сладкиш с бонбони лакта

  • 6 185
  • 22
Днес опитах да направя един сладкиш,който накрая се полива с разтопени в масло бонбони лакта,но не се получи добре Rolling Eyes.Мисля,че рецептата ми не е точна . Моля,който знае как се прави въпросния сладкиш,да ми даде рецептата, тъй като съм го опитвала и е много хубав.  chef
А да не би някой знае и как се правят бонбони лакта,тъй като тук такива няма . newsm78
Благодаря ви предварително! bowuu
Виж целия пост
# 1
ffr,аз имам рецепта,по която го правя и е от моята баба и става много хубав.Не гарантирам дали ще е по твой вкус,но все пак дано да ти послужи:
1ч.ч. кисело мляко
1ч.ч.захар
1ч.л. сода за хляб
Разбиват се продуктите хубаво и след товас е прибавя 1ч.ч. брашно.
Заливката се прави от 1 пакетче бонбони"Лакта" и 1 краве масло.Слагат се в купичка и се разтопяват на водна баня.Блата се залива с готовата хомогенна смес и се слага да стегне в хладилника  chef
Дано да съм ти помогнала поне малко и да стане сладкиша Grinning
Виж целия пост
# 2
Находката,значи няма яйца в рецептата,така ли?Днес ще се пробвам да го направя,заинтригувахте ме,пък и имам 500г бонбони Лакта,които се надпреварваме да унищожим.Дано успея да заделя 10-на бонбонки.
Виж целия пост
# 3
ffr,аз имам рецепта,по която го правя и е от моята баба и става много хубав.Не гарантирам дали ще е по твой вкус,но все пак дано да ти послужи:
1ч.ч. кисело мляко
1ч.ч.захар
1ч.л. сода за хляб
Разбиват се продуктите хубаво и след товас е прибавя 1ч.ч. брашно.
Заливката се прави от 1 пакетче бонбони"Лакта" и 1 краве масло.Слагат се в купичка и се разтопяват на водна баня.Блата се залива с готовата хомогенна смес и се слага да стегне в хладилника  chef
Дано да съм ти помогнала поне малко и да стане сладкиша Grinning
Да и аз имам тази рецепта от майка ми
Мммм как ме потсетихте за него
Много вкусен става Peace
Виж целия пост
# 4
От къде ги купувате тези бонбони? Никъде не съм ги срещала, а много ги харесвам. Даже си мислех, че вече не ги произвеждат.
Виж целия пост
# 5
Представям си го вкусно.Айде направете и споделете.Ако има и снимчица ще е чудесно.
Виж целия пост
# 6
От къде ги купувате тези бонбони? Никъде не съм ги срещала, а много ги харесвам. Даже си мислех, че вече не ги произвеждат.
ето виж това
http://www.zaharnizavodi.com/modules/products/products.php?pid=22
В нашия град ги има по суперите Peace
Виж целия пост
# 7
Благодаря ти Ciara*, ще се поразтърся повечко, не може да ги няма и тук.
Виж целия пост
# 8
Находката,открих си грешката-в моята рецепта няма тази чаша брашно...Бе,и аз се позачудих когато го правих,сладкиш без брашно??..и нака стана на пластелин,ако бях сложила брашното щеше да бухне.
Фея,в рецептата няма яйца,но не слагай само 10 бонбона лакта,щото вкусотията идва именно от тях-от заливката.
Никой ли не знае как се правят бонбони лакта? newsm78
Още един път казвам на всички,че сладкишчето си го бива! smile3521
Виж целия пост
# 9
На едно пакетче масло 125гр. колко гр. бонбони да сложа?
И още нещо искам да ви питам- при тези кисели млека, дето ги продават пълни с нишесте и сухо мляко, няколко пъти не ми се получават сладкиши, защото содата не ще да се погаси в тези млека без бактерии. Какво мляко имаше едно време- сегашните не могат и да вкиснат. Кое кисело мляко ползвате. Благодаря предварително.
Виж целия пост
# 10
На 125г масло-едно пакетче лакта.
Кофичката кисело мляко в България,колко грама е?
Виж целия пост
# 11
На 125г масло-едно пакетче лакта.
Кофичката кисело мляко в България,колко грама е?
Аз съм виждала друга опаковка на бонбоните и затова питам колко грама трябват защото може да има разлика в грамажа на различните производители. Киселото мляко в България е 400гр.
Виж целия пост
# 12
момичета ,а блата не се ли пече???С това брашно....
Виж целия пост
# 13
emily_ska пече се сладкиша, най вероятно nahodkata просто е пропуснала да го напише Simple Smile.
Аз също мисля да го направя, но моите бонбони са 500гр пакета(е поне вчера бяха...), чудя се колко ли да сложа? Може би около 200 Thinking
Виж целия пост
# 14
Естествено че се пече-на 180 градуса,в тавичка намаслена и обрашнена.След това се оставя да изстине и после се полива със сместа масло/лакта,която е още топла.След като изстине се повтвърдява.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия