Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

има ли майки в Дружба 1?

  • 1 491
  • 5
здравейте момичета,
предстои ни преместване в Дружба 1, тази част откъм оазис, ще ми бъде приятно ако има майки живеещи наблизо да се запознаем.Има ли наблизо поликлиника, можете ли да ми препоръчате педиатър?А детски чсли? Моето момченце е на 1 г. и 1 месец, и може би от септември ще ходи на чсли.
до скоро
Виж целия пост
# 1
Здравей- аз съм бъдеща мама - чакам две бебета през октомври Laughing , но живея в Дружба точно до Оазис, та до блока ми има детска градина (май и ясла), за която обаче записването е "бой с ножове", така че провери от сега и побързай; има 4-5 детски площадки в този район и мно-о-о-о-ого майки и още повече бебоци и не баш бебоци Grinning ; поликлиниката е на 2 спирки с травмай № 20, но аз лично не съм стъпвала там - пациентите са предимно от ромски произход, за лекарите не зная Sad .
Има много магазини - аз направих маркетингово проучване на бебешките неща - цените са добри - поне според мен.
Като цяло аз тази част на Дружба си я харесвам...
Виж целия пост
# 2
Здравейте аз също живея в Дружба 1 до Оаззис но в момента за няколко месеца съм в Бургас. Исках да ви кажа за детската градина, която май е единствена в района не съм виждала друга. Родих на 24.03.02 дъщеря си по съвет на един съсед отидох и я записах на градина там месец април 2002. Тя е седмото по ред дете за групата, която ще се сформира 2005 година. Така че вероятността да няма места е МНОГО голяма.
Виж целия пост
# 3
Аз съм 106-ти блок (точно до Оазис - сега Европа). Няма да съжаляваш, че сте избрали този район.
За детската ясла - трябва още сега да го запишеш - ако все още има места. Другият вариант е в яслата до пазара - но все пак е доста път. Има шанс да го приемат, ако джш-пи то издаде някакво медицинско свидетелство (и яслата и градината се водят санаториални).
Петър е при Карапенева - аз съм доволна от нея.
Виж целия пост
# 4
здравейте момичета, вие ме стреснахте с това ранно записване за детски ясли.Много се надявам да успеем да си намерим място в тази 13 номер, още др. седмица ще отида да подам молба. а тя на място ли се попълва или се пише предварително и с какъв текст е?
много се зарадвах че в тоя район има много дечица, ще имаме много причтелчета
до скоро
Виж целия пост
# 5
Здрасти,аз до миналата година живеех там(цели 25 години).Готино си е в Дружбата.Сега дядо ми живее там(до Фантастико).Ей,като идваме с бебка насам,може да се видим.
Има поликлиника,пътува се или с автобус 88,или с трамвай 20,близо е.
За личен лекар и педиатър мога да ти препоръчам д-р Кръстева,готина е,разбира си от работата и се радва много на бебоците Simple Smile
Тя сега е в отпуск до 30 август,ако не ти е късно,като се върне на работа,можеш да се запишеш при нея.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия