Печено свинско.Супер крехко и умопомрачително вкусно!

  • 154 113
  • 158
# 120
 
Ох, аз пък прекалих с оцета Close, така да ме е яд. Станаха доста кисели, но пък мъжът ми ги хареса много. Ще се пробвам пак, няма начин Confused.

Че...колко оцет си сложила? Rolling Eyes
   Аз слагам доста,но никога не стават кисели.
Виж целия пост
# 121
Ами полях ги доволно Embarassed.
Истината е, че вчера дадохме компютъра да ни преинсталират софтуера и ги правих по памет. Днес видях, че само се напръсквали Confused.
Виж целия пост
# 122
Наистина стана умопомрачително вкусно! В маринатата сложих червено вино и оцет , но наистина ми се стори, че именно оцетът е "тайната съставка"! Следващият път ще напарвя маринатата само с оцет!
Другото, което промених е, че нарязах месото на малки парченца без да го начуквам (мързеше ме Embarassed), но пак стана божествено!
Виж целия пост
# 123

Другото, което промених е, че нарязах месото на малки парченца без да го начуквам (мързеше ме Embarassed), но пак стана божествено!
   Една моя приятелка прави така. Peace
Виж целия пост
# 124
И аз, и аз! Simple Smile
Тази рецепта я научих преди години от предаването "Чай" на Драгомир Драганов. Не помня кой го готви - но го нарече месо по аржентински. Наистина свръхсполучливо! Единствената разлика е, че не се слага нито вино, нито оцет - само месо, лук, майонеза и кашкавал. Е, малко е тежко, става с всякакво месо. Последния път сложих и моркови.
Виж целия пост
# 125
Селма едно голямо благодаря ,вчера изненадах всички мой гости с тази страхотна рецепта.Аз го приготвих с червено вино .Нека всеки да я пробва.Пак благодаря.Моля те ако имаш пак някоя вкусна рецепта напиши я. Grinning
Виж целия пост
# 126
Благодаря ти Селма,невероятно вкусна рецепта,гостите ми си облизаха пръстите.Дай още вкусни рецепти ти си страхотен кулинар.
Виж целия пост
# 127







Днес направих пилешки дробяета по тази рецепта -
станаха мноооооооого вкусни!
Още веднъж  smile3501  Селма!
Виж целия пост
# 128
Здравейте  Grinning,

Ние в нас сме потребители предимно и само на свинско Mr. Green , видях рецептата, утре имам РД и искам да я направя. Само едно не разбрах - като начукам месото осолявам ли го или чак утре като го готвя? И колко вино да сложа, за да има сос, защото ако само напръскам, не знам дали ще стане.

Селма, отворена съм за всички свински рецепти - не само по Коледа!
Виж целия пост
# 129
 toni_ls, разбира се, че трябва да овкусиш месото със сол и каквито подправки искаш и така да престои до утре. Виното е на око, но да има Laughing. Пак е до вкуса.
Виж целия пост
# 130
Охоооооо smile3508 , благодаря Polin_a, ей сега отивам да го посоля, да го напия и утре, ако съм в състояние, ще пиша да се похваля Hug
Aз само риган ще сложа - много обичам.

Лека вечер на всички   bouquet
Виж целия пост
# 131
Селма,  Hug Hug.

Направих го! Страхотно стана. Само следващия път ще взема бут, защото сега нямах и сложих контрафиле. Но не е за това ястие.
Виж целия пост
# 132
И аз днес ще го пробвам Grinning!
Виж целия пост
# 133
Ще се пробва. Simple Smile
Виж целия пост
# 134
Вчера го правих за втори път. Имах гости и понеже исках да е нещо като хапки, нарязах месото на парченца, овкусих с универсална подправка и поръсих с оцет. Нямах вино за съжаление. Престоя така от сутринта до обяд в хладилника. После - по описания начин. И пак стана много добре. Успях да изненадам много приятно гостите си Peace.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия