Невероятни палачинки

  • 107 310
  • 221
# 120
С кисело мляко и бакпулвер (сода), това не са палачинки, а бухти.
А ако са с мая- стават катми, нали така?
Виж целия пост
# 121
Пробвах ги,много са вкусни
Виж целия пост
# 122
Утре ще рискувам да ги направя. "Рискувам", защото ние обичаме мнооого тънки палачинки и не съм сигурна дали този вариант ще ни харесат. Ама ще се опитат - събота сутрин трябва нещо по-така да се хапне. Обещавам да се отчета.
Виж целия пост
# 123
Ще се пробват още в неделя Laughing
Виж целия пост
# 124
Палачинките ги печете на сач , нали ?
Виж целия пост
# 125
Палачинките ги печете на сач , нали ?

аз в тиган
Виж целия пост
# 126
Палачинките ги печете на сач , нали ?
Може и на тефлонов тиган .
Виж целия пост
# 127
Аз ги пекох на тефлонов тиган. Лесно стават. Не отговарят на представата ми за палачинки, но са вкусни и си заслужават да се опитат. Ние ги мазхме с мед отгоре и така ги хапнахме.
Виж целия пост
# 128
С кисело мляко и бакпулвер (сода), това не са палачинки, а бухти.

А тайната на вкусните палачинки е в съотношението между сол и захар. Правя разкошни палачинки и ги обичаме много тънки.
Ксения,би ли споделила твоята рецепта?
Заинтригува ме със съотношението на сол и захар....аз също слагам,и затова искам да знам ти в какви количества слагаш сол и захар
Благодаря  bouquet
Виж целия пост
# 129
И аз очаквам тайната за съотношенито сол-захар...Тези дни ще спретна една дозичка Crazy
А иначе аз също слагам лъжица кисело мляко към прясното, но не мисля, че това променя много рецептата...без него пак са си едни такива дебелички и пухкави...Бухтите в моята представа са доста по-различни от тези ... Едни обемни и пълни с въздух - така ги правят тук Flutter И ги ядем пълнени със сладко или сирене
Виж целия пост
# 130
Тези панкейкове изглеждат мноооого вкусни. Мисля да направя.
Момичета, ще ги правя в теглонов тиган. Да го мажа ли с масло преди всеки панкейк?
Виж целия пост
# 131
Тези панкейкове изглеждат мноооого вкусни. Мисля да направя.
Момичета, ще ги правя в теглонов тиган. Да го мажа ли с масло преди всеки панкейк?
Не трябва да се маже след всеки пенкейк,само първия път. Simple Smile
Виж целия пост
# 132
Pety, благодаря за отговора.
Днес ги направих, че вкусни - вкусни са и определено трябва да се правят в двойна доза, но изобщо не бухнаха и при мен  Rolling Eyes. Даже след като видях,че първата не бухна, сложих още бакпулвер, но пак нищо ... Да си призная обърках технологията - сложих захарта и солта при яйцето и млякото. А като сложих разтопеното масло при тях, то стана на бучки ...
Ще пробвам да ги направя пак, както и на Петя рецептата.  Много искам да г инаправя такива кавито са на снимката от 1 страница Grinning
Виж целия пост
# 133
 Откакто правих тази рецепта за първи път,повече от тънките палачинки не правя.
 Оказаха се много вкусни и насищат,а и по-малко е висенето на печката  Mr. Green
Виж целия пост
# 134
може ли някой да ми каже рецептата за тези американски палачинки...много ми си иска да изненадам децата си с тях! благодаря предварително
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия