Консервиране в буркани...Спешно!

  • 32 676
  • 18
# 15
Благодаря на всички отговорили  Hug
Тъй давам отчет-сварихме ги легнали и капачките хлътнаха  bowuu. Преди това ги бяхме минали и с ножа, та вече сме доволни и знаещи  Mr. Green

Благодаря ви отново за помощта   bouquet
Виж целия пост
# 16






Радвам се ,че трудът ти няма да иде на вятъра!
Добре сте се справили!
Виж целия пост
# 17
Към всичко казано - да допълня - бурканите не се препълват, сипва се до шийката, отгоре трябва да остане въздух.
Виж целия пост
# 18
С бързовар е по-лесно, аз слагам бурканите в ламаринена голяма кутия от сирене,събират се точно 8 буркана,задължително да са покрити с вода,патладжана се стерелизира около 40 мин., като го извадиш от горещата вода нареждаш с капачката надолу, докато изстине, успех!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия