Печено свинско.Супер крехко и умопомрачително вкусно!

  • 154 109
  • 158
# 135
НЕПРЕМЕННО СЛОЖЕТЕ ВМЕСТО ОЦЕТ – ВИНО!
Виж целия пост
# 136
НЕПРЕМЕННО СЛОЖЕТЕ ВМЕСТО ОЦЕТ – ВИНО!
  Защо пък "непременно"? Rolling Eyes
Виж целия пост
# 137

 Селма, много по-ароматно и полезно е. Може и малко лук нарязан на шайби да се сложи между пържолите,докато се маринова
   
Виж целия пост
# 138
О, ще се пробва, след провала ми с охлювите, ще направя нещо по-традиционно Flutter.
Виж целия пост
# 139
Правила съм го с вино, правила съм го и с оцет, а веднъж напарвих 1/2 оцет + 1/2 вино (свършило ми беше виното)- определено оцетът придава невероятен вкус!
Виж целия пост
# 140
  Явно,зависи от личните предпочитания....  Peace
  Аз ,макар и предложих варианта с вино,препочитам оцет. Wink
  А идеята да се сложи лук в маринатата е добра.
   Simple Smile
Виж целия пост
# 141
СЕлма привет и Весели празници!! Направих го това месо...първо не намерих този оцет и го правих с вино...дори и мъжа ми, който не е фен на такива манджести меса му хареса все пак. Но май прекалих със заливката- понеже месото ми беше много и сложих повече майонеза и мляко и стана водничко, но вкусно...а от къде да намеря такъв оцет?? Hug
Виж целия пост
# 142
   Радвам се,че ви хареса рецептата! Grinning
   За оцета.....Най-обикновен е.Може да се ползва и винен,и ябълков,продава се навсякъде по магазините с хранителни стоки.
   И виното е много подходящо... Simple Smile

Но май прекалих със заливката- понеже месото ми беше много и сложих повече майонеза и мляко и стана водничко, но вкусно...
     Според моя вкус,по-добре по-водничко ,отколкото по-сухичко!
     Така че си уцелила по-вкусната грешка! Laughing
     Весело посрещане на нова 2010! Hug
Виж целия пост
# 143
   Селма, идвам с голяма благодарност за тази рецепта! Резултатът бе превъзходен!!!  bouquet
Виж целия пост
# 144
  Страхотно!!! Hug Hug Hug
Виж целия пост
# 145
Хоп и аз тук!
Виж целия пост
# 146
Селма.хиляди благодарности.Направих го за Нова година и останах очарована.Минава в графа любими.
Виж целия пост
# 147
Селма.хиляди благодарности.Направих го за Нова година и останах очарована.Минава в графа любими.
     newsm44  Hug
Виж целия пост
# 148
МММММММММ ще го пробвам, звучи много вкусничко. Селма   bouquet
Виж целия пост
# 149
Направих го.Изядохме го.Заедно с пръстите.Облизвахме се и на следващия ден го направих с запържено месо.Вкуснооо.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия