Вкусна измислица...

  • 2 817
  • 19
# 15
Попаднах на тази рецепта, ровейки се из интернет, но не съм я пробвала за сега, поствам я тук, дано да се хареса.


Сърдити картофки

8 средно големи картофа
1 пакет гъбена крем-супа
около 150-200 гр кашкавал
4-5 суп. лъж. олио
магданоз

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Картофите се обелват и се нарязват на кръгчета/или на полукръгчета/.Поставят се в намазана с олио тава, налива се малко вода/около 1/2 ч.ч/и се слагат да се пекат без да се добавя нищо друго. Не се слага даже и сол. След като се изпекат, тавата се изважда от фурната и картофите се заливат с разтворената в 300 мл вода гъбена супа. Отгоре се настъргва кашкавала и се запича отново до златисто зачервяване. При сервиране може да поръсите със ситно нарязан магданоз.

Добър апетит! Peace
Виж целия пост
# 16







Много ми допадна тази рецепта!!!
Лесна и бърза - аз такива обичам!
Благодаря,че я сподели с нас!
Виж целия пост
# 17
измислица - точно в моя стил на готвене  ooooh! Wink
Виж целия пост
# 18
Не съм фен на плескавиците,затова мисля да приготвя измислицата с шницел от домошно приготвена кайма.Бих използвала любимата ми рецепта на Тина.Разбира се с малко гъбки и кисели краставички!
Виж целия пост
# 19
Някой забърка ли тази измислица?Кажете вкусна ли е,че да знам да се силя ли Laughing
Попаднах на тази рецепта, ровейки се из интернет, но не съм я пробвала за сега, поствам я тук, дано да се хареса.


Сърдити картофки

8 средно големи картофа
1 пакет гъбена крем-супа
около 150-200 гр кашкавал
4-5 суп. лъж. олио
магданоз

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Картофите се обелват и се нарязват на кръгчета/или на полукръгчета/.Поставят се в намазана с олио тава, налива се малко вода/около 1/2 ч.ч/и се слагат да се пекат без да се добавя нищо друго. Не се слага даже и сол. След като се изпекат, тавата се изважда от фурната и картофите се заливат с разтворената в 300 мл вода гъбена супа. Отгоре се настъргва кашкавала и се запича отново до златисто зачервяване. При сервиране може да поръсите със ситно нарязан магданоз.

Добър апетит! Peace

Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия