Печено свинско.Супер крехко и умопомрачително вкусно!

  • 154 108
  • 158
# 105
Селма ето показвам и тук

 

Първо искам да ти благодаря за страхотната рецепта  bouquet.Много вкусно и крехко наистина.
Бях си мариновала както писах още снощи месото и тази вечер само го изпекох.Мариновах с червено вино ,че имах малко изостанало.Става страшно вкусно - докато си подредя това онова и вече имах прекрасна вечеря.Всичко се изяде Peace.
Съжалявам за лошите снимки.Как ли не се кривих но Sickтова успях да направя.
Виж целия пост
# 106
  Бъни,време е да поръчаш на дядо Коледа  нов фотоапарат! Wink
  Много се радвам,че ви хареса рецептата! Hug
Виж целия пост
# 107
Бъни, наистина рецептата е много хубава Peace. Като се снабдя със свинско ще я направя пак, но този път в оригинал. А защо не си показа хляба бе, жена? Като вляза там и все се оглеждам за снимки. Даже тази вечер щях да питам някой няма ли да пусне нещо да оплакна очи.
Виж целия пост
# 108
Поздравления зя рецептата!
Направих я, но без кашкавала....стана божествено!  Hug
Виж целия пост
# 109
  Бъни,време е да поръчаш на дядо Коледа  нов фотоапарат! Wink
  Много се радвам,че ви хареса рецептата! Hug
Поръчах Селма, поръчах Party.Даже май ме чу Party
Виж целия пост
# 110
  Бъни,време е да поръчаш на дядо Коледа  нов фотоапарат! Wink
  Много се радвам,че ви хареса рецептата! Hug
Поръчах Селма, поръчах Party.Даже май ме чу Party
      thumbsup thumbsup thumbsup  Praynig


Направих я, но без кашкавала....стана божествено!  Hug
   Представи си ,с кашкавал какво ще стане! newsm53  Hug
Виж целия пост
# 111
Вчера накиснах месото, доста се чудих с оцет или вни да опитам и накаря сложих и от двете Laughing (ще отчета резултата). В рецептата пише, че месото се покрива с останалата част от маринатата, моята марината обаче е доста голямо количество и се притеснявам, че няма да изкипи...Какво количество ви остава на вас за заливка?
Виж целия пост
# 112
Не е баш по темата, ама да кажа.Свинско ако готвите мариновайте го така мили момичета Peace Peace Peace
Снощи правих пържолки и директно ги метнах във фурната.
Е като ги сравних с онези на Селма дето киснаха в чудната марината и Sick - не, че не ги изядохме де ама другия път ЗАДЪЛЖИТЕЛНО пак във винце или оцет Peace Peace Peace
Пиянички по ни се усладиха Heart Eyes
Виж целия пост
# 113
  Барбочанче,не се притеснявай!Ще изкипи!А каквото не изкипи,с него ще полееш готовите пържолки!Обещавам,никой няма да ти се разсърди! smile3521
   Последния  път,когато правих пържолките,те някак  попиха маринатата и за поливането почти нищо не остана...
   Друг път ми остава повече...
   Така че ще се ориентираш.Нито едното,нито другото не е фатално!
  Бъни, Hug Heart Eyes
Виж целия пост
# 114
Селма, ти си невероятна. Hug Това звучи изключително вкусно. Утре ще се пробвам и аз, но мисля да добавя гъби, защото в нашето семейство сме им големи почитатели.
Виж целия пост
# 115
  Добави,разбира се!Аз самата взех да добавям различни зеленчуци:доматки,чушки....
  Само картофите не вървят тук!Оцета или виното ще ги направят на  Sick Sick Sick
Виж целия пост
# 116





В сряда правих ребърца по тази рецепта - станаха невероятно крехки и вкусни!!!!
БЛАГОДАРЯ  ти Селма!
С удоволствие правя твоите рецепти,защото знам,че ще се харесат в къщи!!!!
Днес направих пържоли в маринатата и ги пекох само с гъби и прясно мляко.....ометоха се за секунди .
 smile3501  за рецептата!!!
Виж целия пост
# 117
 Hug
Виж целия пост
# 118
Селма, благодарности за вкусната рецепта!   bouquet
Супер крехко и умопомрачително вкусно!!!!  Peace
Аз добавих някои неща в маринатата, но основната идея е твоя! Благодаря ти още веднъж!!!  Hug

Виж целия пост
# 119
Ох, аз пък прекалих с оцета Close, така да ме е яд. Станаха доста кисели, но пък мъжът ми ги хареса много. Ще се пробвам пак, няма начин Confused.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия