Тефлонова скара

  • 51 885
  • 85
Здравейте, отдавна съпругът ми оглежда едни скари с тефлонова плоча има ги и с капак . Цените им варират между 100 -150 лев. Виждала съм но Филипс и Краун. Скоро съпругът ми има празник и ми се иска да му купя такава. Моля да споделите доволни ли сте от тези модели уреди, какъв модел, предимства и недостатъци, дали дялата плоча да е оребрена или да има и неоребрена повърхност и т.н.  Става въпрос за нещо подобно http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09023924. Благодаря предварително.  chef
Виж целия пост
# 1
Моля ви се помогнете , заслужава ли си инвестицията или да търся нещо друго..... Hug
Виж целия пост
# 2
Ние имаме такава скара, като тази, която е на линка, но марката й е "АЕГ/Електролукс". 2/3 от повърхността й е оребрена, 1/2 - плоча. Аз съм много доволна от нея. Трябва да имаш удобно място, на което да я държиш, защото е относително обемна и би било трудно да я вадиш и прибираш от някой шкаф час по час. Малко ми е трудно миенето, но моята мивка е много малка - и затова. На кутията пише, че може да се пуска в миялна машина - и самата тефлонова скара, и алуминиевата тавичка под нея - така че, ако имаш, ще ти е по-лесно. Иначе- вкусно си става, няма спор.  Peace
Виж целия пост
# 3
И ние си бяхме харесали тази, но консултантите ни разубедиха, заради малката мощност. Казаха, че по-бавно загрява и изпича. Купихме си на Таурус напълно гладка. Постоянно я ползваме, дори и палачинките там ги правя вече.
Виж целия пост
# 4
Наскоро си купихме от Метро промоционален пакет - тефлонова оребрена скара и микровълнова, за 150 лв. Марката е Ронсън. Така че - идете до метро и си купете.
Скарата е невероятна, родихме се с нея - пече страхотно, без мазнотии и гадости, сравнително бързо. Никаква пара, аромат или др. такива дискофморти, каквито причинява обикновената скара.
Чистенето е супер лесно - с топла вода и малко веро се изчиства всичко, без търкане, натискане и т.н.
Това е една от най-страхотните ни домашни покупки Simple Smile

П.П. Цената на скарата би трябвало да е към 70 лв., ако махнем микровълновата, когато бяха в промо пакет.
Виж целия пост
# 5
Да кажа и аз за Тауруса.Имаме гладка-цялата е една плоча.Не се мие , защото няма нужда.Докато е леко топла бърша със салфетка и прибирам.И понеже е на крачета ,я слагам под двойката котлони под аспиратора.Заслужава си всеки лев.Храната става бързо и вкусно.Не се притеснявам докато съм на работа ,да поканим някой на гости-купувам охладено месо и зеленчуци и докато правя салатите изпичам продуктите.Много много съм даволна.Слънчице, и аз съм чувала за палачинките,но все не се сещам да пробвам.Има ли някъкви тънкости newsm78  chef
Виж целия пост
# 6
Ние имаме такава скара, като тази, която е на линка, но марката й е "АЕГ/Електролукс". 2/3 от повърхността й е оребрена, 1/2 - плоча. Аз съм много доволна от нея. Трябва да имаш удобно място, на което да я държиш, защото е относително обемна и би било трудно да я вадиш и прибираш от някой шкаф час по час. Малко ми е трудно миенето, но моята мивка е много малка - и затова. На кутията пише, че може да се пуска в миялна машина - и самата тефлонова скара, и алуминиевата тавичка под нея - така че, ако имаш, ще ти е по-лесно. Иначе- вкусно си става, няма спор.  Peace
Имаме същата  Peace И ние сме много доволни един от уредите, който се използва доста често. Мила съм я в миялната - става супер, иначе и на ръка се мие лесно.  Peace
Виж целия пост
# 7
Ние имаме същата скара на Филипс. Това е най- скапаната покупка, която сме правили. Пече много бавно и нещата стават сухи, а нямат хубав загорял вид. Не ти я препоръчвам. Майка ми има тази http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09020671 и е много доволна- пече много добре, но не знам как е с почистването.
Виж целия пост
# 8
Нормално е да стават сухи нещата, все пак се готви на пара и без мазнина Simple Smile
Разбира се, който не е любител на този вид месо - по-добре да си вземе стандартна.
Виж целия пост
# 9
Защо да се готви на пара- водата в тавичката дори не се загрява- в нея само падат остатъците от печенето, а и скарата на Филипс има само една ивица дупки, през които да се оттича мазнината, а това е крайно недостатъчно, та като сме пекли по мазни меса (свинско) те обикновено се пържат в собствените си мазнини. Аз не съм доволна от резултата.
Виж целия пост
# 10
Мисля, че говорим за различни скари Thinking
Виж целия пост
# 11
Слънчице, и аз съм чувала за палачинките,но все не се сещам да пробвам.Има ли някъкви тънкости newsm78  chef
Няма никакви тънкости. Изсипвам сместа и веднага почвам да я "закръглям", обръщам и като е готова й мацвам малко масълце. Стават страхотни.
Виж целия пост
# 12
Не препоръчвам оребрената скара - имахме такава, май беше ровента или ронсън, не помня. Много бавно нагрява, по един час и повече печахме риби, а миенето беше кошмар - между ребрата има едни дупки, които нямат измиване. Купихме си абсолютно гладка, тефлонова - супер е, може само да се забърсва, ако не е много наклепана, много бързо става всичко. Няма капак.
Виж целия пост
# 13
Благодаря на всички за мненията..ще ходя на оглед тези дни... Hug
Виж целия пост
# 14
И аз съм с Ронсън. Много лесно се почиства, изобщо не дими, но вкуса не е като на обикновена скара. Става нещо средно между печено и варено.
Виж целия пост
# 15
Може ли снимка или линк на тези неоребрени скари на Таурус, много ме заинтригувахте. Аз ползвам техен фритюрник вече четвърта година и съм много доволна от качеството му и лесната поддръжка и миене. С удоволствие бих си взела и такава скара, в момента ползвам грил- тиган, но както някой по- горе споменаваше свинските пържоли и кебапчета просто се пържат в "собствен сос", а  това не ми допада
Виж целия пост
# 16
 Hug http://www.taurus.es/produtos/produto_geral.php?idProduto=313
Виж целия пост
# 17
http://www.taurus.es/produtos/produto_geral.php?idProduto=410  този модел ми се видя интересен дали го има на БГ пазар  newsm78
Виж целия пост
# 18
http://www.taurus.es/produtos/produto_geral.php?idProduto=410  този модел ми се видя интересен дали го има на БГ пазар  newsm78
Провери в "Технополис" - нашата (гладка) от там я взехме.
Виж целия пост
# 19
И нашата е от Технополис -модел Ения.За тази скара говоря.Препоръчвам я горещо и без резерви
Виж целия пост
# 20
Пак за скарата Таурус, а като се пекат пържоли къде изтича течността? Мие ли се в миялна?
Виж целия пост
# 21
Има едно малко "легенче" колкото кутия цигари-пъха се отдолу и там се оттича мазнината.Аз го мия с гъбичка.А скарата няма нужда-нея със салфетка.Отвори снинките-има го
Виж целия пост
# 22
Не, не се мие в миялна. Обикновено се забърсва само, но последния път моята беше много мазна и я измих внимателно с мека гъба и веро.
Виж целия пост
# 23
Имам такава скара, само че АЕГ, невероятна е. Лесна за ползване, за поддръжка, нагрява много бързо.
Виж целия пост
# 24
Имаме такава.Доволна съм.Когато се сложи капака не пръска наоколо.Почиства се сравнително лесно.
Виж целия пост
# 25
И аз следя темата, че сме фенове на ястията на скара, но нашата е съвсем обикновенна...
Почвам да се замислям за тефлонова... може ли някой да сподели как я поддържате... за чистенето и опазването и ме интересува!
Виж целия пост
# 26
Моята ( Ронсън) се мие много лесно- само с топла вода и веро, все едно си миеш тефлонов тиган. Слагала съм я и в миялната, никакъв проблем няма. Не трябва да я търкаш с телче, може само с обратната страна на гъбичките за чинии.
Виж целия пост
# 27
И аз съм с 2 ръце за Таурус. Ходя вече 3-та да купувам за приятели. Почти няма нещо което да не съм го пробвала на нея- и става. А, най-хубаво е почистването-с една салфетка се забърсва и айдеее в шкафа Peace
Виж целия пост
# 28
В момента има промоция на АЕГ НД 4427 - видях, че има някакъв воден резервоар за печене без пушек. Някой има ли тази скара и дали това значи, че няма да се омирисва кухнята на скара когато се ползва. Иначе и аз се запалих по тази на Таурус, но от магазина ми препоръчаха и АЕГ-то та сега се чудя коя от двете newsm78
А тази на Таурус има ли капак?
Виж целия пост
# 29
http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09043292
нашата е тази-супер е!
Виж целия пост
# 30
Здравейте на всички!

Аз имам следната дилема, трудно ми е да реша коя от тези (http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09043292
http://www.taurus.es/produtos/produto_geral.php?idProduto=313) две скари да си купя.
Така като прочетох горните коментари, забелязах че за Tautus-a има много добри отзиви, а за Philips има само едно мнение, но без подробности. Някои може ли да ми даде някакъв съвет.
Гледах промотирането в технополис на скарата Taurus и останах доста впечатлена, най-вече от специалното покритие и лесното почистване, но това не важи ли и за скарата на Philips? Каква е разликата между оребрената скара и гладката и месото не става ли еднакво и на двата вида  Blush?
Ще се радвам на всякакви съвети  Simple Smile
 
Виж целия пост
# 31
Здравейте на всички!

Аз имам следната дилема, трудно ми е да реша коя от тези (http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09043292
http://www.taurus.es/produtos/produto_geral.php?idProduto=313) две скари да си купя.
Така като прочетох горните коментари, забелязах че за Tautus-a има много добри отзиви, а за Philips има само едно мнение, но без подробности. Някои може ли да ми даде някакъв съвет.
Гледах промотирането в технополис на скарата Taurus и останах доста впечатлена, най-вече от специалното покритие и лесното почистване, но това не важи ли и за скарата на Philips? Каква е разликата между оребрената скара и гладката и месото не става ли еднакво и на двата вида  Blush?
Ще се радвам на всякакви съвети  Simple Smile
 

Не мога да дам мнение за нито една от въпросните скари, но имам оребрена на Ронсън и съм имала гладка. Честно казано предпочитам оребрената. На гладката ми ставаха нещата едни такива сварено-пържени. Все пак въпрос на вкус.
Виж целия пост
# 32
Благодаря, за  инфото.
Аз като цяло  съм повече за оребрената скара, но понеже за другата има много добри отзиви и затова почвам да размислям. А и тази taurus е испанско производство, а и лично пробвам едно малко парченце месо изпечено на нея и ми се стори доста вкусно.
 
Виж целия пост
# 33
Не знам,момичета аз съм силно притеснена от информацията за това колко отровен е тефлона newsm78
Нашата скара е много стара от чугун.Бавно се нагрява и предпочитаме да печем на едно барбекю правено от баща ми ....на жар.
Виж целия пост
# 34
И аз съм с 2 ръце за Таурус. Ходя вече 3-та да купувам за приятели. Почти няма нещо което да не съм го пробвала на нея- и става. А, най-хубаво е почистването-с една салфетка се забърсва и айдеее в шкафа Peace
Колко струват тези скари на Таурус ???
Виж целия пост
# 35
В крайна сметка аз си взех тази http://www.taurus.es/produtos/produto_geral.php?idProduto=313 от технополис и съм супер доволна, бързо загрява, лесно се почиства и храната става много вкусна, какво повече може да желае човек от една скара Simple Smile . Цената и беше някъде около 80лв. Препоръчвам я  Wink
Виж целия пост
# 36
Скара Таурус използвам вече близо 2 години.Супер е.Почиства се лесно, а и не заема много място.Чудесна инвестиция!  newsm10
Виж целия пост
# 37
http://www.taurus.es/produtos/produto_geral.php?idProduto=410
Мойта е такава.Доволна съм.Зарибих и приятелите Peace
Особено котлетите стават супер сочни Peace
Виж целия пост
# 38
http://www.taurus.es/produtos/produto_geral.php?idProduto=410
Мойта е такава.Доволна съм.Зарибих и приятелите Peace
Особено котлетите стават супер сочни Peace
   тази със сменящи се преставки ли е  newsm78 каква и е цената и от къде
Виж целия пост
# 39
http://www.electron.bg/product_info.php?products_id=17477
Това е най-доброто за мен,доволна съм,а и цената е приемлива-75 лв.Има го в Интерсервиз Узунови Peace
Виж целия пост
# 40
Здравейте! Купих се скара Taurus.Тази оребрената. Искам да попитам , как приготвяте пържолите на нея?
Изпичат ли се добре. Струва ми се слабичка, но може просто да не съм и свикнала или да не знам как да я ползвам. Кажете какво друго и как го печете?
Виж целия пост
# 41
Аз имам новия модел тази с 2 плота и съм доволна правя пържоли зеленчуци риба но почистването не е както на рекламата само със салфетка миене си трябва Embarassed
Виж целия пост
# 42
 а какви са им цените на тези Таурус Thinking
Виж целия пост
# 43
Запис,аз също се интересувам от скарата на Таурус -Аполо
Виж целия пост
# 44
 Ние също сме фенове на печеното на скара. Взехме от Технополис една чугунена ( вътре също е с реотани). Цената й беше 150 лв. Пече страхотно. Комбинирана е оловината кръгла с капак ( плоска ) и уребрена продълговата ( без капак ). Това цялото е едно , как само го обясних. Пече невероятно. Не изсушава месото и е  Peace.
Ако не са ти много паричките те съветвам такава да вземеш. Почиства се с хартия (кухненските ролки или салфетки ).
Аз съм метнала око на тенджерите, за съжаление за същата цена, но пък вкуса после си заслужава  Peace
Виж целия пост
# 45
Ние също сме фенове на печеното на скара. Взехме от Технополис една чугунена ( вътре също е с реотани). Цената й беше 150 лв. Пече страхотно. Комбинирана е оловината кръгла с капак ( плоска ) и уребрена продълговата ( без капак ). Това цялото е едно , как само го обясних. Пече невероятно. Не изсушава месото и е  Peace.
Ако не са ти много паричките те съветвам такава да вземеш. Почиства се с хартия (кухненските ролки или салфетки ).
Аз съм метнала око на тенджерите, за съжаление за същата цена, но пък вкуса после си заслужава  Peace
  Дай линк да я видим Thinking
Виж целия пост
# 46
И ние се бяхме засили много за такава скара, ама така и не взехме.
Виж целия пост
# 47
е мога да и намеря линк, но я снимах . Съжалям, че е малко мръсничка, но свеки снощи я върна не в цветуща форма  ooooh!

Виж целия пост
# 48
Не е лош вариант скара от такъв тип:

http://www.tefal.bg/All+Products/Cooking+appliances/Barbecues+an … racompact+600.htm

Може да се ползва затворена и отворена. Контактните повърхности се свалят и могат да се мият в миялна. Компактна е и лесно се прибира.

За едни хубави пържоли на скара, обаче, барбекюто на дървени въглища е незаменимо, или в краен случай контактна електрическа скара с тръбни реотани.
Виж целия пост
# 49
обикновен ,ние я имаме същата!
http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09035727

 Най-добра е за сандвичи на тост  Mr. Green Стават жестоки!  Laughing
Но за месо е адски слаба и много бавно става,не става сочно.
Пробвали сме и на отворено и на затворено.
Иначе като функционалност и удобство е направена много добре.Доста я избирахме,докато се решим.Целта беше да става и за тостер,и за скара,обаче който иска скара - да си купи скара. Grinning
А тостер има и за 20лв. Wink
Виж целия пост
# 50
Ние имаме от Метро Ронсон.И аз съм много доволна от нея  Peace
Виж целия пост
# 51
ние имаме тази http://www.p4c.philips.com/files/h/hd4427_00/hd4427_00_pss_bul.pdf .не пуши и пека с нея в кухнята под аспиратора, мия в съдомиялната .можеше да е малко по силничка, ама и така си я ползваме често
Виж целия пост
# 52
не ме линчувайте, че отново извадих на бял свят тази тема, обаче относително спешно трябва да избера скара, че е за подарък Mr. Green
Какво ви е мнението за тази http://get.bg/catalog/product_info.php?cPath=195_439_192&products_id=40509  Или ми препъръчайте, но държа да е оребрена повърхност, а не гладка и да не е с тавичка отдолу, ами да си почиства със забърсване, както и да действа бързичко Laughing
Виж целия пост
# 53
D_e_s_i_t_o, аз за тази не мога да дам мнение, но ако харесаш друга гледай да е скара с капак, защото предпазва от пръскане! Като е подарък, да е използваем  Peace Wink
Виж целия пост
# 54
Е да де, ама ако е тази се чудя дали има вариант да се затвори-т.е. да пече едновременно и от двете страни и да не се налага да се обръщат нещата. Дано някой по-запознат от мен се включи, че ми трябва за 6.12 Peace
Виж целия пост
# 55
Аз съм с две ръце за тази на Таурус....ние нямаме, но я подаряваме два пъти на приятелски семейства. Съвсем различни са като хора и начин на приготвяне на храна, но и двете семейства са изключително доволни и са ни благодарни. Ние също сме дегустирали приготвени на тези скари месца, филийки,зеленчуци- всичко е перфектно. Още повече, че при демонстарията ни показаха, че е направена от такъв материал, че дори и да се махне незалепващото покритие- металът на ръждясва и не залепва- бил някаква сплав със сребро и изобщо не е вреден, дори и да се готви без покритието
Виж целия пост
# 56
Здравейте , от доста време обмисляме покупка на скара , по-точно на плоча за да може да се готви без мазнина . Днес една мила дама ми даде линка на тая тема , и след като се запознах и с вашите мнения .....купих си това http://www.taurus.es/produtos/produto_geral.php?idProduto=410
Цената е 159 лв от технополис- дано да излезе сполучлива покупка .......
И ако не е много нахално , бихте ли ме посъветвали и дали идеи за вариянти на гозби....БЛАГОДАРЯ ВИ
Виж целия пост
# 57
Да се похваля с новия подарък от свекървата
Виж целия пост
# 58
Аз я имам тази двулицевата на Таурус http://www.taurus.es/produtos/produto_geral.php?idProduto=410

Кво да ви кажа, не ми харесва как пече наденица специално, загрява бавно (за това ме предупредиха още в магазина). Но си я ползвам много - пека по 6 принцеси едновременно, а сандвичите с кашкавал стават трепач (всички обърнати разбира се). Опитах и палачинки - в началото исках да им докарам поне овална форма  Laughing но след неуспешните ми опити наливам от сместа по цялата скара, а преди обръщането я разрязвам на две (квадрати  Laughing) Досега не ми се е пълнила тавичската, явно е за екстремни ситуации.  Оребрената част не се почиства трудно, щото не е силно оребрена.
И така   Mr. Green
Виж целия пост
# 59
http://www.taurus.es/produtos/produto_geral.php?idProduto=410
И аз я имам тази и съм доволна . Предимно правя пържоли и риба на нея
и се чисти лесно
Виж целия пост
# 60
Ние сме от 4 год. със скара на една дистрибуторска фирма - и я ползвам най вече на газовия котлон (за икономия) или на електрическия.А скарата на ток с тръбичките в които са нагревателите е захвърлена някъде по тавана.
Сега месото, принцесите са сочни и вкусни.На нея и пържа и печа.Било то яйца,тиквички,месо и мн.др.
Виж целия пост
# 61
Да се похваля с новия подарък от свекървата


Моята е абсолютно същата.Доволна съм,след всяко използване си я измивам с лекота  Peace
Виж целия пост
# 62
Аз я имам тази двулицевата на Таурус http://www.taurus.es/produtos/produto_geral.php?idProduto=410

Кво да ви кажа, не ми харесва как пече наденица специално, загрява бавно (за това ме предупредиха още в магазина). Но си я ползвам много - пека по 6 принцеси едновременно, а сандвичите с кашкавал стават трепач (всички обърнати разбира се). Опитах и палачинки - в началото исках да им докарам поне овална форма  Laughing но след неуспешните ми опити наливам от сместа по цялата скара, а преди обръщането я разрязвам на две (квадрати  Laughing) Досега не ми се е пълнила тавичската, явно е за екстремни ситуации.  Оребрената част не се почиства трудно, щото не е силно оребрена.
И така   Mr. Green
   Всички ли Таурус загряват бавно Thinking
Предложете нещо друго в горе долу този ценови диапазон Peace - да е оребрена, да се почиства лесно и да мога да си я ползвам под абсорбера  bouquet
Виж целия пост
# 63
Двулицевата на Таурус струва 150 лв. в технополис.
Ние имаме обикновена електрическа скара, но чистенето й е кошмар и тази ни се водя най-лесна за почистване.
Другата на Таурус, която е само с гладка повърхност е към 80 лв. (дано не бъркам), но ми се стори много тънка, но и тя не е лошо решение.
Виж целия пост
# 64
Да се похваля с новия подарък от свекървата


Моята е абсолютно същата.Доволна съм,след всяко използване си я измивам с лекота  Peace

Здравей, искам да те питам точно за тази скара
Загрява ли бързо, става ли вкусно- с капак или без капак?
Чувам доста негативни отзиви за тази скара, според теб така ли е?
За колко време стават едни пържоли?

Благодаря ти предварително?
Извинявай
Виж целия пост
# 65
Момичета, събуждам темата с надежда някой да ми отговори.

Подариха ми тази скара Таурус - http://www.taurus.es/produtos/produto_geral.php?idProduto=410. Доста съм разочарована, сложих една пилешка пържола от бут - пече се около 50 минути и пак не беше съвсем изпечена. Сложих тиквички и зелени чушки  - поне 25 мин и не се запекоха, а просто омекнаха. Опитах и на гладката и на оребрената страна - все тая. Пекох на най-висока степен.

Такива ли са си бавни тези скари или моята има дефект? Ако са толкова бавни и слаби - защо толкова ги хвалите?
 
Виж целия пост
# 66
Намерих една тефлонова скара на Elite на промоция за 45 лв от този сайт за промоции. Някой има ли такава? Дали ще се справя със свински пържоли?
Виж целия пост
# 67
И аз се навих да си вземем скара. По този повод да попитам за какво трябва да гледам- т.е. кои са най-важните характеристики? Мощността на повечето е 2000W, имат подвижна тавичка за отичане на мазнините, т.е. в какво са разликите?
Виж целия пост
# 68
Ние гледахме освен мощността, размерите-т.е. дали ще е удобно да ни е под аспиратора, искахме да е оребрена цялата и дали се почиства лесно. Взехме си една квадратна на Филипс, която влиза в съдомиялната цялата-сваля се само една малка част, която е с кабела. Ето тази е http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09045147
Виж целия пост
# 69
Момичета, събуждам темата с надежда някой да ми отговори.

Подариха ми тази скара Таурус - http://www.taurus.es/produtos/produto_geral.php?idProduto=410. Доста съм разочарована, сложих една пилешка пържола от бут - пече се около 50 минути и пак не беше съвсем изпечена. Сложих тиквички и зелени чушки  - поне 25 мин и не се запекоха, а просто омекнаха. Опитах и на гладката и на оребрената страна - все тая. Пекох на най-висока степен.

Такива ли са си бавни тези скари или моята има дефект? Ако са толкова бавни и слаби - защо толкова ги хвалите?
 

Скара 2 киловата да пече 50 минути една пилешка пържола  Shocked Това не е възможно. Дори с чугунена плоча, която мно-о-о-го бавно загрява, пак щеше да е прегоряла пържолата. Провери дали твоята не е нещо дефектна.
Виж целия пост
# 70
Купих си скара Филипс. Перфектна е . Нямам думи.
Виж целия пост
# 71
Момичета, събуждам темата с надежда някой да ми отговори.

Подариха ми тази скара Таурус - http://www.taurus.es/produtos/produto_geral.php?idProduto=410. Доста съм разочарована, сложих една пилешка пържола от бут - пече се около 50 минути и пак не беше съвсем изпечена. Сложих тиквички и зелени чушки  - поне 25 мин и не се запекоха, а просто омекнаха. Опитах и на гладката и на оребрената страна - все тая. Пекох на най-висока степен.

Такива ли са си бавни тези скари или моята има дефект? Ако са толкова бавни и слаби - защо толкова ги хвалите?
 

Скара 2 киловата да пече 50 минути една пилешка пържола  Shocked Това не е възможно. Дори с чугунена плоча, която мно-о-о-го бавно загрява, пак щеше да е прегоряла пържолата. Провери дали твоята не е нещо дефектна.

Така се оказа! След като писах тук, отидохме да направим рекламация и се оказа, че наистина има някакъв дефект. Сменихме я и сега наистина съм доволна. Най-вече, защото мъжът ми вече и сам може да си направи вечеря, ако ме няма.
Виж целия пост
# 72
Здравейте!
От два дена и в къщи сме с такава скара. Таурус Аполо/двулицевата/. Честно да ви кажа струва ми се, че не е съвсем в ред. Пилешките пържоли станаха горе долу за прилично време, но пекох чушки, тиквички и лук - е няма такова чакане. Преди да купим скарата ги правех на тефлонов тиган и там ставаха бавно, но ми се струва, че не беше чак толкова. Правих и палачинки и при тях времето определено беше повече отколкото на тефлоновия. Във връзка с това въпросите ми са два
1. Ако някой може да ми каже за колко време стават зеленчуците по видове и палачинките
2.Silviti  къде я носи, за да я проверят? Ние я купихме от МОЛ Сердика и мисля да я тествам още няколко дена и да я замъкна до там.
Виж целия пост
# 73
Лиди, много бавно стават чушките, направо човек да си скъса нервите. Като цяло мен тази скара малко ме изнервя, дори след като я сменихме. Най-обичам да правя на нея сандвичи с кашквал, колбас, доматче. Стават наистина супер. Мъжът ми си я ползва за мръвки и слага някви зеленчуци, но ефектът при тях не е желания.

Ние я върнахме там, от където беше купена с касова бележка и запазена опаковка.
Виж целия пост
# 74
Ние имаме http://tefal-spot.blogspot.com/2009/02/tefal-fitn-clean.html и смятам че това е най-умната покупка в къщата. Работи перфектно вече година, загрява бързо, супер стават сандвичи, месо, риба и т.н.
Виж целия пост
# 75
Да побутна малко темата - имам такава скара http://www.technomarket.bg/products/09045147/reference?product_id=09045147 от половин година. Супер доволна съм, че не дими и не загаря, но с течение на времето почна да се натрупва нагар и самия цвят на плочата потъмня. Почиствам я с веро и с гъба за чинии, от време на време и с обезмаслител. При вас има ли промяна в цвета на плочата?
Виж целия пост
# 76
Моята е почти същата, варианта с 1/3 гладка плоча. И моята си промени цвета и то доста бързо. Аз рядко я ползвам. Почиствам с веро и гъбата за чинии. Досега не съм я слагала в миялната.
Виж целия пост
# 77
здр,преди 4 дена си купихме скара на Таурус лятата плоча двойна,която е оребрена от 1 страна и гладка от другата-ПЪЛЕН БОКЛУК,започнах да пека меса и заленчуци,които станаха за 1 час и 30  мин.,защото регулатора изключваше за повече от 6 минути(засечено) през това време скарата изстиваше и всичко ставаше като подметка,освен това на едно място беше мн силна,на друго само топла и храната се изпичаше неравномерно....изчакахме до другия ден пак да пекнем нещо,но първото ми впечатление беше отвратително,значи ако всеки ден ще седя по 2 часа за 1 ядене и да гори по 2 Кw/h за 1 шушка ми се стори затормозяващо..решихме да я сменим с друга,защото явно терморегулаторът беше развален,отидохме в сервиза и видяхме че е пълен с изгърмели терморегулатори на Таурус Аполо и Таурус Ениа(гладките),поискахме си парите,защото в 7 дневен срок имаме право да ни върнат $$,с 300 зора ни убеждаваха само да ни сменят терморегулатора,но вече си бяхме харесали друга скара..и за тази марка не искахме да чуем
Резултатът-Филипс 4419/20,е няма нищо общо с Тауруса,тя е и по-мощна,и отдолу има нагревател,който равномерно да загрява скарата,е много сори,ама зеленчуците станаха страхотни за кратко време,месото за още по-малко,покритието й е същото като на Тауруса,забърсва се с мокра салфетка и най-важното,супер лека е и разглобяема,мн съм доволна,просто който си има късмет с Тауруса изкарва 2 години,след тва нова,а който няма
реагира незабавно-като нас
Виж целия пост
# 78
още нещо,жените,които правят показно с Тауруса ги питахме какви са оплакванията,проблемите,а те ни увериха,че досега не са давали никакви дефекти(много странно),докато не посетихме сервиза и не ги видяхме с очите си наредени 1 до друга кутиите на скарите,чакащи ремонт,ама само докато чакахме служителката се появиха още 3ма със същите скари и същите проблеми,така че това ни отказа да я заменим,а директно да се насочим към друга марка.Българите много обичат думата "промоция",само като я видят си мислят,че първо стоката е намалена,2ро-показното е толкова лъжливо,колкото това,че скарата е намалена на 99лв,ми тя толква си струва,даже преди е била по-евтина..(за Ения говоря)
Виж целия пост
# 79
Тази скара http://www.8mpay.com/%D0%94%D0%B2%D1%83%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82% … %D1%80%D0%B0-S623  я ползваме я от две години. Скарата е двуконтактна с тефлоново покритие, пече от двете страни едновременно, не пръска и има специална тавичка в която се събира мазнината. На който съм я препоръчала всички са много доволни.
Виж целия пост
# 80
здравейте бихте ли ми препоръчали скара мислех да взема на Тауърс моля да ми дадете съвет мнного ще съм ви благодарна мерси много
Виж целия пост
# 81
Ние се излъгахме миналата седмица да вземем скара Taurus с двустранна плоча - е няма такъв боклук!!! Пече хипер бавно, но затова пък неравномерно. Бонуса е, че месото става като подметка, а нова реколта зеленчуци ще узрее, докато тези които печете станат готови.
Страхотно се изложих пред гостите, които бяхме поканили за да сефтосаме скарата...
Самоотвержено се опитаха да ме убедят, че проблема не е в самата скара, а в термостата, който предложиха да сменят, но не можаха да ми отговорят как този термостат, който представлява един шиш, който влиза в скарата, може да повлияе на равномерното загряване на лятата плоча.
В крайна сметка се сдобихме с този Филипс, който няма нищо общо с другото недоразумение и направи страхотна вечеря за днешните ни гости.

Така че, *АДРЕНАЛИНКА*, не те съветвам да си купуваш Таурус.

П.П. Няма да е честно, ако не спомена, че в Технополис, в МОЛ Сердика, проявяват разбиране и управителя е готов да съдейства на клиентите си, стига да занесат стоката с оригиналната и опаковка.
Виж целия пост
# 82
Ние се излъгахме миналата седмица да вземем скара Taurus с двустранна плоча - е няма такъв боклук!!! Пече хипер бавно, но затова пък неравномерно. Бонуса е, че месото става като подметка, а нова реколта зеленчуци ще узрее, докато тези които печете станат готови.
Страхотно се изложих пред гостите, които бяхме поканили за да сефтосаме скарата...
Самоотвержено се опитаха да ме убедят, че проблема не е в самата скара, а в термостата, който предложиха да сменят, но не можаха да ми отговорят как този термостат, който представлява един шиш, който влиза в скарата, може да повлияе на равномерното загряване на лятата плоча.
В крайна сметка се сдобихме с този Филипс, който няма нищо общо с другото недоразумение и направи страхотна вечеря за днешните ни гости.

Така че, *АДРЕНАЛИНКА*, не те съветвам да си купуваш Таурус.

П.П. Няма да е честно, ако не спомена, че в Технополис, в МОЛ Сердика, проявяват разбиране и управителя е готов да съдейства на клиентите си, стига да занесат стоката с оригиналната и опаковка.

здравей много благодаря за коментара ще си купя тази която ми казваш ,че един съсед мн ми хвали тая на Таурус ,ама май иска да ме набута .Навсякъде все лоши неща прочетох за нея ,лека вечер
Виж целия пост
# 83
http://www.technopolis.bg/bg/Grills-BBQ%E2%80%99s/Grill%26BBQ-SA … -CG-2000/p/820320 ние купихме ето такава, но сме я използвали 2 пъти. Включихме я на максимална степен. Като се включи загрява сташно бързо, месото започва да се готви идеално, но явно се изключва на определена температура и повече не се включва, та храната остава неизпечена в крайна сметка. Съседите също си купиха такъв тип скара, но друа марка, и при тях се получава същата работа. Нормално ли е това? И да ни я сменят, това един вид защита ли е на самия уред?
Виж целия пост
# 84
За мен не е нормално. Имаме един стар Тефал, вече 10-годишен, не се изключва. Но ако духа по-силен вятър, или месото е прекалено дебело (например готови пилешки шишчета), тогава не успява да се справи. Решението - местя скарата на завет, а пилешките шишчета нарязвам на по-ситни парчета.
С пържоли, кебапчета, наденички не съм имала проблем, но явно дебелото нагънато месо на шишчето нещо го затруднява.
Виж целия пост
# 85
Ние вече 20 дена сме с тази  немска скара. Уникална е. Има пластмасови крачета и може да сервираш НАПРАВО КАТО САЧ  горната част на скарата направо върху масата. Има турбо копче за  бързо затопляне. Пече перфектно зеленчуци, месо дори и яйца. не сме я спирали. Всеки ден печем и си я бърша за да ми е като новичка. Дори под аспиратора в кухнята я ползвах. Но най вече вън под перголата.
 Hug Hug
https://www.webmagazin.bg/%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82%D1%80%D … %B0-rommelsbacher
 chef chef
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия