Как приготвяте миш маш

  • 6 555
  • 34
# 30
Първо задушавам лук.Сляд това пипер- суров...всъщност всичко е сурово, не слагам нищо стерилизирано.Едро нарязани домати,морков,понякога чесън.Подправям с рене пипер,разни сушени зелении, пресен магданоз.Когато всичко се задуши прибавям натрошенео сирене. Яйца не слагам  Sick
Виж целия пост
# 31
Задушавам в силнозагрятото олио кромид лук, добавям ситно нарязани залена и червена пресни чушки.След това, когато вдигна капака и една печена от фризера, пак червена, с нея добавям добре узрял домат за готвене, сол, повече черен пипер, яйцата и натрошеното сирене.Понякога и настърган кашкавал.Магданоз - много и при сервирането.
Сега виждам, че и чесън сте писали. И с него съм правила, но го предпочитам без. Явно така съм свикнала с миш-маша, като вкус. Simple Smile
И бекон съм добавяла, пак е вкусно, но не отговаря на темата. Simple Smile
Виж целия пост
# 32
За мен, миш-маш значи единствено и само лук, чушки, домати, яйца и сирене, сол, черен пипер и магданоз.
Аз задушавам и слагам продуктите сурови в горният ред. От както живея тук обаче слагам печени чушки, защото тукашните са с много дебела люспа.

Виж целия пост
# 33
Запържвам нарязани на дребно печени и обелени пиперки, добавям 1 прекен домат нарязан на дребно, натршен серене. Когато сиренето се разтопи добавям яйца и бъркам непрекъснато, докато се изпържат.
Виж целия пост
# 34
Първо запържвам лук,добавям нарязан печен пипер,домати от консерва.Като се запържат пипера и доматите слагам смес от 2 яйца и натрошено сирене,разбърквам и махам от котлона.Поръсвам накрая с магданоз. Peace


и аз по тази рецепта  Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия