За Гараш-а-препекла си блатовете.Аз го правя без никакво брашно, абе баш сладкарската рецепта от Плевенските сладкари.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=304549.0 тук съм пуснала рецептата.
Пека върху хартия, обаче леко намазнявам.Винаги си намазнявам хартията.Независимо дали пише суха или омазнена.Много е лесна и бърза.
За бременелката-абе, моля ви се каква плът, какво чудо, хората са целомъдрени Не искаха да се вижда плът!За синяото в момента имам само това на Уйлтън, и е много кекаво, ама с това разполагаме в момента.Абе важното е, че пише Левскки и е синьо! Чакам отзиви от мацката утре. За суеверие-оооо, и аз съм много суеверна напоследък, ама клиенти-кво да ги правиш
Покахонтас-станало е прекрасно.Много раздвижено бих казала.Обаче не разбрах-заливала ли си с нещо, някак намазано ми стои отгоре?
Дестини и аз снощи правих фондан от бял шоколад и на мен нещо не ми се получи-до сега не се е случвало.Явно шоколада нещо не е читав!Сега си е в хладилника, обаче утре при добро желание от моя страна ще му видя сметката-ще го стопя наново и ще му добавя още глюкоза-да го видим дали ще подейства!Ти какво направи-успя ли да го излъжеш?
Абе, Ванчето и Пепи нещо ми липсват тук из темата
Пина-крема няма да се втечни.Щом веднъж се е втвърдил, няма логика да се втечни.Да я покажеш после!