Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Бъдещи многодетни майки

  • 2 598
  • 5
Здравейте,
бременна съм в 14г. седмица с третото си дете и ужасно ме е страх дали всичко ще бъде наред!Големия ми син е на 12г. и го тресат хомоните здраво а малкия е на 3г. и имах големи проблеми с бременността си и след това седя цял месец в педиатрията на кислород.Сега, когато ми предстои отново да раждам съм в паника- да се доверя ли на стария си лекар или не?!Някой мойе ли да ми каже мнение за др.Димов от втора градска болница?
Поздрави на всички
Виж целия пост
# 1
Първо честито дано всичко да мине по мед и масло. Аз съм против тази болница, а и всички такива. За мен по-добро решение да отидеш в специализирана такава няма. Винаги има екипи и за родилката и за бебето те са подготвени за всякакви проблеми та нали всеки ден им минават такива случаи. Така, че мисли имаш време. УСПЕХ
Виж целия пост
# 2
Мими, защо да си против тази болница. Не можеш да кажеш, че лекарите и акушерките са по-малко подготвени за раждане от колегите си в другите АГ-та. Освен това според мен е по-добре да се ражда в АГ, където има по-малко родилки. Така на всеки се обръща повече внимание.
И другото което ме смущава е, че от специализираните болници изписват бебетата със "специални" стафилококови инфекции.
Виж целия пост
# 3
Мая, първо честито и нормално е да те е страх. Аз също се страхувам, въпреки че това ми е втора бременност. Раждала съм в 2 градска болница, но това беше преди 6 години. За съжаление не мога да ти кажа нищо за д-р Димов. Решила съм отново там да раждам,  и също събирам мнения за доктори.

Доколкото знам родилното е след основен ремонт. Родилките са по 2 в стая. Имало и ВИП.

Желая ти лека бременност и мисли положително.
Виж целия пост
# 4
Мая,
и аз имам дете на 12 години, дъщеря, най-голямата от трите ми деца. Не е лека тази възраст, но търпението и разбирането дават резултати .
Колкото до страховете, я си спомни какви бяха източниците на информация преди 12-13 години - няколко книги и толкова... Сега имаме много повече възможности.
Успокой се и претегли обективно всички "за" и "против" лекаря и болницата. После ще решиш, имаш време за това.  Може би този лекар е предизвикал или недогледал нещо, може да е предотвратил друго? Ти най-добре знаеш какъв е бил проблемът. И ако се съмняваш винаги можеш да избереш друго място за преглед и раждане.
Поздрави!
Мнения за болницата можеш да видиш тук:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=996

Ако се върнеш по-назад има и други.
Виж целия пост
# 5
Здравейте майчета !
Аз съм кандидат многодетна майка. Сина ми е на 10 , а дъщеря ми на 8години. Не съм имала проблеми със забременяването и със бременностите си, но сега се притеснявам , дали ще стане ( бебето)  и как ще се развият нещата ако дай боже стане!
Преди 8г. раждах във втора градска и ни изписаха на 3-я ден абсолютно здрави и двете! Сега съм се насочила към д-р Савова във Св. София , по препоръка на мамите от дира. Още не съм ходила при нея, но ако забременея е много вероятно.
Лека бременност ти желая Мая и успех в решението!!!
 
На Аса също желая лека бременност!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия