Печено свинско.Супер крехко и умопомрачително вкусно!

  • 154 134
  • 158
# 150
Рецептата наистина е страхотна!
Аз съм я правила преди доста време,но в глинен гювеч,имам един въпрос към Селма,когато се приготви в тавичка слагали се фолио отгоре и ако не, не изгаря ли ястието,тъй като прочетох,че печенето е повече от час!
Виж целия пост
# 151
   Фолио не се слага.Принципно се пече до готовност.Може да е повече от 1 час,ако фурната е по-слаба и месото е начукано не толкова силно.Може да е по-малко от 1 час......Проверявай го от време на време с виличка или нож.
    Пече се на умерена температура и не би трябвало да изгаря.... Simple Smile Peace
Виж целия пост
# 152
Да, Селма е права, трябва да се проверява, пък и нали всеки си знае фурната. В моята стават за около 30-40 мин. Много са вкусни! Heart Eyes  bouquet
Виж целия пост
# 153
Искам да попитам- дали става с друг вис свинско месо...да речем обезкостена плешка?
Някой правил ли е?
Виж целия пост
# 154
  Аз лично не мисля,че има голямо значение от коя част е месото.....
  Пак ще го начукаш,мариноваш и ще изпечеш. Simple Smile
 
  Вчера го правих!Ммммм!Гостите си облизаха чиниите!  Stuck Out Tongue Winking Eye
Виж целия пост
# 155
Искам да попитам- дали става с друг вис свинско месо...да речем обезкостена плешка?


И с този вид месо стана страхотно  Hug. хем крехко, хем сочно и вкусно...Благодаря Селма  Hug
Виж целия пост
# 156
И с пилешкото така процедирам.Става невероятно.Селма  bouquet  bouquet  bouquet Hug
Виж целия пост
# 157
И с пилешкото така процедирам.Става невероятно.Селма  bouquet  bouquet  bouquet Hug
   Мариноваш ли го предварително?И с какво?
Виж целия пост
# 158
Селмичка мариновам с вино.соев сос .мед.лимон.джинджифил.лук.счукан бахар.чесън и задължително  кока кола .От готвач знам.че от колата месото става крехко.И при мен деиства.Колкото повече стои в маринатата става сочно и ароматно.Това са мойте вкусови предпочитания  на някои може да не му хареса.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия