше да е готов,нищо утре ще го пробвам.
Виж целия пост
# 34
не знам,отворих печката преди да е опекан ,и спадна Confused
иначе ухае страхотно
Виж целия пост
# 35
Селмичке...много ми се прияде този кекс!   Blush Изглежда чудесен и от съставките си предсатвам че ще е много вкусен !  Heart Eyes
А  аз съм по лесните рецепти... Joy

Още днес ще го направя !  Hug
Виж целия пост
# 36
Селми, сега пъхнах кексчето във  фурната на 180 градуса. Flutter Колко време се пече? newsm78


не знам,отворих печката преди да е опекан ,и спадна Confused
иначе ухае страхотно
Пали, кексчетата не бива никога да се отварят по време на печене. Иначе наистина  спадат... Peace
Виж целия пост
# 37
Много апетитно изглежда. Ще го пробвам. Peace  bouquet
Виж целия пост
# 38
Записвам се, за да не изгубя рецептата ти някъде във форума и в най-скоро време да я пробвам, защото изглежда страхотно   bouquet
Виж целия пост
# 39
Селма, кексчето го пекох на око...около 35 минутки като  го дебнех постоянно да не го прегоря... Joy

 Единствената промяна, която направих е  вместо 250 грама захар сложих 200грама, понеже има и шоколад и банан , а те също дават допулнителна сладост.

 А кекса е  наистина е фантастичен! Heart Eyes Ето го и резултата!  Blush

Направих го с млечен шоколад, защото нямах натурален под ръка, затова кекса ми стана малко по-светъл. Но другия път ще го направя с натурален.  Peace

Сервирах го с чайче и с размразени горски плодове Crazy



Голямо благодарско за рецептата!  bouquet 

Момичета, горещо препоръчвам кекса!Лесен е и мнооооого вкусен!  Peace

Тази рецепта влиза в моята готварска папка "Любими рецети"  Wink
Виж целия пост
# 40
Момичета я кажете,дори и формата ви да е с незалепващо покритие,мажете ли я пак с масло и брашно newsm78
Защото и аз направих кексчето,Селма  bouquet
На вкус беше перфектен,но понеже не си намазних и набрашних формата(нали уж е назалепваща Close) и изваждането на кекса беше злополучно ooooh!,затова и не го снимах.
Виж целия пост
# 41
Поли, лично аз мажа с масло и набрашнявам всички форми с така нареченото незалепващо покритие, защото имах един фал с скъпа фирмена форма и оттогава не се доверявам. Другото, което прочетох в някой форум и дава чудесни резултати е препоръката- намазаната и набрашнена форма да се сложи няколко минути в хладилник и след това да се изсипе сметта, непосредствено преди печене.
Иначе направих вчера кекса и стана много вкусен и ароматен.
Виж целия пост
# 42
сместта а не сметта
Виж целия пост
# 43
отново съжалявам- сместа
Виж целия пост
# 44
смесТа Peace
кекса си е супер даже и небухнал.от снощи едно парченце беше останало,сега го хапнах.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия