Хитринки и магийки в кухнята ви

  • 24 366
  • 124
# 120
Пепи благодаря за инфото много ще е полезно  bouquet  bouquet  bouquet
Виж целия пост
# 121
Аз не виждам какво още може да се пише по тази тема...  Joy Страхотен пост, със страшно полезни съвети! Hug

pepika,   bouquet
Виж целия пост
# 122
Остава само да се ковне на първа страница за да е полезна на всички  bouquet
Виж целия пост
# 123
Когато реша да замразявам пресен магданоз, копър или целина си запазвам и дръжките. След това ги ползвам за вкусен бульон, когато варя месо. Добавям още глава лук, 1 дафинов лист, чер. пипер на зърна и морков. Страхотен бульон се получава, приготвеното с него ястие е много ароматно Peace.
Виж целия пост
# 124
Точно!  Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия