Какъв грах използвате?

  • 12 995
  • 94
# 75
Замразен
Виж целия пост
# 76
Преди известно време направих грешката да купя 10-на пакета в чувалче сух грах, понеже беше на промоция в един супермаркет. Честно казано не беше лош, но трябваше предварително предната нощ да го накисвам във вода, защото директно ако го варя просто няма мърдане. Е, съвсем скоро свърших и последния пакет и следващият път ще се замисля когато купувам.  ooooh!
Виж целия пост
# 77
Аз използвам домашно приготвени консерви.Отглеждаме го в с.Д.Дял
Виж целия пост
# 78
... трябваше предварително предната нощ да го накисвам във вода, защото директно ако го варя просто няма мърдане.

Явно така ще процедирам и аз с останалия ми сух грах  Peace
Виж целия пост
# 79
Най-често ползвам стерилизиран на "Сторко". Много съм доволна.
Виж целия пост
# 80
Ползвам грах рядко. За руска салата най-често, тогава взимам консерва на Сторко. За готвене замразен.
Виж целия пост
# 81
Само не купувайте замразените продукти "Дея".Граха няма сваряване. Naughty
Виж целия пост
# 82
Стерилизиран  Peace
Виж целия пост
# 83
Стерелизиран...
Замръзен веднъж взех... ми не ми хареса и не повторих.
Виж целия пост
# 84
Предпочитам домашния, но сега съм далече от майка ми и баща ми няма как да ям такъв. Купувахме си в буркани, но той е от фуражния, с големите зърна, ужасен е. Сега намерих във Фантастико някакъв немски, по-скъп е от нашия, но си заслужава, защото си е истински грах.
Виж целия пост
# 85
аз напоследък не попадам на добър грах, уж същата марка замразен грах вземам, но няма увиране!
стерилизирания по- бързо ли се готви?
Виж целия пост
# 86
Ами този немския който, купих последно е почти готов за ядене, около 5 мин. вря и яденето беше готово и беше много вкусен. Аз понеже много обичам грах се бях отчаяла, че ще намеря хубав. Пак ще се повторя, но този фуражния, може и цял ден да ври и пак да е като топчета.
Виж целия пост
# 87
и аз замразен купувам , и гледам да не е български ако може
Виж целия пост
# 88
Само Замразен Бондюел или консерва на Леда  Peace
Виж целия пост
# 89
Замразен или консерва, в зависимост от това за какво ще го ползвам.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия