Пилешки сърца

  • 60 865
  • 22
Имам 800гр.пилешки сърца.Какво мога да сготвя за вечеря с тях.  newsm78
Виж целия пост
# 1
Задушени с масло, пържени или с ориз във фурната.
Виж целия пост
# 2
По селски.
Сваряваш ги, после запържваш във малко олио, добавяш лук, червен пипер, сол, магданоз.
Виж целия пост
# 3
Може да ги задушиш с лук, после да ги залееш с доматен сос и да го оставиш леко да се сгъсти.
Виж целия пост
# 4
От пилешки сърца правя с една част супичка
и другите с ориз на фурна.
Виж целия пост
# 5
 След като ги сваря ги задушавам в масло.Добавям соев сос, малко вино или бира, вегета, горчица.
Виж целия пост
# 6
Варя ги /така стават по- бързо/, после задушавам лук, моркови, пипер, малко домати или бира и ги мятам отгоре. Или ги запичам на фурна, покрити с фолио. Може и супичка да направиш с тях.
Виж целия пост
# 7
Аз бих направила супа и по селски.
Виж целия пост
# 8
Винаги като съм приготвяла дреболии дробчета, сърца и т.н. не съм ги варила предварително, а съм ги задушавала в масло и после съм добавяла бяло вино. Обаче не ми се е получавало като по заведенията. Стояха ми някак като варени, вкусът накъртваше. С предварителното сваряване, а след това запържване, дали се избягва това? Все съм се чудила, но не съм пробвала. След като се сварят, овалват ли се брашно като се пържат или не?
Много обичаме в къщи такива благинки, обаче нещо не мога да ги улуча на вкус.
Виж целия пост
# 9
Пилешки сърчица с лук  Simple Smile
Виж целия пост
# 10
Сърца по селски. Става и с всякаква друга карантия.

Задушавам ги в мазнина и добавям лук, червени чушки, които предварително съм опекла и обелила, малко домати, магданоз, няколко капки бяло вино, черен пипер, сол. Peace
Виж целия пост
# 11
ние ги харесваме на шиш /първо ги изкисвам разцепени леко, да изтече кръвта, после мариновам в соев сос, уиски/водка, разни подправки на вкус, да покиснат няколко часа и нанизани на шиш печеш на скарата/
Виж целия пост
# 12
Направих ги по селски-станаха чудни.
Виж целия пост
# 13
Мммма, аз правих тази седмица:   chef
Първо ги сварих. Нарязах на лентички шунка и я хвърлих за малко на тефлоновия тиган. След това в една тавичка сложих масло на дъното, сърцата, шунката, сурови гъби /не от буркан/, един настърган домат, две лъжици доматено пюре, сол, черен пипер и бира. Сложих във фурната докато поизври бирата. След това настъргах кашкавал отгоре и оставих да се запече.
Виж целия пост
# 14
А защо ги варите предварително сърцата? Аз никога не съм ги варила- измивам, разполовявам и задушавам.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия