ИДЕЙ ЗА РЕЦЕПТИ С АНАНАС

  • 10 841
  • 41
Много се рових за рецепти със ананас.Неоткрих ни6то.
Даите ми идей.
БЛАГОДАРЯ.
Виж целия пост
# 1








Аз правя парфе с ананас.
Виж целия пост
# 2
Ще се радвам ако споделиш рецептата и
Виж целия пост
# 3
най-вкусната торта
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=242823.0
Виж целия пост
# 4
Имам 7 ананаса и ще бъде много жалко ако не направя нещо от тях
Виж целия пост
# 5
малко глупав сте ми е въпросът,но какво представлява тази заквасена сметана?
От рода на кисело мляко ли е?Или от тези течните във кутиики/слдки и солени/?
Аз съм в италия и незнам точно за какво става на въпрос.
Може ли да се направи със натурален ананас?
Виж целия пост
# 6
Яла съм във китаиси ресторант пилешко със ананас.Знае ли някои как се прави?
Виж целия пост
# 7
салата с ананас

тост Хавай

зеленчуков киш

всичко става и с пресен ананас.

заквасената сметана е гъста като цедено кисело мляко.
Виж целия пост
# 8
благодаря за рецептите,но все още немога да разбера за тази заквасена сметана.Да неби да е тази която се разбива със миксер?Ох харесва ми рецептата само дето немога да разбера тука във Италия какво да тарся.Данеби да е маскарпоне?
Виж целия пост
# 9
Може да приготвиш и панирани ананасчета в сладка панировка или карамелизирани.
Пилешко с ананас и аз съм яла в Италия, но загубих рецептата. Rolling Eyes
Виж целия пост
# 10
Свинско с ананас

Панират се няколко пържоли или парченца свинско, редят се в йенска тенджера. Запържва се ананас и домати, нарязани на парченца в равно количество с малко олио, за 10-15 мин.Тази смес се изсипва върху месото докато е гореща, захлупва се и се оставя 1 час. Панировката попива от соса и пържолките стават много вкусни, сигурно пилешкото е нещо подобно.
Виж целия пост
# 11








защо не пробваш да ги нарежеш на шайби и не замразиш част от тях!
Виж целия пост
# 12
благодаря за рецептите,но все още немога да разбера за тази заквасена сметана.

заквасена сметана е в кофичка и има вид на изцедено кисело мляко

нещо ей такова http://www.lbbulgaricum.bg/pictures/smet2.jpg
Виж целия пост
# 13
Ето някои добри идеи за ястие с ананас
http://kulinar.gbg.bg/index.php?type=special&area=1&p=articles&id=64
Виж целия пост
# 14
Заквасената сметана можеш да я замениш в Италия с Creme fraiche или с маскарпоне. Сметаната, която е за разбиване също би станала, но ще липсва леко киселия вкус, който дава заквасената сметана.  Peace
Виж целия пост
# 15
Мерси тумнокоска.
много хубави идеи си дала.

А за замразяване на ананаса незнам какво сте се полу4и.
Виж целия пост
# 16
Отивам да купя маскарпоне и сте пробвам тортата.
Виж целия пост
# 17
Дияна обича пица с ананас, "Хавай" (по нашите пицарии). Не съм приготвяла у дома, само по пицарии съм поръчвала.
Аз обичам и сушените плодове, които продават по разните будки за ядки. Не знам как се приготвят, но май имат доста захар.

http://gotvarstvo.georgievi.net/a/pineapple
Цитат
Как да съхраняваме ананас?
Съхранявайте ананасът винаги на стайна температура. При температура под 5 градуса той губи аромата си.
http://www.gotvetesmen.com/recipes/10_from/recipes_with_chicken/recipe_76.php
http://hamhum.net/index.php?option=com_garyscookbook&Itemid= … etail&id=2545
http://www.receptite.com/recepta.php?r=3956
Виж целия пост
# 18
Още

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,2136.msg53425.html#msg53425
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,145.msg7302.html#msg7302
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,792.msg10477.html#msg10477

Виж целия пост
# 19
С най-добри чувства към авторката я моля, да си поправи правописните грешки в заглавието на темата
Виж целия пост
# 20
сте ме извините,но направо съм забравила да писа на български.Пак и не се справям добре със клавиятурата.
Какво трябва да поправя?
Виж целия пост
# 21
Тази вечер направих тортата.
Утре сте пусна и снимки ,стига да не съм забравила как ставаше.
Струва ми се че наистина ще е страхотна.
Виж целия пост
# 22
Дияна обича пица с ананас, "Хавай" (по нашите пицарии). Не съм приготвяла у дома, само по пицарии съм поръчвала.
Аз обичам и сушените плодове, които продават по разните будки за ядки. Не знам как се приготвят, но май имат доста захар.

http://gotvarstvo.georgievi.net/a/pineapple
Цитат
Как да съхраняваме ананас?
Съхранявайте ананасът винаги на стайна температура. При температура под 5 градуса той губи аромата си.
http://www.gotvetesmen.com/recipes/10_from/recipes_with_chicken/recipe_76.php
http://hamhum.net/index.php?option=com_garyscookbook&Itemid= … etail&id=2545
http://www.receptite.com/recepta.php?r=3956
За пицата не се сетих!
И аз я обожавам Peace
Както също харесвам комбинацията синьо сирене и ананас в някои салати Peace
Виж целия пост
# 23
Щях снощи да пиша, но направо ми се затваряха очите.....

Вчера Иван Звездев прави рецепта за Пиле с ананас. Ето я:

http://www.bonapeti.tv/recipe_view.php?t=date&id=4272

Доста лесно и бързо става. Успех!
Виж целия пост
# 24
Забравих да ви кажа,че вместо котешки езичета сложих чаени бисквити,защото това имах под рака
Виж целия пост
# 25
Правила съм леко запечени кръгчета ананас и върху тях парченца синьо или друго по меко сирене. Доста е вкусно.
Виж целия пост
# 26
Ананасови триъгълници:

250гр брашно
1/2 пакетче бакпулвер
125гр масло
100гр захар
щипка сол
2 яйца
125мл мляко
1 ч.л лимонов сок
2ч.л джинджифил
200гр ананас
100гр бадеми

За сиропиране-100 гр захар и 2 с.л ром

Омесва се тестото и към него се прибавят нарязаните на парчета ананас и счуканите бадеми.Поставя се в тавичка,застлана с хартия за печене.Пече се около 20мин на 200градуса.Докато се изпече,смесваме захарта и ромът.Още топъл сладкишът се залива със тази смес.Нарязва се на триъгълници и се украсява с парчета ананас.

  bouquet
Виж целия пост
# 27
"Идей за рецепти с ананас" всъщност трябва да се поправи на "Идеи за рецепти с ананас". Peace
Виж целия пост
# 28
"Идей за рецепти с ананас" всъщност трябва да се поправи на "Идеи за рецепти с ананас". Peace

ох добре, че го написа и ти, защото мислех, че аз нещо съм се объркала с правописа. Бях решила повече да не се намесвам
Обаче то и момичето си каза, че е забравила да пише на български, което е видно между другото не само от заглавието, ами и от всички нейни постове
Виж целия пост
# 29
http://www.foto.bg/data/500/medium/DSC018844.JP 
http://www.foto.bg/data/500/medium/DSC018856.JPGG


http://www.foto.bg/data/500/medium/DSC018888.JPG
Виж целия пост
# 30
http://www.foto.bg/data/500/medium/DSC018864.JPG


http://www.foto.bg/data/500/medium/DSC018875.JPG

Това направи моят мъж.Пилешко с ананс.
Стана страхотно.Рецептата си измисли тои.
Виж целия пост
# 31
http://www.foto.bg/data/500/medium/DSC018844.JPG

http://www.foto.bg/data/500/medium/DSC018856.JPG

Пускам още веднъж снимките.
Искам да попитам,не е много уместно ,но незнам как става.Ако можете та ми помогнете. Praynig
Имам отворена друга тема от великден,по какав начин мога да я намеря.Или трябва да отварям всички страници,за което сте ми трябва доста време.
Благодаря.
Виж целия пост
# 32
За мен сандвич "Хавай" е панирана,пържена филия,отгоре тънко парче шунка,кръгче ананас,кашкавал (или от тези на листчета).Сандвича се запича.


Имам отворена друга тема от великден,по какав начин мога да я намеря.Или трябва да отварям всички страници,за което сте ми трябва доста време.
Благодаря.
Ако помниш как се казва темата ти,просто я напиши в търсачката и тя ще излезе...
Виж целия пост
# 33

Искам да попитам,не е много уместно ,но незнам как става.Ако можете та ми помогнете. Praynig
Имам отворена друга тема от великден,по какав начин мога да я намеря.Или трябва да отварям всички страници,за което сте ми трябва доста време.
Благодаря.

Виж ТУК последните си публикации, две странички са, ще откриеш темата.
Виж целия пост
# 34
Моята простичка рецепта е:
1 ч.ч ориз бланширан
200 гр. замразени зеленчуци(моите са смес президент  - броколи, морков, грах, царевица)
2 резена ананас от консерва, нарязан на малки кубчета
1 с. л  пикантина
соев сос на вкус
3 с.л олио
настърган кашкавал на вкус

Ориза се сварява и оставя настрани. В мазнината се слагат замразените зеленчуци и се запържват леко. добавя се пикантината, слага се ориза(отцеден) разбърква се добре, добавя се ананаса и няколко капки соев сос. Разбърква се добре и се сервира. Поръсва се с настърган кашкавал.

Не знам дали някой е публикувал подобна рецепта... така готвя аз.
Виж целия пост
# 35
Или пък, свинско с ананас, зелени пиперки, лук и сметана.
Виж целия пост
# 36
labrex - много си точна.Благодаря за информацията.Разбрах как става, но все пак темата за великден я нямаше.
Благодаря и за твоето предложение/ кифлички с извара.Щте го пробваме.
Виж целия пост
# 37
labrex - много си точна.Благодаря за информацията.Разбрах как става, но все пак темата за великден я нямаше.
Благодаря и за твоето предложение/ кифлички с извара.Щте го пробваме.

zizunka06 , пейстни ника си на чичко Google и ще си видиш великденските темички. Излизат първи. bouquet
Виж целия пост
# 38
labrex,неразбрах какво трябва да напиша на Google.Пък и не се сещам как бях озаглавила темата.
Виж целия пост
# 39
labrex,неразбрах какво трябва да напиша на Google.Пък и не се сещам как бях озаглавила темата.

Копваш и пействаш zizunka06, и първите теми които излизат са точно свързани с великден.
Я цъкни на  линка.
Виж целия пост
# 40
labrex,ти направо си страхотна.Как успяваш да отговаряш на толкова хора и то веднага.Браво.
Благодаря много.Така научих нещо ново.Само дето не се справям със тези български термини като/копваш и пеистваш/Добре че ми прати линка ,за  да разбера.
Още един път благодаря.   bouquet  bouquet  bouquet
Виж целия пост
# 41
........Само дето не се справям със тези български термини като/копваш и пеистваш/Добре че ми прати линка ,за  да разбера.
Още един път благодаря.   bouquet  bouquet  bouquet

Ох, те са много български тези термини, ненавиждам тая побългарена употреба на чужди думи, но понеже масово се използват, и аз да не остана по-назад. Реших, че така ще е по ясно, пък то ..........станало обратното.  Embarassed  Няма значение, важното е, че се намери темата.  bouquet
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия